Tréninkové místnosti
+2
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Tréninkové místnosti
Zavřela jsem oči a zavrtěla hlavou na znamení nesouhlasu.
"To čemu lidi říkají láska, je vlastně hodně dobré přátelství, obohacené o hormonální zmatek. Ten jednou přejde, někdy za týden, někdy za pět let, ale přátelství zůstane. Někdo se s tím smíří, ale jsou jedinci, kteří si hrají na slovíčka jako "milovat" a najednou je jim to málo a tak hledají jinde. A zase se stane to samé, jenom s jinou osobou a tak pořád dokolečka."
"To čemu lidi říkají láska, je vlastně hodně dobré přátelství, obohacené o hormonální zmatek. Ten jednou přejde, někdy za týden, někdy za pět let, ale přátelství zůstane. Někdo se s tím smíří, ale jsou jedinci, kteří si hrají na slovíčka jako "milovat" a najednou je jim to málo a tak hledají jinde. A zase se stane to samé, jenom s jinou osobou a tak pořád dokolečka."
Anonymní- Anonymní
''Miko-chan... narovinu mi pověz, kolik máš přátel, myslím ale takových kteří by se za tebe postavily kdyby jsi byla ve smrtelném ohrožení a pomohli by ti''
Anonymní- Anonymní
Tohle se mi přestává líbit. Role se obrací? Nenechám si hrabat ve svém mozku. Pokrčila jsem rameny.
"Nevím... těžko říct. Ostatně jsou tu lidé kteří mě zachránili, když jsem byla v ohrožení života."
Zavzpomínám na to, jak mi tenkrát povolily nervy. No byla jsem ráda že je vidím... Málem mě to dojalo...
"Nevím... těžko říct. Ostatně jsou tu lidé kteří mě zachránili, když jsem byla v ohrožení života."
Zavzpomínám na to, jak mi tenkrát povolily nervy. No byla jsem ráda že je vidím... Málem mě to dojalo...
Anonymní- Anonymní
''ne, takto to nemyslím... budeš ve smrtelném ohrožení a když se k tobě někdo přidá tak zřejmě zemře taky, je ochotný toto někdo pro tebe podstoupit ?''
Anonymní- Anonymní
Odmlčím se a uhnu pohledem kamsi do strany. Složitá otázka. Tolik lidí co znám, ale kolika z nich vidím do hlavy? Vážně se nad tím zamýšlím, ale odpověď je v nedohlednu.
"Co já vím? Nevidím jim všem do hlavy. A ani bych si nic takového nepřála. Poslední po čem toužím, je aby kvůli mě umíral někdo jiný."
Já chci ostatní chránit a ne si nechat zachraňovat život. Tohle opravdu nemám ráda.
"Co já vím? Nevidím jim všem do hlavy. A ani bych si nic takového nepřála. Poslední po čem toužím, je aby kvůli mě umíral někdo jiný."
Já chci ostatní chránit a ne si nechat zachraňovat život. Tohle opravdu nemám ráda.
Anonymní- Anonymní
''hai, až ti bude nejhůř a všichni od tebe odejdou až na pár lidí tak to budou tví praví přátelé, akorát by mě zajímalo kdo u tebe zůstane''
postavil jsem se a cvrnkl jsem jí do čela
postavil jsem se a cvrnkl jsem jí do čela
Anonymní- Anonymní
Sarkasticky jsem se pousmála. Abych ho necvrnkla Juukenem... provokatéra.
"Nikdo. Protože jsem nesnesitelná." zasmála jsem se.
"Za prvé, stanu se dost silná na to, abych se do podobné situace nikdy nedostala, za druhé, pokud se tak přesto stane a já se z toho nedokážu vysekat sama, je to jen moje mínus a moje blbost, za kterou se platí. Pak si snad ani nezasloužím zůstat naživu, vzhledem k tomu jaký mám sen. A za třetí... kdo by riskoval život kvůli pitomému geninovi? Ztratit silnějšího jedince pro záchranu někoho, jehož schopnosti jsou ve hvězdách, to není příliš taktické." pousmála jsem se.
"Nikdo. Protože jsem nesnesitelná." zasmála jsem se.
"Za prvé, stanu se dost silná na to, abych se do podobné situace nikdy nedostala, za druhé, pokud se tak přesto stane a já se z toho nedokážu vysekat sama, je to jen moje mínus a moje blbost, za kterou se platí. Pak si snad ani nezasloužím zůstat naživu, vzhledem k tomu jaký mám sen. A za třetí... kdo by riskoval život kvůli pitomému geninovi? Ztratit silnějšího jedince pro záchranu někoho, jehož schopnosti jsou ve hvězdách, to není příliš taktické." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
''pro mě by to taktické bylo jelikož jsi kámoška která v nouzi vyslechne, a nevěř tomu že nikdo, já bych ti klidně pomohl...''
usmál jsem se
''nedělají to semnou žádné hormony ale přátelství které je mezi mnou a tebou''
usmál jsem se
''nedělají to semnou žádné hormony ale přátelství které je mezi mnou a tebou''
Anonymní- Anonymní
Trochu mě vykolejilo co právě řekl. Snažila jsem se to nedat znát a tak jsem si cvičně skládala pečetě a dívala se do blba.
"Moc si vážím toho, co jsi právě řekl Taiki. Sice nevěřím na lásku, tedy na takovou, jakou si ji většina lidí představuje, ale na přátelství ano." podívala jsem se na něj. Pečetě byly dotvořeny.
"Mimochodem, to vyslechnutí, bylo jen oplacení tvojí služby. Děkuju a přeju dobrou noc. Shunshin no jutsu." oznámila jsem jen tak mezi řečí a probleskla se na jiný strom. Byla jsem skrytá ve tmě a v listí a dala se na cestu kamsi pryč.
přesun.
"Moc si vážím toho, co jsi právě řekl Taiki. Sice nevěřím na lásku, tedy na takovou, jakou si ji většina lidí představuje, ale na přátelství ano." podívala jsem se na něj. Pečetě byly dotvořeny.
"Mimochodem, to vyslechnutí, bylo jen oplacení tvojí služby. Děkuju a přeju dobrou noc. Shunshin no jutsu." oznámila jsem jen tak mezi řečí a probleskla se na jiný strom. Byla jsem skrytá ve tmě a v listí a dala se na cestu kamsi pryč.
přesun.
Anonymní- Anonymní
Přijdu do tréninkové oblasti... rozhlídnu se, ale nikoho nevidím.
(To je divný, ale někde tu někdo bude.)
Vyhledám si strom, kde je stín. Sednu si tam a opřu se o něj.
Rucce jsi dám na klín a začnu pozorovat mraky, jak plují na obloze.
(To je divný, ale někde tu někdo bude.)
Vyhledám si strom, kde je stín. Sednu si tam a opřu se o něj.
Rucce jsi dám na klín a začnu pozorovat mraky, jak plují na obloze.
Anonymní- Anonymní
Po menším odpočinku pod stromem, otevírám oči a vstávám. Odházím se sebe listy, co na mě napadaly....po chvíli se protáhnu. (Co bych teď měl dělat? Třeba Sfingu vyvolat a sblížit se trošku, jo to je dobrej nápad.)[i]
Kousnu se do prstu, složím pečetě a přiložím ruku na zem...
"Kuchiyose no jutsu," zakřičím nahlas.
Co kouř odvane pryč, uvidím postavu jako minule.
Trošičku se začervenám a jenom sušše pozdravím, "Ahoj."
"Ahojky, já se jmenuju Aimi, hlavní Sfinga. A ty?"
"J-já jsem Katsuro Sato, těší mě." nadšeně odpovím.
"Budeme si tykat, jo?" Zeptám se zvědavě.
"Jasně, proč ne,"pousmála se na mě.
"No tak teda...uff, může tě přivolat ještě někdo jiný, Aimi?"
"Ne prcku, zatím můžeš jen ty."
[i](Heh, jakej prcek?)
"No, já pujdu spát, ale jestli ti to nevadí přivolám tě zítra, dobře?" zeptám se tichým hláskem.
"Přivolej mě, kdy budeš potřebovat, měj se!"
Poof... a byla pryč. Oddechnu si a vyrazím do pokoje u Hokageho-sama.
(Přesun)
Kousnu se do prstu, složím pečetě a přiložím ruku na zem...
"Kuchiyose no jutsu," zakřičím nahlas.
Co kouř odvane pryč, uvidím postavu jako minule.
Trošičku se začervenám a jenom sušše pozdravím, "Ahoj."
"Ahojky, já se jmenuju Aimi, hlavní Sfinga. A ty?"
"J-já jsem Katsuro Sato, těší mě." nadšeně odpovím.
"Budeme si tykat, jo?" Zeptám se zvědavě.
"Jasně, proč ne,"pousmála se na mě.
"No tak teda...uff, může tě přivolat ještě někdo jiný, Aimi?"
"Ne prcku, zatím můžeš jen ty."
[i](Heh, jakej prcek?)
"No, já pujdu spát, ale jestli ti to nevadí přivolám tě zítra, dobře?" zeptám se tichým hláskem.
"Přivolej mě, kdy budeš potřebovat, měj se!"
Poof... a byla pryč. Oddechnu si a vyrazím do pokoje u Hokageho-sama.
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
potichu jsem stál. díval jsem se na stromy bez čehokoliv jsem odešel "přesun"
Anonymní- Anonymní
Doběhla jsem a jako obvykle okamžitě vyskočila na svůj oblíbený strom.
Div, že to kácení, které tu občas probíhá, ještě přežil.
Ušklíbnu se, když si uvědomím, jak často se trénink zvrhne v menší zemětřesení. I když měla bych trénovat.
Posadila jsem se a zády se opřela o kmen stromu. Větev, na které jsem seděla zakrývaly větve a já s aktivovaným Byakuuganem je tak pozorovala okolí. Nikde nikdo... Přivřela jsem oči. Vážně bych měla trénovat...
Mikomi má pravdu. Konečně chápu její nevrlost, když se zrovna není co učit.
Měla bych procvičovat. Ale to se mi nechce. Allii je někde... Nevím sice kde, ale blízko to nebude a nee-san někde lítá se svým orlem. Povzdechla jsem a nad pesimistickými myšlenkami mávla rukou. Určitě sem někdo za chvíli příjde. Nejlepší by bylo, kdyby to byla Mikomi a jako bonus sensei.
I když pochybuju, že bych ho poznala. Další věc, ve které má Mikomi pravdu.
Kdyby nám svitky nepůjčoval Hokage, tak teď obě umíme čtyři techniky a konec. Zavřela jsem oči úplně a přemýšlela. To je beznadějné. Pořád jenom někde lítá jako by ani neměl žáky. Ne že by mi to vadilo. Až uvidí mé vrány a zjistí, že jim věnuju víc času než Byakuuganu, tak ho asi trefí. Ale to je jeho chyba. Doufám, že udělám zkoušky. Pak už za nás nebude mít zodpovědnost a bude mu to moci být "officiálně" jedno...
Div, že to kácení, které tu občas probíhá, ještě přežil.
Ušklíbnu se, když si uvědomím, jak často se trénink zvrhne v menší zemětřesení. I když měla bych trénovat.
Posadila jsem se a zády se opřela o kmen stromu. Větev, na které jsem seděla zakrývaly větve a já s aktivovaným Byakuuganem je tak pozorovala okolí. Nikde nikdo... Přivřela jsem oči. Vážně bych měla trénovat...
Mikomi má pravdu. Konečně chápu její nevrlost, když se zrovna není co učit.
Měla bych procvičovat. Ale to se mi nechce. Allii je někde... Nevím sice kde, ale blízko to nebude a nee-san někde lítá se svým orlem. Povzdechla jsem a nad pesimistickými myšlenkami mávla rukou. Určitě sem někdo za chvíli příjde. Nejlepší by bylo, kdyby to byla Mikomi a jako bonus sensei.
I když pochybuju, že bych ho poznala. Další věc, ve které má Mikomi pravdu.
Kdyby nám svitky nepůjčoval Hokage, tak teď obě umíme čtyři techniky a konec. Zavřela jsem oči úplně a přemýšlela. To je beznadějné. Pořád jenom někde lítá jako by ani neměl žáky. Ne že by mi to vadilo. Až uvidí mé vrány a zjistí, že jim věnuju víc času než Byakuuganu, tak ho asi trefí. Ale to je jeho chyba. Doufám, že udělám zkoušky. Pak už za nás nebude mít zodpovědnost a bude mu to moci být "officiálně" jedno...
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Udělala jsem pečetě Karasu Bunshin no Jutsu a seskočila ze stromu. Chvíli jsem pozorovala svůj klon a přemýšlela,co dál. Nakonec jsem po něm hodila kunai. Klon ho chytil na poslední chvíli.
Hopla... Jemně jsem se prohrábla vlasy a nechala klon, aby se rozpustil v menším množství vran, které ho tvořily. Tohle by nemuselo dopadnout dobře.
"Sanzengarasu no Jutsu!" vykřikla jsem a vyvolala čtyřicet vran. Některé posedaly na větve mého oblíbeného stromu, některé dokonce na zem. Jiné na mě začaly útočit. Bylo obtížné analyzovat útoky, které jsem sama řídila. Přesto mě občas nějaká vrána uhodila křídlem. Když jsem skončila jen jsem zavrtěla hlavou. Ach bože, už abych se mohla učit kaiten. Takhle se všem nikdy nevyhnu.
Zkusila jsem to znovu s další desítkou vran. Z konečků prstů se mi vynořily čakrové jehly a já s úspěchem zasáhla většinu vran. Tím se počet zásahů značně snížil. Ehmmm... Ale kdyby to nebyly mé vrány, ale kunaie, tak jsem mrtvá. Ušklíbla jsem se a pokračovala v tréninku. Chvíli se to zase podobalo tanci. Přestala jsem se ale soustředit na vrány a ty neútočily. Tudíž mi zdokonalování pohybů bylo k ničemu. Hmm... Jak mám ale někoho přemluvit, aby po mě házel kunaie?
Hopla... Jemně jsem se prohrábla vlasy a nechala klon, aby se rozpustil v menším množství vran, které ho tvořily. Tohle by nemuselo dopadnout dobře.
"Sanzengarasu no Jutsu!" vykřikla jsem a vyvolala čtyřicet vran. Některé posedaly na větve mého oblíbeného stromu, některé dokonce na zem. Jiné na mě začaly útočit. Bylo obtížné analyzovat útoky, které jsem sama řídila. Přesto mě občas nějaká vrána uhodila křídlem. Když jsem skončila jen jsem zavrtěla hlavou. Ach bože, už abych se mohla učit kaiten. Takhle se všem nikdy nevyhnu.
Zkusila jsem to znovu s další desítkou vran. Z konečků prstů se mi vynořily čakrové jehly a já s úspěchem zasáhla většinu vran. Tím se počet zásahů značně snížil. Ehmmm... Ale kdyby to nebyly mé vrány, ale kunaie, tak jsem mrtvá. Ušklíbla jsem se a pokračovala v tréninku. Chvíli se to zase podobalo tanci. Přestala jsem se ale soustředit na vrány a ty neútočily. Tudíž mi zdokonalování pohybů bylo k ničemu. Hmm... Jak mám ale někoho přemluvit, aby po mě házel kunaie?
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Vyčerpaně jsem se posadila na zem.
Na rameni se mi usadila má malá vrána Hiiko, kterou už přivolávám spíše ze zvyku než z potřeby ochrany. Povzdechla jsem a zvedla hlavu k nebi.
Dnes je tu tak prázdno...
Ta myšlenka mi zněla v hlavě pěknou chvíli.
Natáhla jsem ruku před sebe a vytvářela na konečcích prstů chakrové jehly.
Jen tak, zamyšleně. Přicházela jsem na to, že je to velice uklidňující činnost.
Na rameni se mi usadila má malá vrána Hiiko, kterou už přivolávám spíše ze zvyku než z potřeby ochrany. Povzdechla jsem a zvedla hlavu k nebi.
Dnes je tu tak prázdno...
Ta myšlenka mi zněla v hlavě pěknou chvíli.
Natáhla jsem ruku před sebe a vytvářela na konečcích prstů chakrové jehly.
Jen tak, zamyšleně. Přicházela jsem na to, že je to velice uklidňující činnost.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Pomalým krokem dojdu na cvičiště...koukám a vidím jednu z Hyuugovic holek..Očima hledám vhodný strom...po chvilce se k jednomu vydám a usednu pod něj...s úlevou se opřu o jeho letitou,ale přesto hladkou kůru.
Zakloním hlavu a pozoruju nebe Kéž bych taky mohl odplout jako ten mrak...
Zakloním hlavu a pozoruju nebe Kéž bych taky mohl odplout jako ten mrak...
Anonymní- Anonymní
Jen co jsem přišla, přiletěl mi na hlavu ochočený havran. Edgar...
"Edgar-sama, jak je? Dlouho jste se neukázal." mumlám si spíš pro sebe a všetečný zobák zacpu jeho oblíbenou sušenkou. Potom si sednu do trávy a dám si pár protahovacích cviků. Nechce se mi trénovat, měla bych si šetřit síly. Kdyžtak jenom zlehýnka...
Z prstu se mi vysunula čakrová jehla a já zamířila na terč, vzdálený cca deset metrů. O vteřinu později v něm byla docela nepatrná díra. Čistý střed. Přirozeně...
A teď si poodejdi o dalších pět metrů dál a machrování tě přejde...
"Edgar-sama, jak je? Dlouho jste se neukázal." mumlám si spíš pro sebe a všetečný zobák zacpu jeho oblíbenou sušenkou. Potom si sednu do trávy a dám si pár protahovacích cviků. Nechce se mi trénovat, měla bych si šetřit síly. Kdyžtak jenom zlehýnka...
Z prstu se mi vysunula čakrová jehla a já zamířila na terč, vzdálený cca deset metrů. O vteřinu později v něm byla docela nepatrná díra. Čistý střed. Přirozeně...
A teď si poodejdi o dalších pět metrů dál a machrování tě přejde...
Anonymní- Anonymní
Všimla jsem si sestry a zaujatě ji sledovala.
Musela jsem se usmát. Nevšimla si mě. A proto já používá Byakuugan, když někam přijdu. Raději se podívat kdo tu je. Myšlenky přerušia jedna zvláštní?
Ksó, ty jehly jdou házet?
Zavrtěla jsem hlavou. A to je proto, že mi to nikdo nevysvětlí.
Jak se mám něco naučit, když mistr je v jednom kuse někde mimo a viděla jsem ho jednou v životě. Chvíli jsem se snažila ovládnout vztek. I když mohlo mě to napadnout...
Vytvořila jsem jednu čakrovou jehlu a pokusila se zamířit.
Spadla kousek ode mě, div že se mi ještě nezabodla do ruky.
Zavrtěla jsem hlavou. Až nee-san skončí budu se jí muset zeptat...
Musela jsem se usmát. Nevšimla si mě. A proto já používá Byakuugan, když někam přijdu. Raději se podívat kdo tu je. Myšlenky přerušia jedna zvláštní?
Ksó, ty jehly jdou házet?
Zavrtěla jsem hlavou. A to je proto, že mi to nikdo nevysvětlí.
Jak se mám něco naučit, když mistr je v jednom kuse někde mimo a viděla jsem ho jednou v životě. Chvíli jsem se snažila ovládnout vztek. I když mohlo mě to napadnout...
Vytvořila jsem jednu čakrovou jehlu a pokusila se zamířit.
Spadla kousek ode mě, div že se mi ještě nezabodla do ruky.
Zavrtěla jsem hlavou. Až nee-san skončí budu se jí muset zeptat...
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Ustala jsem v házení jehel a natáhla se do trávy. Nuda. Potřebuju mít ty zkoušky rychle za sebou... nebo se z toho zblázním... Pomoc...
Pozorovala jsem oblohu a nevnímala okolí.
Pozorovala jsem oblohu a nevnímala okolí.
Anonymní- Anonymní
Pomalým krokem vejdu na cvičiště. Najdu si strom se stínem a lehnu si pod něj. (Musím dospat dnešní noc, nespal sem ani hodinu...)
Dám si rucce na břicho, zavírám oči a pomalu usínám.
Dám si rucce na břicho, zavírám oči a pomalu usínám.
Anonymní- Anonymní
Šla jsem na cvičiště. Musela jsem se trochu procvičit na zkoušky. Jestli budu vůbec schopna něco udělat. Nemoc už byla hodně rozsáhlá, a tak jsem si nebyla jistá, zdali to zvládnu.
Anonymní- Anonymní
seděl jsem na stromě a odpočíval jsem ... při tom jsem spozoroval ze stromu shiz tak jsem zaměřil mou pozornost na ní a sledoval jsem jí
Anonymní- Anonymní
Šla jsem rovnou k jezeru. Soustředila jsem čakru do chodidel. Pomalu jsem se vydala doprostřed jezera. Voda se po mýmy kroky čeřila. Chvíli jsem stála a koncentrovala se. Ruce jsem dala do znamení ptáka. Čakra se mi pomalu formovala.
Voda kolem mě začala vířit a cákat. Snažila jsem zmírnit množství čakry. Voda se po chvíli uklidnila a byla zase jako sklo. Začala jsem pohybovat jednotlivými části čakry. Netušila jsem jestli to vůbec půjde, ale lehce a pomalu to šlo.
Náhlá bolest na hrudi mě překvapila. Čekala jsem, že se něco ozve, ale až takhle. Veškerá čakra se rozplynula a rozvířila vodu. Zahučela jsem do vody.
Voda kolem mě začala vířit a cákat. Snažila jsem zmírnit množství čakry. Voda se po chvíli uklidnila a byla zase jako sklo. Začala jsem pohybovat jednotlivými části čakry. Netušila jsem jestli to vůbec půjde, ale lehce a pomalu to šlo.
Náhlá bolest na hrudi mě překvapila. Čekala jsem, že se něco ozve, ale až takhle. Veškerá čakra se rozplynula a rozvířila vodu. Zahučela jsem do vody.
Anonymní- Anonymní
rychle jsem seskočil ze stromu a běžel jsem směrem k ní ... doběhl jsem k ní a vytáhl jsem jí z vody na břeh
Anonymní- Anonymní
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti