Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Senju čtvrť

+6
Shinobi
Yoko Ayme
Nawaki
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Noriko Kana
10 posters

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Strana 28 z 40 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

Goto down

Senju čtvrť - Stránka 28 Empty Senju čtvrť

Příspěvek pro Anonymní Sat 23 Apr - 22:06

First topic message reminder :

Můj dům z venku.
Senju čtvrť - Stránka 28 3349565134_44ea905627

Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Senju čtvrť - Stránka 28 Dumbledore%27s_office_UE_booklet_1
Zahrada!! xD
Senju čtvrť - Stránka 28 Japanese-garden-house-lake

Naposledy upravil Assasin Senju dne Wed 25 May - 18:48, celkově upraveno 2 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Senju čtvrť - Stránka 28 Empty Re: Senju čtvrť

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 22:19

"Oba dva, teď si sundejte masku. Společně ti povyprávíme příběh, který se odehrál před více než sto lety Kayato."

Naposledy upravil Assasin Senju dne Thu 19 May - 22:21, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 22:21

"Moc děkuji, Hokage-sama, po tý cestě jsem už utahanej."
Šel jsem do pokoje pro hosty si lehnout a odpočinout na příští den.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 22:21

"Hm?" Stále sa bez pohybu pozerám na toho nového. Potom si však dám dolu masku... rozkaz hokageho musí byť splnení. Masku už teda na sebe nemám a čiernymi očami pozorujem Hokageho. Minulosť!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 22:23

Sedl jsem si do nejbližšího křesla a odendal si masku. Kývl jsem mu na pozdrav, předklonil se a začal. "Nejspíš tě zajímá, jak to bylo s klanem, viď?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 22:27

Itachi? Pozrel som na toho ninju, ktorý si dal práve dolu masku a kývol na súhlas. Konečne, ale dá sa mu veriť??

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 22:29

"Tohle je hrdina naší vesnice. Díky němu, jsme dnes tady. Uchiha Itachi." také jsem se posadil.
"Kayato...Před vyvražděním Uchiha klanu, následovalo vysvobození Kyuubiho z ženy Čtvrtého Hokage. Byl to Uchiha Madara. Při tomto útoku, Madara musel mít informace, informace ke kterým se jinak nedostal, než skrz Konoha policii. Při tomto útoku zemřel Yondaime Hokage a jeho žena Kushina Uzumaki. Zapečetili Kyuubiho do svého dítětě, Rokudaime Hokageho."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 22:31

Posadil som sa a neveriacky som sledoval Hokageho. "Chcete povedať, že Uchiha klan je ten, ktorý zradil?!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 22:34

"To, co se stalo byla nutná oběť. Ninja se musí rozhodnout nejen podle srdce, ale taky podle okolností a já to pro Konohu musel udělat. Právě Uchihu Madarovi... nešlo to jinak" zvedl jsem hlavu a podíval se na Kayata.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 22:34

"Počkej, k tomu se dostanu. Není mi přes stopadesát let. Sám pořád nevím, jak přesně to tehdy bylo. Podle mě, všechno začalo s Prvním Hokagem a Madarou. Itachi, jak to bylo dál. Proč tě starší nechali, abys dělal špeha svému vlastnímu klanu?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 22:36

Mlčky som počúval čo rozprávali. Práve túto časť nepoznám, práve toto potrebujem vedieť. Isté veci viem, z dosky, ale tam nie je nič o masakry klanu Uchiha. Jediný diel, ktorý potrebujem doplniť do skladačky.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 22:45

"Poslali mě špehovat, kvůli podezření, že Uchihové plánují nastolit občanskou válku a změnit tak řád. To se také potvrdilo."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 22:46

"Takže vlastne zradil celý klan?" Celý klan? Úplne celý až na... Itachiho? Ale to je predsa hlúposť... nemožné!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 22:55

"Nidaime Hokage měl podezření na základě vlastního vyšetřování, že není něco v pořádku s klanem. Proto zřídil speciální policii. To byla práce pro Uchiha ichizoku. Tímto, je také mohl lépe kontrolovat, ale, bohužel i tohle bylo chybné gesto. Jednoho dne, špehování a dané informace byli už všechny pohromadě. Klan se chystal zahájit svůj plán, této osudné noci zasáhl ROOT s Itachim. Ale pravda o klanu pro tebe vůbec není důležitá Kayato. Itachi si vybral svou cestu. Sebeobětování je ztělesnění shinobi, můj děda, můj otec, předešlí Hokage, všichni se obětovali pro vesnici. Nikdy nespatřit světlo světa, plahočit se ve stínech. Takto v minulosti bylo, takový je pravý Shinobi. Mnoho dalších ninjů zemřelo stejným způsobem jako Itachi. Jemnost sama nedonutí svět se otáčet. Míru bylo dosaženo díky lidem, jako je Itachi. A lidé, kteří si špatně vyložili jeho záměr, to nemohou nikdy pochopit" odkašlal jsem si.
"Nedovol, aby byli oběti Uchiha klanu zbytečnými, nedovol, aby tě ovládla nenávist. Nesmíš dopadnout jako Uchiha Sasuke nebo Uchiha Madara."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 22:59

"Takže moc... to je cesta k mieru? Tí, ktorí stoja v ceste musia byť odstránení? To je politika ROOTu ako ju poznám." Ale to je predsa cesta Uchihu... nie Senju. Zmätene som sa pozeral z Itachiho na Hokageho. Nie je dôležitá? "Čo je dôležité... pre mňa?" Uchiha Madara... Uchiha Sasuke... nie, nikdy nebudem ako oni, nemám priateľov a ani nikoho vďaka komu by som bol schopný získať tie oči, nechcem ich. Mám lepšie oči.

Naposledy upravil Uchiha Kayato dne Thu 19 May - 23:06, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 23:05

Opět jsem složil ruce předklonil se, začal jsem si v hlavě přehrávat různé vzpomínky, pěkné i ty méně radostné. Vzpomínal jsem na Sasukeho a spousty dalších blízkých lidí. Zaklepal jsem hlavou, "Myslím, že Hokage řekl vše, pro tebe je především důležítá přítomnost a budoucnoust. To, co se stalo už neovlivníš, teď tu je další, nový problém a je aktuální, ohrožuje celou Konohu. To je teď důležité !" narovnal jsem se a zvedl se z křesla. Pomalu jsem mířil ke dveřím a byl připravený k odchodu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 23:11

"Někdy..někdy člověk musí myslet na víc, než na své vlastní dobro. Život člověka je důležitý..a kdyby se k moci dostali Uchihové, zemřelo by víc, než jeden klan. Ano, to je pro tebe důležité, to, co řekl Itachi"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 23:17

"Útok na Konohu... veci ohľadom klanu... všetko sa mi to v hlave mieša... musím si to v hlave všetko nechať uležať... a to sa mi najľahšie robí pri tréningu..." Zhlboka som si vydýchol. Už mám aspoň nejaké informácie...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 23:25

"Dobře. Já se musím také připravit."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 23:32

Vstal som a smeroval som k dverám. No náhle som sa otočil. "Tréning, to mi pripomenulo, jednu techniku. Magen: Kyō Tenchi-ten, technika, na ktorú je potrebný sharingan... zrejme nebude nikde vo zvitkoch, však?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 23:39

"Ale..Náhodou ji mám. Itachi-san, mě ji chtěl naučit, ale já jsem na ni nějak zapomněl. Tady je." otevřel jsem šuplík stolu a hodil mu ji.
"Pak mi ji vrať."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 19 May - 23:41

Chytil som zvitok s technikou. "Hneď ako sa mi podarí naučiť sa ju." Zvitok som si skryl a potom už bez slova odišiel. von z dverí. Keď už som bol na ulici zamieril som priamo do Uchiha štvrti.
(Presun.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 20 May - 7:23

"Dnes to začne.." Izanagi je dokončené, a včera jsem získal navíc dva sharingany, pokud to přežiju, tak si obnovím techniku. Uvidíme, jaké to bude..Musím to přežít, ne protože je můj život důležitý, ale protože musím ochránit Konohu. Její nepřátelé jsou na živu..Orochimarem to nekončí..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 20 May - 7:26

Udělal jsem pečeť, vzal si své věci, svitky a v nich shurikeny,katany, kunaie, další nezbytné předměty. Mokutonem jem obehnal celou kancelář i dům a odešel.
Snad tu nejsem naposledy..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 20 May - 14:58

probral jsem se na lavičce před v senju čtvrti
co to ?
začal jsem si uvědomovat včerejší události
pomalu jsem se na lavičce posadil a opřel jsem se o ní a protáhl jsem se

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 20 May - 16:39

slyšel jsem hluk po celé vesnici a proto jsem se šel porozhlédnout kde se co děje
- přesun

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 28 z 40 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

- Similar topics

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Povolení tohoto fóra: