Tréninkové místnosti
+2
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Tréninkové místnosti
Vstanu a rozhlídnu se kolem. Vidím, že Katsuro mě asi hledá tak se postavím a opřu se o strom tak, aby mě mohl zahlídnout.
Anonymní- Anonymní
Rozhlížim si po okolí, najednou si všimnu Seita jak se opírá o strom. Doběhnu k němu a dám se do řeči... "Čau Seito, dlouho jsme se neviěli." vyhrknu a čekám na reakci.
Anonymní- Anonymní
,,Zdravím. No nějak jsme se míjeli." Posměju se a ptám se dál. ,,Hm co to teď cvičíš za jutsu. Dneska by jsme měli ještě potrénovat chůzi po vodě." Pomalým krokem se vydám k vodě a čekám, že mi zbytek řekne během chůze.
Anonymní- Anonymní
"Shunshin no jutsu už jsem se naučil a teď se učím Goukakyuu no jutsu" řeknu smělým hlasem... " Ale sem opravdu na začátku, takže mi to moc nejde. A co ty, máš nějakou novou techniku?"zeptám se a přitom následuji Seita.
Anonymní- Anonymní
,,Aha takže ohnivá podstava jo. No teď se učím otevřít osm bran, pak chidori a naposled Raiton Jibashi, ale všechny tři ještě chvíli potrvají než se je naučím." Mrknu se na něho. ,,Tak co, si připraven se projít po vodě?"
Anonymní- Anonymní
"To toho trénuješ docela hodně." pousměji se. "No nějak mě to táhlo k ohnivý podstatě, tak sem začal s první technikou. Ale teď ke tréninku...chození po vodě? To bude něco jako lezení na kmen stromu ne?" zvídavě se zeptám.
Anonymní- Anonymní
Dotáhla jsem Alliiho na cvičiště.
"Tak, teď už se učíš Shosen jutsu. Teď Bude Chakura no mesu. Čakra skalpel. Je to něco jako obrácená technika Shosen jutsu. Touhle technikou." udělal jsem pečetě a u mých rukou se objevila modrá aura.
"Dokážeš přeříznout svaly, zničit srdce, zastavit krevní oběh, stačí jenom jediný dotek. Jen musíš mít mít dobrou orientaci, dobré reflexy a musíš ZNÁT anatomii člověka."
"Tak, teď už se učíš Shosen jutsu. Teď Bude Chakura no mesu. Čakra skalpel. Je to něco jako obrácená technika Shosen jutsu. Touhle technikou." udělal jsem pečetě a u mých rukou se objevila modrá aura.
"Dokážeš přeříznout svaly, zničit srdce, zastavit krevní oběh, stačí jenom jediný dotek. Jen musíš mít mít dobrou orientaci, dobré reflexy a musíš ZNÁT anatomii člověka."
Anonymní- Anonymní
,,No, chození po vodě je trochu jiné. Zatímco na strom ses jak kdyby jen přilepil tak na vodě musíš uvolňovat chakru postupně. Chce to jen trénink. Tak to zkus soustřeď se a hlavně to nedělej zbrkle." Pousmál jsem se na něho a čekal kdy zkusí vyjít na vodu.
Anonymní- Anonymní
"Na něco takového jsem čekal, tu anatomii si budu muset procvičit později. Zkusím si to potom najít v knihovně. Teď se dáme na praxi. Jak to mám teda udělat, jako kdybych začínal s Shosen Jutsu?" zeptal jsem se a díval jsem se na ostatní na cvičišti.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Vstávám s pod stromu pod kterým jsem si dával vydatný spánek.
"Uf..." Vstanu, protáhnu se
[Potřeboval bych misi... Nebo trénink, třeba se naučim ňákej novej Raiton...]
Rozhlídnu se kolem dokola po cvičišti a vydám se směrem k Senju čtvrti.
"Čau Allii, už doma jak vidím." povídám s mávnutím a milým úsměvem.
"Uf..." Vstanu, protáhnu se
[Potřeboval bych misi... Nebo trénink, třeba se naučim ňákej novej Raiton...]
Rozhlídnu se kolem dokola po cvičišti a vydám se směrem k Senju čtvrti.
"Čau Allii, už doma jak vidím." povídám s mávnutím a milým úsměvem.
Anonymní- Anonymní
"Ahoj Infi, omlouvám se, ale jak vidíš, tak mám moc práce. Uvidíme se jindy." pousmál jsem se na něj a opět pohled věnoval stařence.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Ok! Někdy zas zajdem na ramen, čau." A s mávnutím ruky jsem se vydal k Hokageho kanceláři.
(Přesun.)
(Přesun.)
Anonymní- Anonymní
"Tak jdu na to!" (Takže nahromadim chakru do chodidel a budu ji pomalu uvolňovat...snad se nevykoupu.) Hromadim chakru do nohou a pomalu vstupuju na vodu. Ujdu kousek, zakmitám sebou a už se koupu ve vodě.
"Heh, zkusim to ještě" odpovím a jdu to zkusit znova.
"Heh, zkusim to ještě" odpovím a jdu to zkusit znova.
Anonymní- Anonymní
Usměju se. ,,Neboj to přijde. Já si mezitím skočím do kancelářa, asi by pro nás měl hokage nějakou misi. Po misi by jsme věnovali už katonu." Ještě víc se pousměju a pomalu odcházím.(přesun)
Anonymní- Anonymní
(Tak společná mise? Hodně zkušeností a nějaký to ryo se taky hodí...)
Nebudu ale ztrácet drahocenný čas a zkusím ještě chůzi po vodě.
Nebudu ale ztrácet drahocenný čas a zkusím ještě chůzi po vodě.
Anonymní- Anonymní
"Hai, tak se do toho dáme" udělal jsem pět pečetí, zkoncentroval jsem chakru do rukou, objevila se jistá záře, ale strašně špatně se mi chakru dařilo regulovat. Po chvilce záře opět zmizela.
"Hmm.. máte nějaké rady, Tsunade-sama? Případně dobrý typ na trénink?"
"Hmm.. máte nějaké rady, Tsunade-sama? Případně dobrý typ na trénink?"
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Hm, žádný neexistuje. Jen to pořádně nadřít. Je to obtížná technika, ne všichni medici ji zvládají."
Anonymní- Anonymní
Zamyšlen kráčím Ještě pár krůčku k ovládnutí finální techniky...dřina... poletují myšlenky v kokosu.
Náhle jakobych procitl a koukám kde to jsme...."Hmmm cvičiště....nechápu.." koukám jako sůva z nudlí a rukou si třu bradu pokrytou několikadenním strništěm vousů...
Náhle jakobych procitl a koukám kde to jsme...."Hmmm cvičiště....nechápu.." koukám jako sůva z nudlí a rukou si třu bradu pokrytou několikadenním strništěm vousů...
Anonymní- Anonymní
Když,už jsem tady... podrbu se na hlavě a jdu si sednout pod nejbližší strom...kecnu si na zadek...ruka šátrá pod mým oděvem a po chvilce vyloví knížku...
Ženy a jejich myšlení
Pohodlně se uvelebím a rozevřu stránky oné knihy a snažím se číst.
Ženy a jejich myšlení
Pohodlně se uvelebím a rozevřu stránky oné knihy a snažím se číst.
Anonymní- Anonymní
"Dobře, budu si snažit. Já to určitě zvládnu, nebojte." snažil jsem se usmát a hned jsem se do toho opět dal. *koncentruj a ovládej chakru, ty to zvládneš*
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Přišla jsem na cvičiště. Potichu jsem si sedla pod jeden strom a s nepřítomným výrazem sledovala lidi kolem. V duchu jsem si nadávala, ale tvářila se, jako kdyby se vůbec nic nestalo.
Anonymní- Anonymní
Mezi čtením někdy vzhlédnu k obloze a pozoruji mraky..mrknu na cvičiště a opět můj zrak přitáhnou stránky knihy kterou držím v mých rukou.
Zajímavá knížka...ale mno...kontroverzní... usměji se a obrátím stránku.
Zajímavá knížka...ale mno...kontroverzní... usměji se a obrátím stránku.
Anonymní- Anonymní
Přijdu a jdu rovnou za Katsurem. Objevím se za ním a jen ho pozdravím. ,,Hoj máme misi. Jsi připraven?"
Anonymní- Anonymní
Prišiel som na miesto, kde bolo... ako som si všimol pomerne živo. Vytiahol som zvitky, ktoré som mal v batohu a obzeral sa po aspoň jednej z mojich dvoch študentiek.
Anonymní- Anonymní
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti