Tréninkové místnosti
+2
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Tréninkové místnosti
"Jej to je dobře, že už seš zpátky." odpovím s milým úsměvem.
"Jasně že sem... jen mi řekni rychle co je úkolem?" a věnuji pozornost Seitovi.
"Jasně že sem... jen mi řekni rychle co je úkolem?" a věnuji pozornost Seitovi.
Anonymní- Anonymní
Moje psychické rozpoložení se příliš nelepšilo. Stála jsem zírala tupě před sebe. Mezi postavami, které tu trénovaly, se objevila ještě jedna. Počkala jsem až přijde blíž.
"Dobrý večer, sensei." pokusila jsem se o úsměv.
"Dobrý večer, sensei." pokusila jsem se o úsměv.
Anonymní- Anonymní
"Musíš to zvládnout!" poklepala jsem mu na rameno.
"JSi můj student."
"JSi můj student."
Anonymní- Anonymní
"Mikomi-chan... dobre že ťa vidím." Iné tváre som si veľmi nevšímal, ešte stále som mal pred sebou len tú jednu. "Niečo pre teba a sestru mám." Ukázal som jej tri zvitky.
> http://naruto.wikia.com/wiki/Chakra_Needle_Technique
> http://naruto.wikia.com/wiki/Protection_of_the_Eight_Trigrams_Sixty-Four_Palms
> http://naruto.wikia.com/wiki/Palm_Heel_Strike
> http://naruto.wikia.com/wiki/Chakra_Needle_Technique
> http://naruto.wikia.com/wiki/Protection_of_the_Eight_Trigrams_Sixty-Four_Palms
> http://naruto.wikia.com/wiki/Palm_Heel_Strike
Anonymní- Anonymní
,,No v Yugaegakure unesl někdo princeznu. Máme tam jít toho dotyčného zajmout, zlikvidovat to uvidíme až tam a princeznu dostat do bezpečí. Nějaké otázky?" Usměju se.
Anonymní- Anonymní
Koukala jsem do svitků.
"Arigato... zrovna nedávno jsem vás kvůli tomu hledala. Nemůžu se dočkat, až se to všechno naučím."
Respektive... já se to naučit musím. Co nejrychleji... Nervózně jsem si prohrábla vlasy.
"Arigato... zrovna nedávno jsem vás kvůli tomu hledala. Nemůžu se dočkat, až se to všechno naučím."
Respektive... já se to naučit musím. Co nejrychleji... Nervózně jsem si prohrábla vlasy.
Anonymní- Anonymní
"Rozhodně jednoduchá mise sensei" pousměji se.
"Žadnou otázku ani problém nemám, tak můžem vyrazit ne?" protáhnu tělo a následuji Seita.
"Žadnou otázku ani problém nemám, tak můžem vyrazit ne?" protáhnu tělo a následuji Seita.
Anonymní- Anonymní
,,Ok to jsem rád. Tak pojdmě." Pomalým krokem se vydám pryč.(přesun) (https://nsgoon.forumczech.com/t537-yugaegakure)
Naposledy upravil Seito Senju dne Fri 29 Apr - 20:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Hmmm..." Podal som jej zvitky. "Ak sa to doučíš, daj ich aj sestre... a ešte." Mlčal som. "Mikomi, nemáš sa kam ponáhľať, každý ninja má svoje tempo, nie každý je S ninja a ak ním aj niekto je... chce to čas."
Anonymní- Anonymní
Bedlivě poslouchám co říká. No, na jednu stranu je to pravda... Nemusím se předřít...
"Nebojte se sensei. Posledni dobou jsem se naučila víc odpočívat."
Hlavou mi proběhnout rozmazané vzpomínky na saké bar.
"Ale mám pár důvodů proč zesílit. Hm. Poslední dobou čím dál víc." dodám neurčitě, nebo tedy spíš jen zamumlám.
"Nebojte se sensei. Posledni dobou jsem se naučila víc odpočívat."
Hlavou mi proběhnout rozmazané vzpomínky na saké bar.
"Ale mám pár důvodů proč zesílit. Hm. Poslední dobou čím dál víc." dodám neurčitě, nebo tedy spíš jen zamumlám.
Anonymní- Anonymní
Pomalu následuji Seita... Po cestě se dívam, jak mraky se pohupují na obloze a přemýšlím o životě. (přesun)
Anonymní- Anonymní
"Áno?" Obzriem sa na ňu, no potom zasa stranou. "Deje sa niečo?"
Anonymní- Anonymní
Trochu váhám co mám říct. Ale konec konců, jsou to moje problémy do kterých jsem se namočila, takže si to taky hezky vyžeru.
"To nic, určitě teď máte svých starostí nad hlavu. Mimochodem se mi líbí ty změny v klanu." pousměju se.
"To nic, určitě teď máte svých starostí nad hlavu. Mimochodem se mi líbí ty změny v klanu." pousměju se.
Anonymní- Anonymní
Ešte raz som si ju prezrel. "Ak nepovieš... nebudem to z teba ťahať... a klan, áno niektoré veci som pozmenil, no niektorým ľuďom sa to nepáči, pravdepodobne ako hlava klanu už dlho nebudem." Otočil som sa a pomalým krokom som prešiel pri strom. Tam som sa posadil, no náhle som si spomenul na jednu vec. Vstal som. "Hisagi..."
Anonymní- Anonymní
Cítila jsem, že se mi trochu ulevilo, pokud to vůbec šlo...
"Škoda. Snad zase nebude vše při starém..." konstatuju když slyším o krátké trvanlivosti Futoshiho funkce.
"Hisagi? Kde vůbec je?" dlouho jsem ho neviděla...
"Škoda. Snad zase nebude vše při starém..." konstatuju když slyším o krátké trvanlivosti Futoshiho funkce.
"Hisagi? Kde vůbec je?" dlouho jsem ho neviděla...
Anonymní- Anonymní
Pridem na cvicisko a poobzeram si okolie Caute Zamavam na vsetkych
Anonymní- Anonymní
"Snáď... Hisagi išiel trénovať niekam, kde... povedzme bude viac doma." Usmial som sa. "Som zvedavý na toho chlapca, doteraz mi pripadal úplne priemerne." Aj keď musím uznať, to masívne množstvo chakry ma ohromuje... aj keď gegel a moje ovládanie chakry...
Anonymní- Anonymní
Zvednu hlavu od knihy a koukám na nově příchozího.
"Nazdar" kývnu rukou a opět se začnu věnovat stránkám v knize.
"Nazdar" kývnu rukou a opět se začnu věnovat stránkám v knize.
Anonymní- Anonymní
"Víc doma? To musí být zajímavé místo." zasmála jsem se, konečně zase upřímně.
"No... nechtěla bych ho mít za protivníka během chuuninských zkoušek. I když na druhou stranu je to výzva." zahledím se kamsi na oblohu a starosti ze mě opadavájí. Tak moc se totiž těším.
"No... nechtěla bych ho mít za protivníka během chuuninských zkoušek. I když na druhou stranu je to výzva." zahledím se kamsi na oblohu a starosti ze mě opadavájí. Tak moc se totiž těším.
Anonymní- Anonymní
Priskocim k Yuuovi Kto si? Nahodim blby xicht a pozorujem ho
Anonymní- Anonymní
Shinji Yakamichi napsal:Priskocim k Yuuovi Kto si? Nahodim blby xicht a pozorujem ho
Zvednu oči od knihy "Já jsem Yuu....a Ty?" zkoumavě si chlapce měřím...a lehce se usmívám.
Anonymní- Anonymní
Som Shinji Yakamichi Zasmejem a a pozriem na knihu Co to citas?
Anonymní- Anonymní
"Som zvedavý na tú skúšku... plno geninov už bude ďaleko za hranicami geninov, ako to bude s vami netuším... a kto vie čo všetko uvidíme z iných dedín... napríklad Suny..." Pozrel som sa do neba. Yoko...
Anonymní- Anonymní
Shinji Yakamichi napsal:Som Shinji Yakamichi Zasmejem a a pozriem na knihu Co to citas?
"Ahááá,tak Tebe mám něco učit...mno...ta knížka..Mno jmenuje se Ženy a jejich myšlení..." usměji se a schovám knížku do záhybů šatu.
Anonymní- Anonymní
Co? Co ma mas ucit? Pozriem s priblblym vyrazom na knizku Super...perverzak
Anonymní- Anonymní
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti