Tréninkové místnosti
+2
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Tréninkové místnosti
"Dík za optání. Už jsem v pohodě. Hůl jsem zapomněla někde tady pod stromem."
Aktivovala jsem byakugan a sledovala Infiho čakru. Ježinkote, co to s ní vyvádí?
Aktivovala jsem byakugan a sledovala Infiho čakru. Ježinkote, co to s ní vyvádí?
Anonymní- Anonymní
"Super Infi, vidím, že se učíš napřed, to je dobře, musíme to dohnat." usměju se na něj a zamávám.
Anonymní- Anonymní
"Dobrý den Hokage-sama!" volám a snažím se znovu nakoncentrovat čakru.
Anonymní- Anonymní
"To můžeš dodělat příště, teď ti dám opět nářez." usmál jsem se.
"takže, co ses už naučil?"Zeptám se ho a stojím v pozoru.
"takže, co ses už naučil?"Zeptám se ho a stojím v pozoru.
Anonymní- Anonymní
"Nebude ti to vadit Mikomi-chan?" Optám se s úsměvem Mikomi.
Anonymní- Anonymní
Cosi mě vytrhlo ze zamyšlení.
"Eh? Cože? Ne naopak, ráda tě přenechám odborníkovi." usměju se pozdravím Hokage.
"Eh? Cože? Ne naopak, ráda tě přenechám odborníkovi." usměju se pozdravím Hokage.
Anonymní- Anonymní
"Tak moc děkuju za trénink!"
Otočím se na Hokageho.
"Tak co to bude?" ptám se s žárem v očích.
[Možná konečně Kuchiyose!]
Otočím se na Hokageho.
"Tak co to bude?" ptám se s žárem v očích.
[Možná konečně Kuchiyose!]
Anonymní- Anonymní
"Kuchiyose no jutsu." vytáhnu svitek.
"Je to druh časoprostorové techniky. Ninja za obětování své krve." kousnu se do prstu a krev otřu od dlaň..
"za soustředění potřebného množství čakry, a potřebných pečetí." složím všechny pečetě a nakloním se.
"Přivolá zvíře, se kterým má napsanou smlouvu.." položím ruku na zem.
"Kuchiyose no jutsu!"
"Je to druh časoprostorové techniky. Ninja za obětování své krve." kousnu se do prstu a krev otřu od dlaň..
"za soustředění potřebného množství čakry, a potřebných pečetí." složím všechny pečetě a nakloním se.
"Přivolá zvíře, se kterým má napsanou smlouvu.." položím ruku na zem.
"Kuchiyose no jutsu!"
Anonymní- Anonymní
"Pááni!" S vykulenýma očima koukám na hada.
"Rychle! Naučte mě to Hokage-sama!" Vykřiknu a rázem si uvědomím s kým mluvím a tak zrudnu jako rajče.
"Rychle! Naučte mě to Hokage-sama!" Vykřiknu a rázem si uvědomím s kým mluvím a tak zrudnu jako rajče.
Anonymní- Anonymní
Trochu sebou trhnu. No nazdar... Jestli jednou ten orel, kterého přivolám bude tak obrovský tak...
...mě asi sežere.
Aaachjo. a to jsem si chtěla zalétat... Dnes už kuchiyose pokoušet nebudu. Ve srovnání s tímhle bych se akorát ztrapnila.
...mě asi sežere.
Aaachjo. a to jsem si chtěla zalétat... Dnes už kuchiyose pokoušet nebudu. Ve srovnání s tímhle bych se akorát ztrapnila.
Anonymní- Anonymní
Puf! Had zmizel v kouři.
"Tady máš svitek, podepiš smlouvu, a trénuj, trénuj trénuj. (C- technika - 5 dní)"
"Tady máš svitek, podepiš smlouvu, a trénuj, trénuj trénuj. (C- technika - 5 dní)"
Anonymní- Anonymní
Aniž by si kdokoliv všiml, vytratím se pryč. Je zajímavé pozorovat trénink ostatních a občas jen odpočívat...
přesun.
přesun.
Anonymní- Anonymní
Přijdu a všechny zdvořile pozdravím. Koukám na všechny lidi okolo mě jak se horlivě snaží naučit nové techniky. Pomalým krokem jdu k Hokage-sama.
Anonymní- Anonymní
Vrhnu jeden pohled na přicházejícího muže... "heh?"
[Dneska se to tady nějak rojí.]
Pokračuji ve cvičení Kuchyiose no jutsu.
[Dneska se to tady nějak rojí.]
Pokračuji ve cvičení Kuchyiose no jutsu.
Anonymní- Anonymní
Koncentruji chakru do chodidel a rozbíhám se nažaveně proti stromu. Vyběhnu zas o něco víš, ale pořád to není ono.
(Pche, než se vrátí Seito už to budu umět líp než on..pousměju se.)
(Pche, než se vrátí Seito už to budu umět líp než on..pousměju se.)
Anonymní- Anonymní
"Ahoj." pozdravím nově příchozího, poté se otočím na Infiho.
"Na zelenáče dobrý."
"Na zelenáče dobrý."
Anonymní- Anonymní
Objavil som sa v tichosti na konári jedného stromu a odtiaľ pozoroval osadenstvo poblíž. (Jikuukan Idou)
Zdá sa, že Hokage zasa berie svoju prácu vážne, Konoha sa môže tešiť na nových schopných ninjov... len som zvedavý ako dopadne ten Hisagi u žabiakov... ak sa vráti na skúšky čo z neho bude? No zasa, všetci silnejú, aj tieto decká budú veľmi dobré... teším sa, veľmi sa teším.
Zdá sa, že Hokage zasa berie svoju prácu vážne, Konoha sa môže tešiť na nových schopných ninjov... len som zvedavý ako dopadne ten Hisagi u žabiakov... ak sa vráti na skúšky čo z neho bude? No zasa, všetci silnejú, aj tieto decká budú veľmi dobré... teším sa, veľmi sa teším.
Anonymní- Anonymní
"Dobrý den" Pozdravím Hokageho.... "Jdu za vámi s jednou žádostí...Chci se vás zeptat zda-li by jste mohl trénovat i mě." zeptám se ... Nejistě čekám na odpověď
Anonymní- Anonymní
"Hmm..." poškrábal jsem se na hlavě.
"Tak dobrá, možná by to šlo." usměju se.
"Dám ti první úkol...Nejdřív se nauč lézt po stromech, a pak si popovídáme.. Dělá se to tak, že soustředíš čakru do nohou, a snažíš se ji vyrovnat tak, aby jsi mohl dobře vylézt."
"Tak dobrá, možná by to šlo." usměju se.
"Dám ti první úkol...Nejdřív se nauč lézt po stromech, a pak si popovídáme.. Dělá se to tak, že soustředíš čakru do nohou, a snažíš se ji vyrovnat tak, aby jsi mohl dobře vylézt."
Anonymní- Anonymní
"Hurá" Vykřiknu.... "Ano sensei, to zvládnu jako nic!" Odpovím
Začnu soustředit čakru do nohou a pomalu se snažím vylézt na strom.... Moc mi to nejde ale každým pokusem, vyšplhám výš a výš.....
Začnu soustředit čakru do nohou a pomalu se snažím vylézt na strom.... Moc mi to nejde ale každým pokusem, vyšplhám výš a výš.....
Anonymní- Anonymní
Při devatenáctém pokusu vyšplhám skoro na vršek stromu ale u špičky mi uklouzne noha, a padám k zemi.... Celý naštvaný začnu maximálně soustředit čakru do nohou a snažím se vyběhnout na vršek stromu... po pár sekundách stojím na špičce stromu a s úsměvem volám na Assasina "Hokage-sama" už jsem to zvládl!
Anonymní- Anonymní
"Nepřepínej se, ale jinak, je to skvělé. Teď bych si rád na chvíli odpočinul." sednul jsem si pod strom a opřel se o něj.
Anonymní- Anonymní
"Ale Hokage-sama, jak bych se mohl při takovém jednoduchém tréninku unav...." Nedořeknu větu a začnu padat z vršku stromu....
Anonymní- Anonymní
"Senei jashu." řeknu líně a z mého rukávu vyleze tlustý had a zachytí Tiripise.
Anonymní- Anonymní
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti