Tréninkové místnosti
+2
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Tréninkové místnosti
Pomalu přicházím na cvičiště. "Čau Seito!" Mávnu na něj.
"Ty sis mě ani nevšiml jak si šel do Hokageho kanceláře, jsem tm seděl na lavičce." Říkám a při tom se směju. "Nejvíc mě pobavilo jak si tě Hokage nevšiml a odešel si pryč."
"Ty sis mě ani nevšiml jak si šel do Hokageho kanceláře, jsem tm seděl na lavičce." Říkám a při tom se směju. "Nejvíc mě pobavilo jak si tě Hokage nevšiml a odešel si pryč."
Anonymní- Anonymní
,,O čau Infi. No jo no někdy se prostě nedaří." Usměju se a otočím zrak na Katsura. ,,Tak se dívej. Prost se soustředíš a pak..." Poskládal jsem potřebné pečetě a objevil se za ním. ,,A pak prostě toto." Usměju se.
Anonymní- Anonymní
Složím stejné pečetě a objevím se za Seitem.
"Nebo toto." Pravím s úsměvem.
"Nebo toto." Pravím s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
Složím si pečetě tak, aby to Infi neviděl a objevím se za ním. ,,No a nebo takhle."
Anonymní- Anonymní
Nevydržím to a složím ty stejné pečetě.
"A takhle?" zeptám se, když stojím za nimi.
"A takhle?" zeptám se, když stojím za nimi.
Anonymní- Anonymní
"Tak se dívejte pozorně." Složím stejné pečetě a soustředím se, abych se objevil za Infim. Pff.. Objevím se u Seita a k tomu ho schodím na zem.
Omluvím se Seitovi se ztrapnělým výrazem.
Omluvím se Seitovi se ztrapnělým výrazem.
Anonymní- Anonymní
Rozesměju se na celé kolo.
"Ahoj Mikomi." Pravím "Tak jak jde Kuchiyose?"
"Měl bych to už taky natrénovat."
"Ahoj Mikomi." Pravím "Tak jak jde Kuchiyose?"
"Měl bych to už taky natrénovat."
Anonymní- Anonymní
Bože můj, jsme jako malí harantíci... sleduju jak se po sobě válí Seito a Sato.
"Hmmm základ na yaoi byste měli. Teď vypilovat tu techniku." neodpustím si rýpnout.
"Ahoj Infi. Pořád stejně. Ale brzo to zvládnu."
"Hmmm základ na yaoi byste měli. Teď vypilovat tu techniku." neodpustím si rýpnout.
"Ahoj Infi. Pořád stejně. Ale brzo to zvládnu."
Anonymní- Anonymní
,,Vy mi dneska dáváte." Usměju se a postavím se na nohy. Obrátím zrak na Katsuro. ,,Jo dobrý za chvilu to budeš ovládat perfektně."(Technika D- 2dny ať víš když tak;)) Poskládám si pečetě a objevím se za Mikomi. ,,Ne takhle ne." Usměju se a opřu se o strom.
Anonymní- Anonymní
"Vsadím se, že nemají spolu už jen základy." pokračuji v Mikomině rýpnutí.
"Sledoval jsem váš souboj s Shijin dneska, pěkně ty, ale takovému riziku si ji vystavovat nemusela." Otočím se na Mikomi.
"Sledoval jsem váš souboj s Shijin dneska, pěkně ty, ale takovému riziku si ji vystavovat nemusela." Otočím se na Mikomi.
Anonymní- Anonymní
"Riziku? V životě bych svojí sestřičce neublížila. Možná ty útoky vypadaly nebezpečně, ale myslím, že ji dobře znám a vím co si můžu dovolit." podivím se. Posadím se do trávy a sleduju, jak budou ostatní v tréninku pokračovat dál.
Anonymní- Anonymní
"Hlavně že se nenudíte lidi, to mi dělá radost." naštvaně se otočím a jdu ještě zkusit Shunshin no jutsu. (Však jim ještě ukážu.)
Anonymní- Anonymní
Sednu si ke stromu a dívám se po ostatních. ,,Hm co dneska ještě?" Podívám se na nebe. Aspoň že dneska bylo pěkně.
Anonymní- Anonymní
"Oukej." Mile se usměju "ale jen, že z dálky to vypadalo hrozivě."
"No nic, já si jdu trénovat Kuchyiose, měj se!" mávnu na Mikomi, otočím se na podpatku a odcházím.
"No nic, já si jdu trénovat Kuchyiose, měj se!" mávnu na Mikomi, otočím se na podpatku a odcházím.
Anonymní- Anonymní
,,Vždycky mě baví se dívat na druhé jak provádějí Kuchyiose." Usměju se a pořád pozoruju nebe.
Anonymní- Anonymní
Zamávám Infimu a poslouchám co říkal Seito.
"Fakt? Tos mě měl vidět první den, když jsem přivolala vajíčko." protočím oči v sloup.
"Fakt? Tos mě měl vidět první den, když jsem přivolala vajíčko." protočím oči v sloup.
Anonymní- Anonymní
Upřu zrak na štěně. ,,Jo to je pěkné. To bych si nechal." Usměju se.
Anonymní- Anonymní
"Hm... jak se to vezme..." řeknu neurčitě a také se podívám na to roztomilé štěňátko.
Anonymní- Anonymní
*Grrr...*
obláček kouře se objevil znovu a štěně fuč.
"Kuchyiose no jutsu!" Celý proces se několikrát opakuje...
obláček kouře se objevil znovu a štěně fuč.
"Kuchyiose no jutsu!" Celý proces se několikrát opakuje...
Anonymní- Anonymní
Mezitím co trénuju si všimnu, že k Infimu se všichni seběhli. Na chvíli přerušim trénink a ze zvědavosti, se jdu taky podívat.
Anonymní- Anonymní
,,Dlouho už jsem nepil." Řeknu z ničeho nic pro sebe a usměju se. He tak já už trpím samomluvou tak to je pěkné.
Anonymní- Anonymní
"Nepil? Tak se chytni do vodního vězení a nalokáš se víc než ti bude libo." neodpustím si sarkastickou poznámku. Lehnu si do trávy na záda, sleduju oblohu a čekám až vyjdou první hvězdy.
Dneska už žádný trénink...
Dneska už žádný trénink...
Anonymní- Anonymní
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti