Tréninkové místnosti
+2
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Tréninkové místnosti
přišel jsem na tréninkové místo a uviděl jsem v dáli Mikomi, připlížil jsem se ze zadu až k ní a stál jsem pod stromem
Anonymní- Anonymní
Zježily se mi chlupy na zátylku. Já snad ani nepotřebuju byakugan... Pravda je, že disponuju jakýmsi šestým smyslem. Bohužel se u mě projeví jen málokdy a rozhodně ne v situacích, kdy by mi mohl zachránit život.
"Kdo tam?"
"Kdo tam?"
Anonymní- Anonymní
''taiki''
pověděl jsem a vyskákal jsem po větvích k ní a posadil jsem se u ní na větvi
pověděl jsem a vyskákal jsem po větvích k ní a posadil jsem se u ní na větvi
Anonymní- Anonymní
Lehce se ušklíbnu.
"Zdravím, copak tě sem přivádí?" upřu na něj pohled. Vypadá nějak... mimo zdá se mi.
"Zdravím, copak tě sem přivádí?" upřu na něj pohled. Vypadá nějak... mimo zdá se mi.
Anonymní- Anonymní
''co by... jsem na procházce''
zamumlal jsem a opřel jsem se zády o kmen stromu
zamumlal jsem a opřel jsem se zády o kmen stromu
Anonymní- Anonymní
Líně jsem se protáhla a dál zírala na Taikiho zkoumavým pohledem. Je divnej. Divnější než já a to je co říct.
"Poslouchej, kdybys byl na procházce, tak pokračuješ v cestě vesele dál. Ale tys to neudělal. Dokonce jsi přišel až sem, za mnou. Evidentně si toužíš popovídat. Možná i o něčem konkrétním?"
Možná jsem jediná rozumná osoba široko daleko se kterou se dá mluvit?
"Poslouchej, kdybys byl na procházce, tak pokračuješ v cestě vesele dál. Ale tys to neudělal. Dokonce jsi přišel až sem, za mnou. Evidentně si toužíš popovídat. Možná i o něčem konkrétním?"
Možná jsem jediná rozumná osoba široko daleko se kterou se dá mluvit?
Anonymní- Anonymní
''není o čem''
zašeptal jsem si potichu pro sebe ale tak aby to slyšela i ona
zašeptal jsem si potichu pro sebe ale tak aby to slyšela i ona
Anonymní- Anonymní
Protočila jsem oči v sloup. Tohle bude debata za všechny prachy.
"Možná by bylo o čem, ale nejsi typ co se snadno svěřuje. Mýlím se?"
"Možná by bylo o čem, ale nejsi typ co se snadno svěřuje. Mýlím se?"
Anonymní- Anonymní
No dobrá. Když si někdy sama musím dělat psychologa, proč bych to nezkusila na někom jiném? Uhm. Ale ty následky mého nimrání se v mozku na sobě pozoruju a není to dvakrát dokonalé. Udělala jsem ze sebe... blázna? Stvůru bez emocí? To zase ne, je jen málo věcí co mě opravdu naštve, ale to temno pak stojí za to... Eh... pryč od toho.
"Nevadí, tak změníme téma, třeba se ti pak bude mluvit líp. Jak se má Shizuka?"
"Nevadí, tak změníme téma, třeba se ti pak bude mluvit líp. Jak se má Shizuka?"
Anonymní- Anonymní
S tím je tedy dneska řeč...
"Dobře? Co to znamená? Kde vůbec je? Naposledy jsem ji viděla těsně poté, co se vrátila z takového víceméně ne-dobrovolného výletu." ušklíbnu se při té vzpomínce. Pak ji dokonce jeden člověk hledal pomocí stínových klonů. Hrozná tulačka ta Shiz...
"Dobře? Co to znamená? Kde vůbec je? Naposledy jsem ji viděla těsně poté, co se vrátila z takového víceméně ne-dobrovolného výletu." ušklíbnu se při té vzpomínce. Pak ji dokonce jeden člověk hledal pomocí stínových klonů. Hrozná tulačka ta Shiz...
Anonymní- Anonymní
Zadívám se kamsi na oblohu. Naprosto bez zájmu.
"No dobře, tak můžeme jen sedět a mlčet. To tvoje odsekávání nemá cenu."
"No dobře, tak můžeme jen sedět a mlčet. To tvoje odsekávání nemá cenu."
Anonymní- Anonymní
No vida. Třeba se k něčemu dopracujeme. I když u Taikiho jeden nikdy neví. Zavzpomínám na naše první setkání, kdy mi tímhle svým vyjadřováním solidně drnkal na nervy.
"A to je to, co tě trápí?"
"A to je to, co tě trápí?"
Anonymní- Anonymní
''hmm... už ji nikdy neuvidím a jestli ano ... tak ... to je jedno''
Anonymní- Anonymní
Znovu jsem se musela trochu ušklíbnout. Že mě to nenapadlo hned. Natáhla jsem se blíž k Taikimu a cvrnkla ho do čela, přesně tak, jako to udělal on mě, když jsem stála před jeho domem.
"Takže to nemáš v hlavě v pořádku. Jsi zamilovaný."
"Takže to nemáš v hlavě v pořádku. Jsi zamilovaný."
Anonymní- Anonymní
''možná ... ale na tom nesejde ona do mě ne''
pověděl jsem smutně
pověděl jsem smutně
Anonymní- Anonymní
No konečně jsme se dobrali k jádru problému. Že nám to trvalo. Stejně jsou všichni zamilovaní stejní. I inteligentní jedinec náhle vypadá slabomyslně, sotva vnímá okolí, nemluví, nejí, nespí...
"Taiki, jestli nemá zájem, pak ti nestojí ani za to aby ses kvůli ní trápil. Já vím, že se mi to snadno mluví. Zatruchlit si, to je normální, ale zase to nepřežeň."
"Taiki, jestli nemá zájem, pak ti nestojí ani za to aby ses kvůli ní trápil. Já vím, že se mi to snadno mluví. Zatruchlit si, to je normální, ale zase to nepřežeň."
Anonymní- Anonymní
''tedy... já nevím jestli nemá nebo má zájem, ale možná... trochu, ale nevím''
pověděl jsem
pověděl jsem
Anonymní- Anonymní
A vida. Klesají i analytické schopnosti zamilovaného jedince. Schopnost logicky uvažovat je nenávratně v kelu. Láska je vážně svinstvo. Horší než když vám mozek sežerou paraziti...
"Tak hlavu vzhůru. Každá holka se snaží dělat netýkavku. Shiz ještě uvidíš. Ona má taková toulavá období, ale vždycky se vrátí. A nezapomeň, že se určitě účastní chuuninských zkoušek. Takže tam ji uvidíš na sto procent." dodala jsem s povzbudivým úsměvem.
"Tak hlavu vzhůru. Každá holka se snaží dělat netýkavku. Shiz ještě uvidíš. Ona má taková toulavá období, ale vždycky se vrátí. A nezapomeň, že se určitě účastní chuuninských zkoušek. Takže tam ji uvidíš na sto procent." dodala jsem s povzbudivým úsměvem.
Anonymní- Anonymní
Sleduju ho a pokyvuju hlavou. Je velice poučné tohle sledovat. Velice motivující... takhle nechci nikdy vypadat...
"Protony a neutrony. Hormony a feromony. Naštěstí to všechno časem vyprchá."
"Protony a neutrony. Hormony a feromony. Naštěstí to všechno časem vyprchá."
Anonymní- Anonymní
''a bude ze mě zase jen člověk bez citů prahnoucí po tom stát se dobrým ?''
podíval jsem se na ní
''a až zjistím že budu dobrý tak zjistím že nemám nikoho kdo by mi řekl že dobrý jsem''
podíval jsem se na ní
''a až zjistím že budu dobrý tak zjistím že nemám nikoho kdo by mi řekl že dobrý jsem''
Anonymní- Anonymní
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti