Tréninkové místnosti
+2
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Tréninkové místnosti
"Hmm..to zní skvěle. Pak si to vyzkoušíš na mě..Nebo..bude ti stačit, když udělám jednoho klona a pak se půjdete někam schovat?" šťouchnu do něj loktem.
Anonymní- Anonymní
"Ehm... Hokage-sama?... Mohl byste mi to ukázat?" Ptám se nesměle a při tom se drbu na temeni hlavy.
Anonymní- Anonymní
"Moku bunshin no jutsu." udělám opět klona a podrbu se na hlavě..
"No tak dobrá..Ehm,.." zavřu oko a posunu si čelenku nahoru, abych odhalil svůj sharingan. "Kopii ninjutsu...Kage buyo"
Odkopnu svého prvního klona.
"No tak dobrá..Ehm,.." zavřu oko a posunu si čelenku nahoru, abych odhalil svůj sharingan. "Kopii ninjutsu...Kage buyo"
Odkopnu svého prvního klona.
Anonymní- Anonymní
Znova sa pokusim postavit na vodu a tentokrat sa mi to uz skoro konecne podarilo no zrazu hodim papulu do jazera xDD a znovy rychlo vylezem a zacnem sa triast od zimy
Anonymní- Anonymní
[tak znovu!]
Vybíhám na klona, v mžiku se objevím pod ním se zkousnutým dolním rtem kopu do klona.
[Eh..?]
Shledávám se s nohou vedle brady protivníka.
Cítím jak rudnu jako rajče.
Vybíhám na klona, v mžiku se objevím pod ním se zkousnutým dolním rtem kopu do klona.
[Eh..?]
Shledávám se s nohou vedle brady protivníka.
Cítím jak rudnu jako rajče.
Anonymní- Anonymní
Pridem k jazeru a postavim sa na hladinu a neveriacky kukam na moje nohy Aaaaaaaaanooo! dokazal som to!!Zakricim a od radosti skocim a padnem do jazera a vylezem na breh
Anonymní- Anonymní
Vytiahnem meč, svoju katanu a začnem ňou máchať do vzduchu, som už ale kus od Hokageho a ostatných, aby som ich nezranil.
Anonymní- Anonymní
Prisiel som pomaly za hokagem Oukej! Uz mi to celkom ide Usmejem sa na neho a poskrabkam sa na hlave
Anonymní- Anonymní
Došla jsem na cvičiště a mírně zívla. Bylo na mě ještě brzo. Ale nevadí, ušklíbla jsem se a vytvořila pečetě.
"Sanzengarasu no Jutsu!" vykřikla jsem a tentokrát mi nad hlavou zakroužila vrána. Už ne mládě? pomyslela jsem si a moji tvář rozzářil nadšený úsměv. Ještě to bude trvat, než jich budou desítky a technika bude užitečná, ale...
Vytáhla jsem sušenky, které stejně jako neesan nosím skoro pořád sebou pro Edgara a nechala ji přistát na své ruce. Pár jich sezobla a já se zatím otočila. To byla ale chyba, protože jakmile jsem se na ní přestala plně soustředit, tichým PUUF! mi dala najevo, že tohle není lehká technika. Zmizela. Povzdechla jsem. Tak znovu...
"Sanzengarasu no Jutsu!" vykřikla jsem a zamyšleným pohledem sledovala dvě mláďata, která mi kroužila nad hlavou. Špatná koncentrace chakry...
Složila jsem pečetě, nechala je zmizet a chvíli jen sledovala oblohu.
"Sanzengarasu no Jutsu!" vykřikla jsem a tentokrát mi nad hlavou zakroužila vrána. Už ne mládě? pomyslela jsem si a moji tvář rozzářil nadšený úsměv. Ještě to bude trvat, než jich budou desítky a technika bude užitečná, ale...
Vytáhla jsem sušenky, které stejně jako neesan nosím skoro pořád sebou pro Edgara a nechala ji přistát na své ruce. Pár jich sezobla a já se zatím otočila. To byla ale chyba, protože jakmile jsem se na ní přestala plně soustředit, tichým PUUF! mi dala najevo, že tohle není lehká technika. Zmizela. Povzdechla jsem. Tak znovu...
"Sanzengarasu no Jutsu!" vykřikla jsem a zamyšleným pohledem sledovala dvě mláďata, která mi kroužila nad hlavou. Špatná koncentrace chakry...
Složila jsem pečetě, nechala je zmizet a chvíli jen sledovala oblohu.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Tiše jsem zmizela...
(přesun)
(přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Po krátké noci strávené spánkem se probouzím a směřuji k Moku bunshinu.
[Dneska už se mi to musí povést.] Pomyslím si a připravím se a rychlý pohyb který je potřeba na správné provedení Kage Buyou.
V mžiku jsem se objevil se pod protivníkem a silným kopem do hlavy jsem ho vymrštil do vzduchu.
[Konečně!] Objevily se mi jiskry v očích.
[Teď už se jen za něj správně přesunout!]
Pokouším se o rychlý přesun za letícího protvníka.
Neúspěch.
[Dneska už se mi to musí povést.] Pomyslím si a připravím se a rychlý pohyb který je potřeba na správné provedení Kage Buyou.
V mžiku jsem se objevil se pod protivníkem a silným kopem do hlavy jsem ho vymrštil do vzduchu.
[Konečně!] Objevily se mi jiskry v očích.
[Teď už se jen za něj správně přesunout!]
Pokouším se o rychlý přesun za letícího protvníka.
Neúspěch.
Anonymní- Anonymní
Přijdu na cvičiště a vidím Infiho. ,,Hoj. Hokage se tu ještě někde potuluje?" Podívám se na něho a pak se rozhlížím asi neuvidím Hokageho.
Anonymní- Anonymní
Sedím kúsok od Seita pri strome. Meč mám opretý o rameno a obzerám sa taktiež po teréne v okolí. Keď si Seita všimnem mávnem na neho rukou na pozdrav. Hmm... chcelo by to nejakú dobrú misiu. Ešte som žiadnu poriadnu misiu ani len nemal.
Anonymní- Anonymní
Mávnu na Seita na pozdrav.
"Čau!"... "Hokage už šel, nechal mi tu jen tenhle klon na cvičení shi shi rendan."
"Čau!"... "Hokage už šel, nechal mi tu jen tenhle klon na cvičení shi shi rendan."
Anonymní- Anonymní
,,Tak to abych ho někde počkal pak. Shishi rendan jo? Taijutsu se dá." Všimnu si i Hisagiho tak mu mávnu na pozdrav.
Anonymní- Anonymní
"Ale jo, tak težký to zase není." zasměju se.
"A pak se prý budu učit Kuchiyose"
"A pak se prý budu učit Kuchiyose"
Anonymní- Anonymní
"Summon summon!" Vyskočím nadšene na nohy. "Čo to bude, čo to bude??"
Anonymní- Anonymní
"Paráda už se nemůžu dočkat." usměju se.
"Co teď vlastně trénuješ?" Zeptám se Hisagiho.
"Co teď vlastně trénuješ?" Zeptám se Hisagiho.
Anonymní- Anonymní
,,Jo takže další přivolávač. Psi jo to budeš mít dobré." Usměju se na něho.
Anonymní- Anonymní
"Hmm, teraz už nič." Len sa pozriem do zeme. "Teraz ani nič také nemám, nič ma nenapadá."
Anonymní- Anonymní
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti