Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové místnosti

+2
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
6 posters

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Strana 28 z 40 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové místnosti - Stránka 28 Empty Tréninkové místnosti

Příspěvek pro Anonymní Sun 24 Apr - 13:13

First topic message reminder :

Místo pro trénink

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové místnosti - Stránka 28 Empty Re: Tréninkové místnosti

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Mon 2 May - 17:07

V ruce mám svitek, který už pomalu za pochodu otevírám. Jak začít...
Ještě zvednu oči a mávnu na Katsura a zamířím blíž k nee-san.

"Jak ty techniky jdou?" zeptám se jí, když přijdu blíž a oči mi září.
Komu také ne. Mám tu nejlepší náladu, jakou můžu mít.

Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 May - 17:10

Právě jsem seděla v trávě a byla pohroužená do čtení. Chtěla jsem si odpočinout od fyzické aktivity.

"Ahoj Shijin. No jde to... tak normálně. Ještě pár dní a zvládnu to. Co ty?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 May - 17:12

Můj nový sensei se tu objevoval, aby si nás proklepl, tak jsem se posadila ke stromu. Zavřela jsem oči a vzpomínala na to co se stalo v tom hostinci... a nadávala si, že jsem něco neudělala!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Mon 2 May - 17:12

Sarkasticky se ušklíbnu.
"Vypůjčila jsem si svitek na další techniku... Ehmm.... " Jemně si prohrábnu vlasy. "Karasu Bunshin no Jutsu."
Tak už víme, proč nebudu mít ve zkoušce šanci... Ale co jiného bych se měla učit?
"Mimochodem, díky za deku." zavrním a trochu zrudnu při pomyšlení, že nás sledovala, když jsme spali.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 May - 17:16

Hodím po sestře okem a vůbec se mnou nehne, když vidím jak zrudla.

"Hmmm rádo se stalo. Jsem ráda, že jste tu střechu nezbourali." ušklíbnu se a v hlase je znát velmi silný sarkasmus.

"No, až se doučím já, tak máš práce na pět dní ažaž. Ale co potom? To fakt nevím."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Mon 2 May - 17:20

"Střecha vydržela a moje sebevědomí se nachází v závratných výšinách." ušklíbnu se, ale pak zvážním. "Přála bych si chuuninskou zkoušku udělat. Už proto, abych nebyla jen genin a dokázala, že něco dokážu..."
Zvednu oči k mrakům.
"Vím, že tahle technika asi není to pravé pro zkoušku, ale co jiného se mám učit?" nadhodím.
"Za pět dní tamto." kývnu hlavou k jejím svitkům. "Ale do té doby bych klidně stihla nějakou zajímavou D techniku. Jen nevím, jakou, aby mi v chuuninské zkoušce pomohla."
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 May - 17:24

Znovu jsem se ušklíbla.

"Myslíš že já tu zkoušku udělat nechci? Taky z toho mám vítr. Furt přemýšlím jakou techniku použít ve které situaci, jestli tohle bude stačit na obranu před tamtím či oním..."

Bezradně jsem složila hlavu do dlaní.

"Nevadí mi když prohraju, pokud si z toho něco odnesu. Ale nechci si udělat ostudu."

V myšlenkách jsem si z použitelných technik vyškrtla oiroke no jutsu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Mon 2 May - 17:28

"Ale ty máš narozdíl ode mne pár použitelných technik." do mého hlasu se vkrade ironie. "Přemýšlela jsem a jsem si jistá, že teď začnu s nějakou D techniku, která bude užitečná, než si půjčím ty svitky, co je teď máš. Tím jsem si jistá. Ale... " sarkasticky se ušklíbnu. "Netuším jakou..."
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 May - 17:31

Podívám se kamsi do mraků a vzpomínám na všechno co mi říkal Hokage a sensei.

"Víš Shijin. Není to o počtu technik. Ale o tom, jak je umíš využít. Nestačí přijít a začít protivníka tupě mlátit. Musíš u toho použít i hlavu."

A hlavně nepanikařit. Neni nic lehčího... ehm...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Mon 2 May - 17:34

Rozesměju se.
"Vtloukají nám to do hlavy od mala. Nemá smysl mi to opakovat, nee-san."

"Ale... " zamyslela jsem se. "I kdybych byla sebechytřejší, bez technik nikoho neporazím. Proto... Proto jsem se chtěla zeptat, jestli nevíš, jaká technika by se mi teď mohla hodit. Procházela jsem naši knihovnu, ale jako obvykle jsem našla jen nepotřebnou techniku, o které jsem ti teď říkala. "
Podívala jsem se jí do očí. Teď máme podobný cíl. Už vím, proč se chce stát prvotřídním ninjou. Už ano...
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 May - 17:38

Trochu se zastydím, když si uvědomím, že mluvím jak naše máma, nebo dokonce i táta. Co hůř... jako učitelka...

"Uhm... já... nemůžu ti poradit. Každá máme jiný styl boje. Co vyhovuje mě, nemusí sedět tobě..."

Zaskřípala jsem zuby, když jsem řekla další až příliš povědomou větu, ale nemohla jsem jinak.

"Jsme Hyuugové, měli bychom rozvíjet svůj Juuken. Nevím jak ty, já ho trénuju každý den."

Rezignovaně jsem si povzdechla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Mon 2 May - 17:41

"To je samozřejmé." Bože, co to dneska plácám...
"Ale dokud se k nepříteli nedostanu, je mi Juuken k ničemu. Takže potřebuju techniku, která mi to umožní. A vrány mi napořád stačit nebudou..."
Podobá se teď rodičům. Možná i Hokagemu... Trochu mě to děsí. Potřebuju jen poradit. Potřebuju se začít učit nějakou techniku hned teď. Musím tu zkoušku udělat. Kde jsem vzala tu vůli, nevím... Ale musím ji využít, když už ji konečně mám.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 May - 17:46

Bože můj pomoc! Já stárnu!

"Víš Shijin, já nejsem učitel. Když sama udělám hloupost, je to jen moje věc. Ale poradit ti a pak zjistit, že jsem udělala víc škody než užitku... to se mi moc nechce. Nejsem učitel. A doufám, že nikdy nebudu."
ke konci věty se trochu pousměju.

Hlavně ať nikdy nedělám senseie... Když sleduju ty dnešní drzé žáčky, tak musím uznat, že to s nimi vůbec není lehké.

Hlavně se mnou...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Mon 2 May - 17:48

Vejdu do tréninkových místností a rozhlížím se. Kousek ode mě spatřím nějaké osoby, ale moc jim nevěnuji pozornost. Vyhlédnu si vhodné místo u několika stromů a vydám se tam. Zastavila jsme se těsně před nimi a povzdechla jsem si. Svitek jsem už neotvírala, protože pečetě jsem již znala nazpaměť. Nejdřív musím udělat ještě něco jiného.
Kousla jsem se prstu a začala tvořit pečetě pro přivolání. Po chvilce jsem se dlaní dotkla země a řekla. "Kuchiyose no jutsu.." Přede mnou se objevil obláček bílého kouře, který se posléze rozplynul a přede mnou stálo přivolané zvíře. Kamaitachi..
Lasička si mě pozorně prohlédla a pak jsem uslyšela ten známí hlas ve své hlavě..
Potřebuješ ode mě něco?
Chci s tebou vyzkoušet to jutsu.. Sdělila jsem mu a pak jsem dále neotálela. Podívala jsem se na stromy před sebou a v rychlém sledu za sebou tvořila pečetě. Když jsem je měla skoro hotové na chvilku jsem se zarazila. Dnes už to musí vyjít!
Dokončila jsem poslední pečeť a ucítila jsem, jak mi vlasy rozvířil ten dobře známý vítr. "Fuuton: Kiri Kiri Mai!" Řekla jsem a vítr ještě zesílil. Zadívala jsem se na Kamaitachiho..Stále tam stál. To se mi to znovu nepodařilo?!
Pak jsem se podívala pozorněji a Kamaitachi se v mžiku změnil na další prudký vítr, který se posléze proměnil ve větrná ostří a mířil na určené stromy. Okamžitě je přesekl v půli a stromy spadly na zem. Pak vítr zmizel stejně rychle, jako se objevil. Kamaitachi se poté přede mnou znovu objevil celý. Zajásala jsem a usmívala se, protože se mi to konečně podařilo. Kamaitachimu jsem poděkovala a odvolala ho. Hned na to jsem si sedla pod strom a chránila se jeho větvemi před horkým sluníčkem.
Yoko Ayme
Yoko Ayme
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Mon 2 May - 17:49

Zvednu hlavu. Bože, za co? Možná bych ale mohla ještě požádat Ashi. V její staré knihovně bude určitě spoustu svitků...
"Prosím..." jemně se usmívám. "Je to na mou zodpovědnost. Navíc znáš víc technik než já."
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 May - 17:53

Také zvednu hlavu kamsi k nebesům. Zač... zač mě trestáš? Aha.. už vím zač...

"Shijin. Jediná D technika, která má pro nás význam co se týče přiblížení k soupeři je Shunshin no jutsu, ale to už umíš. Máš kouřové bomby, což je v kombinaci s byakuganem velmi dobrá věc. Pokud tedy chápeš souvislosti." ušklíbnu se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Mon 2 May - 17:55

Protočím oči. To nemá cenu...
"A technika C zase nemá cenu, protože se začnu učit ty tři za celkem krátkou dobu." ušklíbnu se. "Dobře, dobře, vzdávám to..."
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 May - 17:58

Vejdu do tréninkových místností a rozhlížím se. Kousek ode mě spatřím nějaké osoby, ale moc jim nevěnuji pozornost. Vyhlédnu si vhodné místo u několika stromů a vydám se tam. Zastavila jsme se těsně před nimi a povzdechla jsem si. Svitek jsem už neotvírala, protože pečetě jsem již znala nazpaměť. Nejdřív musím udělat ještě něco jiného.
Kousla jsem se prstu a začala tvořit pečetě pro přivolání. Po chvilce jsem se dlaní dotkla země a řekla. "Kuchiyose no jutsu.." Přede mnou se objevil obláček bílého kouře, který se posléze rozplynul a přede mnou stálo přivolané zvíře. Kamaitachi..
Lasička si mě pozorně prohlédla a pak jsem uslyšela ten známí hlas ve své hlavě..
Potřebuješ ode mě něco?
Chci s tebou vyzkoušet to jutsu.. Sdělila jsem mu a pak jsem dále neotálela. Podívala jsem se na stromy před sebou a v rychlém sledu za sebou tvořila pečetě. Když jsem je měla skoro hotové na chvilku jsem se zarazila. Dnes už to musí vyjít!
Dokončila jsem poslední pečeť a ucítila jsem, jak mi vlasy rozvířil ten dobře známý vítr. "Fuuton: Kiri Kiri Mai!" Řekla jsem a vítr ještě zesílil. Zadívala jsem se na Kamaitachiho..Stále tam stál. To se mi to znovu nepodařilo?!
Pak jsem se podívala pozorněji a Kamaitachi se v mžiku změnil na další prudký vítr, který se posléze proměnil ve větrná ostří a mířil na určené stromy. Okamžitě je přesekl v půli a stromy spadly na zem. Pak vítr zmizel stejně rychle, jako se objevil. Kamaitachi se poté přede mnou znovu objevil celý. Zajásala jsem a usmívala se, protože se mi to konečně podařilo. Kamaitachimu jsem poděkovala a odvolala ho. Hned na to jsem si sedla pod strom a chránila se jeho větvemi před horkým sluníčkem.

Hneď ako som sa objavil za Yoko (Jikuukan Idou), som k nej potichu prišiel. Keď som bol za ňou zašepkal som jej do uška. "Čo robila moja princezná?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 May - 17:59

Mraky jsou krásné... tak volné... A já tak přilepená k zemi. Chci pryč...

"Hm... ty hele sama bych potřebovala poradit. Je tam spousta silných soupeřů. Nepochybuju o tom, že ještě zesílili za dobu, co jsem je neviděla. Ale uvědom si, že na tom budou dost podobně jako my. Pokud tě to uklidní, proti některým "umělcům" si nemusíme dělat vůbec starosti."

Sama jsem nevěděla jak moc tomu věřím. Ale když už nepřesvědčím sebe, uklidním alespoň sestru.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Mon 2 May - 18:01

Rozesmála jsem se.
"Tak dobře, budu věřit, že nebudu bojovat s tebou." ušklíbnu se.
"To by totiž byl můj konec."

Pomalu vstanu.
"Už půjdu. Ještě si v klidu pročtu tenhle svitek." ukážu na to, co mám celou dobu v ruce.
"Měj se."

(Přesouvá se)
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 May - 18:16

Eeeh? Zatvářila jsem se poněkud tupě. To je celá ségra... nechat mě tu jen tak. Ještě by mě zajímalo, proč má ze mě takovej vítr. Jsou horší soupeři, kterých by se měla bát.

Pokrčím rameny a pomalu se ztratím kdesi v ulicích Konohy.

přesun.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Mon 2 May - 18:19

Byla jsem duchem trochu mimo, takže když jsem zaslechla hlas vylekaně jsem sebou cukla. Prudce jsem se na osobu otočila, ale když jsem zjistila kdo to byl, musela jsem se usmát.
"Futoshi? Co ty tady?" Zeptala jsem se s dalším úsměvem a překvapeně na něj hleděla. Pak jsem si uvědomila, že se mě na něco ptal, tak jsem rychle odpověděla. "Umm, šla jsem sem natrénovat jednu novou techniku a s výsledkem jsem víc než spokojená.." Kývla jsem hlavou k pár popadaným stromům vedle.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 May - 18:28

"Whow" Obzrel som sa na stromy. "Máš viac ničivé útoky ako ja, to aby som na niečom zapracoval aj ja." Posadil som sa vedľa, a oprel som sa o Yoko.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Mon 2 May - 18:44

Jen jsem nad tou jeho poznámkou ušklíbla. "Více ničivé než ty tvé?" Zakroutila jsem hlavou, ale znovu jsem se pousmála. "Nezáleží na tom, jak moc máš ničivé techniky, nebo jak moc jsou vysoké úrovně.. Záleží na tom, jak a k čemu je správně využiješ.. " Na chvilku jsem se zamyslela a potom jsem se podívala na nebe. Musela jsem před sluníčkem přivřít oči, protože mi nepříjemně svítilo do očí. "Teď mě tak napadá, první část chuuninských zkoušek už proběhla, že?" Otočila jsem se na Futoshiho a znovu jsem roztáhla rty do úsměvu.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 May - 18:49

Videl som ten krásny úsmev. "Áno písomná časť...." Nemohol som odtrhnúť zrak.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 28 z 40 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

- Similar topics

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Povolení tohoto fóra: