Tréninkové místnosti
+2
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Tréninkové místnosti
Překvapeně se na ní zadívám.
"Kuchiyose no jutsu?" No tedy... Ušklíbnu se. No, ona určitě zkoušky udělá. A já mám malý problém - Měla bych se něco rychle naučit nebo tam raději vůbec nejít. Ale ne...
Trhnu hlavou. Ani se mnou to soupeři nebudou mít jednoduché.
"No, tak já si půjdu někde zkoušet tohle." ukážu na svitky a zmizím.
(přesouvá se)
"Kuchiyose no jutsu?" No tedy... Ušklíbnu se. No, ona určitě zkoušky udělá. A já mám malý problém - Měla bych se něco rychle naučit nebo tam raději vůbec nejít. Ale ne...
Trhnu hlavou. Ani se mnou to soupeři nebudou mít jednoduché.
"No, tak já si půjdu někde zkoušet tohle." ukážu na svitky a zmizím.
(přesouvá se)
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
přišel jsem do tréninkové místnosti
musím vymyslet nějaké genjutsu abych nebyl tak slabí ale jaké ?
nejdříve jsem si zahřál svaly po té jsem se začal protahovat a po té jsem začal cvičit u paňáka mou rychlost a mé reflexy a při tom jsem myslel na tvorbu genjutsu
musím vymyslet nějaké genjutsu abych nebyl tak slabí ale jaké ?
nejdříve jsem si zahřál svaly po té jsem se začal protahovat a po té jsem začal cvičit u paňáka mou rychlost a mé reflexy a při tom jsem myslel na tvorbu genjutsu
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:Genin se nemůže učit B techniku..
(Na jednom serveru jsem našla, že je to C, na konoha.cz bylo B. Každopádně tahle technika je podle svitku, který od vás měla Mikomi, takže jsem tam jen dala C. )
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Shijin Hyuuga napsal:Assasin Senju napsal:Genin se nemůže učit B techniku..
(Na jednom serveru jsem našla, že je to C, na konoha.cz bylo B. Každopádně tahle technika je podle svitku, který od vás měla Mikomi, takže jsem tam jen dala C. )
Už jsme to řešili, jenom ses přepsala. Kdyby něco, rank techniky se určuje podle tohohle http://naruto.wikia.com/wiki/Narutopedia
Taky jsem se pořádně lekla, že tu ze sebe dělám blbce xD
Anonymní- Anonymní
Hyuuga-Mikomi napsal:Shijin Hyuuga napsal:Assasin Senju napsal:Genin se nemůže učit B techniku..
Už jsme to řešili, jenom ses přepsala. Kdyby něco, rank techniky se určuje podle tohohle http://naruto.wikia.com/wiki/Narutopedia
Taky jsem se pořádně lekla, že tu ze sebe dělám blbce xD
(V tom případě moje chyba XD Já to našla tady špatně - http://147.32.8.168/?q=node/24030...)
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
(Ospravedlňujem sa, mal som výpadok internetu a nejako už nenaskočil, až teraz...)
Sedím na strome a uvažujem o tom súboji. Potrebujem útočné ninjutsu, nemám ako útočiť, mám len vrhacie zbrane a katanu.
Sedím na strome a uvažujem o tom súboji. Potrebujem útočné ninjutsu, nemám ako útočiť, mám len vrhacie zbrane a katanu.
Anonymní- Anonymní
Z nudy se učím točit holí nad hlavou. Pak mě to přestalo bavit. Dost flákání...
"Kuchiyose no jutsu!"
Skvělé. Přivolala jsem další kuře...
"Kuchiyose no jutsu!"
Skvělé. Přivolala jsem další kuře...
Anonymní- Anonymní
došel jsem na tréninkové místo s úmyslem si zatrénovat a pročistit si hlavu ale spozoroval jsem Mikomi, přišel jsem k ní blíže a sledoval co dělá
Anonymní- Anonymní
Doběhnu na cvičiště a zamávám na nee-san. V druhé ruce držím svitek, který mi půjčil Hokage. Jsem opravdu nadšená. Oči mi zase září a dokonce více než jindy. Tohle je technika, kterou chci zvládnout téměř tak moc jako kaiten.
Zvolním tempo a dojdu až k ní.
Oči mi září při pohledu na kuře. Hmm... Ráno měla vajíčko.
Takhle to zvládne rychle. Taky se musím snažit...
"Nee-san, myslím, že dnešní den se začíná konečně zlepšovat." vzpomenu si na svou ranní náladu. Pořád je mi trochu smutno. Ale i já zesílím. I já.
"Ahoj Taiki." mávnu ještě na něj a hlavou mi proběhne otázka, kterou jsem se zaobírala před Hokageho kanceláří - Kdo je ta kunoichi z Kumo. Nepřišlo mi, že by z ní byl Hokage-sama příliš nadšený...
Zvolním tempo a dojdu až k ní.
Oči mi září při pohledu na kuře. Hmm... Ráno měla vajíčko.
Takhle to zvládne rychle. Taky se musím snažit...
"Nee-san, myslím, že dnešní den se začíná konečně zlepšovat." vzpomenu si na svou ranní náladu. Pořád je mi trochu smutno. Ale i já zesílím. I já.
"Ahoj Taiki." mávnu ještě na něj a hlavou mi proběhne otázka, kterou jsem se zaobírala před Hokageho kanceláří - Kdo je ta kunoichi z Kumo. Nepřišlo mi, že by z ní byl Hokage-sama příliš nadšený...
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
''zdravím''
zamumlal jsem na Shinji a klekl jsem si na kolena
zamumlal jsem na Shinji a klekl jsem si na kolena
Anonymní- Anonymní
"Ahoj vespolek." zamumlám a zavřu oči.
Na můj vkus tu začíná být až moc živo... Kuře naštěstí už zmizelo a já složím svitek a uklidím ho zpátky do batohu. Budu chvíli jen tak přemýšlet a sledovat, jak si vedou ostatní.
Na můj vkus tu začíná být až moc živo... Kuře naštěstí už zmizelo a já složím svitek a uklidím ho zpátky do batohu. Budu chvíli jen tak přemýšlet a sledovat, jak si vedou ostatní.
Anonymní- Anonymní
Jen kývnu.
Musím to zkusit, musím...
"Sanzengarasu no Jutsu!" vykřikla jsem po chvíli studování svitku a... Ehmmm.... Nic.
Dobře... Tak znova. Nemůžu to tak lehce vzdát. A hlavně to nemůžu hned napoprvé tak zkazit.
"Sanzengarasu no Jutsu!"
Vzhlédnu vzhůru a zahlédnu malou vránu, jak mi krouží nad hlavou.
"Páni..." zašeptám a nechám ptáče, aby mi dosedlo na ruku.
Základ asi mám...
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Ale aj tak, musím si zistiť o kage bunshin čo najviac, úplne ho ovládnuť. Stále sedím na strome v hustej korune stromu, kde ma nevidno.
Anonymní- Anonymní
přišel jsem k Mikomi
''ahoj, tak jak jde ... přivolávací technika ?''
''ahoj, tak jak jde ... přivolávací technika ?''
Anonymní- Anonymní
S nepřítomným výrazem zírám na oblohu a nevnímám okolí. Nakonec se možná přece jen naučím odpočívat.
"Ta obloha je nádherná..."
"Ta obloha je nádherná..."
Anonymní- Anonymní
Malá vrána na mé ruce pípla a já jsem se "nemohla neušklíbnout". Už teď je ta technika užitečná... Otočila jsem se a projížděla očima koruny stromů.
"Byakuugan!" zameřila jsem svůj zrak do koruny toho, na kterém jsem zachytila chakru. Aha...
"Proč se schováváš?" zeptala jsem se dost nahlas, aby to slyšel.
"Byakuugan!" zameřila jsem svůj zrak do koruny toho, na kterém jsem zachytila chakru. Aha...
"Proč se schováváš?" zeptala jsem se dost nahlas, aby to slyšel.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Prišiel som ešte s trošku nechápavým výrazom na miesto, kde boli obe Hyuugy. Ako som si ich všimol odkašlal som si. Myslel som si, že tu bude minimálne jedna, ale obe... "Zdravím!"
Anonymní- Anonymní
Trhnu hlavou a byakuugan zmizí. Tohle mě zajímá víc než to, že se někdo schovává v koruně stromů. Byakuugan... Takže...
"Sensei?" zavrním. V mém hlase je trochu otázka. Ještě jsem ho neviděla, ale jiná možnost tu asi ani není.
Složím pečetě a vrána, kterou se mi povedlo přivolat zmizí a jen chvilku se mi kolem ruky vznáší bílý kouř - Jako když zničím klon.
"Sensei?" zavrním. V mém hlase je trochu otázka. Ještě jsem ho neviděla, ale jiná možnost tu asi ani není.
Složím pečetě a vrána, kterou se mi povedlo přivolat zmizí a jen chvilku se mi kolem ruky vznáší bílý kouř - Jako když zničím klon.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Zrovna jsem přemýšlela o tom, jaké to bude létat... no, z myšlenek mě vytrhl příchod další osoby. Líně sklopím oči zpátky na zem. Hm... nějak se nám tu množí byakugany.
"Dobrý den, sensei." pravím, a nechávám situaci volný průběh.
"Dobrý den, sensei." pravím, a nechávám situaci volný průběh.
Anonymní- Anonymní
"Mám niekoľko noviniek, tak poďte obe ku mne prosím." Odišiel som kúsok ďalej od ostatných a čakal na obe Hyuugy.
Anonymní- Anonymní
Stejně už stojím, tak se ještě ohlédnu na Mikomi a přejdu k němu.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Hmmm... novinky? Taky bych jich pár našla... Vyškrábala jsem se na nohy a opřela se o hůl. Tak jo, jde se...
Ještě hodím pohled na Taikiho. Něco v tom smyslu - sorry kámo, tohle je asi tajné.
Ještě hodím pohled na Taikiho. Něco v tom smyslu - sorry kámo, tohle je asi tajné.
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti