Senju čtvrť
+6
Shinobi
Yoko Ayme
Nawaki
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Noriko Kana
10 posters
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Můj dům z venku.
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Naposledy upravil Assasin Senju dne Wed 25 May - 18:48, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Udýchaně jsem přiběhl k Hokageho kanceláři, vypadala, že je vše namístě.
Menší opravy potřeba byly, ale žádný velký zákrok se ne ní provádět nemusel.
"Hai... Hlavní budova též v pořádku, menší opravy nutné." Prohlásil jsem a se šťastnou zprávou jsem se vydal zpět za Hokagem.
(Přesun.)
Menší opravy potřeba byly, ale žádný velký zákrok se ne ní provádět nemusel.
"Hai... Hlavní budova též v pořádku, menší opravy nutné." Prohlásil jsem a se šťastnou zprávou jsem se vydal zpět za Hokagem.
(Přesun.)
Anonymní- Anonymní
Objevili jsme se před kanceláří.. Trámy byly popadané, zdi oloupané, veliký strom, který vše chránil byl zničený.
"Aspoň přežila." pousmál jsem se a odhodil trámy. pak jsem vešel dovnitř.
"Pojď..Poslední vůle Tsunade-sama.." hledal jsem ve stolu, až jsem ji našel.
"Ehm..jsi připraven?"
"Aspoň přežila." pousmál jsem se a odhodil trámy. pak jsem vešel dovnitř.
"Pojď..Poslední vůle Tsunade-sama.." hledal jsem ve stolu, až jsem ji našel.
"Ehm..jsi připraven?"
Anonymní- Anonymní
Koukal jsem kolem sebe, "zdá se tu být všechno v pořádku."
Uchechtl jsem se náhle mě ale přerušil Assasin.
Poslední vůle..? "No, záleží na co, heh, ale dobře. Jsem."
Uchechtl jsem se náhle mě ale přerušil Assasin.
Poslední vůle..? "No, záleží na co, heh, ale dobře. Jsem."
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
"Tak teda.." posadil jsem se na desku stolu. Rozvinul jsem svitek a přečetl z něj to nejdůležitější.
"Svůj majetek odkazuje tobě, ale pozor na dluhy. O nich tu nic nepíše...Pak..ti odkazuje své techniky, je tu svitek S Infuuin a Sozou Saisei. Pak Ranshinsho a nějaké pečetící techniky. Myslela na tebe.."
"Svůj majetek odkazuje tobě, ale pozor na dluhy. O nich tu nic nepíše...Pak..ti odkazuje své techniky, je tu svitek S Infuuin a Sozou Saisei. Pak Ranshinsho a nějaké pečetící techniky. Myslela na tebe.."
Anonymní- Anonymní
Složil jsem se do křesla a otřel si čelo.
"Phew.."
Ani nevím, jak poděkovat, Tsunade-sama. Zase jsem se tak nějak symbolicky podíval směrem nahoru.
"Děkuji, Hokage-sama. Musím říct, že mě tahle informace dojala.. Ani v nejmenším mě nenapadlo, že-že na mě Tsunade takhle myslela.. Jsem moc rád."
Byl jsem tak dojatý, že mi opět začaly slzet oči. Ach, už zase. Pláč jsem zadržel a zvedl se z křesla. "Můžu se na to ještě podívat?" půjčil jsem si svitek a znova ho přečetl. Vážně to tu vše je, úžasné. Slibuji, nezklamu Vás.
"Ještě jednou vám děkuji, Hokage-sama. Už jsem unavený a celkem mě zajímá, jak to vypadá v tom sídle. Rovnou si tam půjdu lehnout," zašklebil jsem se a čekal na Assasinovu reakci.
"Phew.."
Ani nevím, jak poděkovat, Tsunade-sama. Zase jsem se tak nějak symbolicky podíval směrem nahoru.
"Děkuji, Hokage-sama. Musím říct, že mě tahle informace dojala.. Ani v nejmenším mě nenapadlo, že-že na mě Tsunade takhle myslela.. Jsem moc rád."
Byl jsem tak dojatý, že mi opět začaly slzet oči. Ach, už zase. Pláč jsem zadržel a zvedl se z křesla. "Můžu se na to ještě podívat?" půjčil jsem si svitek a znova ho přečetl. Vážně to tu vše je, úžasné. Slibuji, nezklamu Vás.
"Ještě jednou vám děkuji, Hokage-sama. Už jsem unavený a celkem mě zajímá, jak to vypadá v tom sídle. Rovnou si tam půjdu lehnout," zašklebil jsem se a čekal na Assasinovu reakci.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Tak dobře. Jen se mě zase chyť přesuneme se." pousmál jsem se a seskočil ze stolu.
Anonymní- Anonymní
Pomocí jedné ruky jsem schoval potřebné věci do pláště, co se nevešlo jsem držel. Druhou rukou jsem se chytl Hokageho.
"Můžeme."
"Můžeme."
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Šel jsem Senju čtvrtí, hezky pomalu.
Naspěch jsem neměl, stejně dnes nemám nic na práci.
Došel jsem k Hokageho kanceláři, vešel jsem dovnitř a rozhlédl se kolem.
[Támhle vždy bere techniky.]
Šel jsem k regálům které sloužili jako úschovna svitků a začal se mezi nimi přehrabovat.
"Tak... Raijū Hashiri no Jutsu kde tě máme?"
Po chvíly jsem ho našel.
[Tak teď vše zase hezky zpět.]
Všechny ostatní svitky jsem vrátil do svých poliček a vytratil se.
Věšel jsem před kancelář a tam si sedl do nejbližšího stínu.
Začetl jsem se do svitku...
.
.
.
Po chvíly jsem dočel.
"Hmm... chápu, půjdu to trénovat."
(Přesun.)
Naspěch jsem neměl, stejně dnes nemám nic na práci.
Došel jsem k Hokageho kanceláři, vešel jsem dovnitř a rozhlédl se kolem.
[Támhle vždy bere techniky.]
Šel jsem k regálům které sloužili jako úschovna svitků a začal se mezi nimi přehrabovat.
"Tak... Raijū Hashiri no Jutsu kde tě máme?"
Po chvíly jsem ho našel.
[Tak teď vše zase hezky zpět.]
Všechny ostatní svitky jsem vrátil do svých poliček a vytratil se.
Věšel jsem před kancelář a tam si sedl do nejbližšího stínu.
Začetl jsem se do svitku...
.
.
.
Po chvíly jsem dočel.
"Hmm... chápu, půjdu to trénovat."
(Přesun.)
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se v kanceláři.
Uf..Už bych ji měl taky nechat opravit. Nevadí, svému účelu poslouží. Přešel jsem k regálu a vytáhl si tři svitky.
Hakke no fuuin shiki, Sanfuu kekkai, Fuuja Hooin. Posadil jsem se na desku stolu a začal se učit.
Uf..Už bych ji měl taky nechat opravit. Nevadí, svému účelu poslouží. Přešel jsem k regálu a vytáhl si tři svitky.
Hakke no fuuin shiki, Sanfuu kekkai, Fuuja Hooin. Posadil jsem se na desku stolu a začal se učit.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem ke dveřím a zaťukal. "Hokage-sama !?"
Hmm... asi tu není.
Přesto jsem to zkusil a vešel dovnitř. "Tak nic, no.." už jsem se chtěl otočit, ale na zemi pod regálem ležel nějaký svitek. Přišel jsem blíž a otevřel ho.
"Fuuka Houin. Snad to nebude vadit, když si ho vypůjčím. Bude to fajn začátek s pečetícími technikami."
Svitek jsem si detailně pročetl, sbalil a dal ho do pláště. Potom jsem odtrajdal pryč.
.Přesun.
EDIT: ALLIIMU JSEM TO DOVOLIL, NENÍ ZA POTŘEBA MÍNUSOVÝCH BODŮ. Assasin Senju
Hmm... asi tu není.
Přesto jsem to zkusil a vešel dovnitř. "Tak nic, no.." už jsem se chtěl otočit, ale na zemi pod regálem ležel nějaký svitek. Přišel jsem blíž a otevřel ho.
"Fuuka Houin. Snad to nebude vadit, když si ho vypůjčím. Bude to fajn začátek s pečetícími technikami."
Svitek jsem si detailně pročetl, sbalil a dal ho do pláště. Potom jsem odtrajdal pryč.
.Přesun.
EDIT: ALLIIMU JSEM TO DOVOLIL, NENÍ ZA POTŘEBA MÍNUSOVÝCH BODŮ. Assasin Senju
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Objevil jsem se před kanceláří.
Jako poslední opravuji svou kancelář. Chjo...
Udělal jsem pečetě a položil dlaně na zemi.
Zdi se začaly opravovat, a střecha zacelovat. Obrovský strom, který chránil dům před Orochimarovým útokem zalezl zpět do země a dům včetně interiéru byl v pořádku.
"Ach, sladký domove.." s úsměvem jsem vešel dovnitř a místo do své kanceláře, jsem šel do kuchyně. Uvařil jsem si zelený, jasmínový čaj a vzal jsem si staré rádio na baterky, které ještě fungovaly. Naladil jsem si oblíbenou stanici a zrovna začali hrát Lovers xD. Šel jsem do kumbálu, vzal jsem si potřebné náčiní a šel před dům, se postarat o svou zahradu. Sázel jsem nové rostlinky, a různé keře, na stromy jsem použil Mokuton a přitom mi hrálo mé oblíbené rádio. Za chvíli jsem byl špinavý od hlíny. Vytvořil jsem si jezírko, a pár dřevěných laviček.
Vypadalo to krásně. Spokojeně jsem si klekl před jezírko a sledoval průzračnou vodní hladinu.
Jako poslední opravuji svou kancelář. Chjo...
Udělal jsem pečetě a položil dlaně na zemi.
Zdi se začaly opravovat, a střecha zacelovat. Obrovský strom, který chránil dům před Orochimarovým útokem zalezl zpět do země a dům včetně interiéru byl v pořádku.
"Ach, sladký domove.." s úsměvem jsem vešel dovnitř a místo do své kanceláře, jsem šel do kuchyně. Uvařil jsem si zelený, jasmínový čaj a vzal jsem si staré rádio na baterky, které ještě fungovaly. Naladil jsem si oblíbenou stanici a zrovna začali hrát Lovers xD. Šel jsem do kumbálu, vzal jsem si potřebné náčiní a šel před dům, se postarat o svou zahradu. Sázel jsem nové rostlinky, a různé keře, na stromy jsem použil Mokuton a přitom mi hrálo mé oblíbené rádio. Za chvíli jsem byl špinavý od hlíny. Vytvořil jsem si jezírko, a pár dřevěných laviček.
Vypadalo to krásně. Spokojeně jsem si klekl před jezírko a sledoval průzračnou vodní hladinu.
Anonymní- Anonymní
Z ulice jsem se dostala do Senju čtvrti. Ani jsem nedoufala, že by tu hokage mohl být. Šla jsem s rukama v kapsách a s kloněnou hlavou.
Anonymní- Anonymní
Zvedl jsem hlavu a spokojeně popíjel čaj. Náhle jsem uviděl něčí obrys. Shizuka?? Mávl jsem na ni a rukou ji naznačil, ať sem příjde.
Anonymní- Anonymní
"Dobrý den, hokage-sama..." začala jsem. (bo večer?) "Hm... máte chvíli? Chtěla bych s Vámi mluvit." dívala jsem se na něj.
(já už končim, tak pokud se nic nestane, tak zítra)
(já už končim, tak pokud se nic nestane, tak zítra)
Anonymní- Anonymní
"Shizuko-san, prosím...dnes musíme pohřbít Tsunade-sama, zítra ti věnuji celý den." pousmál jsem se a šel se umýt. Oblékl jsem si černé oblečení a po celé Konoze nechal rozšířit zprávu o pohřbu.
Opustil jsem Senju čtvrť.
Opustil jsem Senju čtvrť.
Anonymní- Anonymní
Vešel jsem do Assasinova bytu a sedl jsem si do sedačky v obýváku. Po chvíli jsem začal usínat.
Anonymní- Anonymní
Klíč zarachotil ve dveří a já vstoupil do svého domu. V obýváku jsem uviděl spícího Sasukeho, mírně jsem mu rozcuchal vlasy, aby se neprobudil. Vzal jsem jednu tenčí deku a přehodil ji přes něj. Šel jsem po schodech a do svého pokoje. Tam jsem se převlékl do pyžama (tentokrát nebudu spát nahý, jak to mám ve zvyku! xD) a šel spát.
Anonymní- Anonymní
Lištička vyskočila otevřeným oknem dovnitř a lehla si, protože cítila klid a ticho. Na krku se jí houpal vzkaz.
- Spoiler:
- Dívám se, že Akatsuki vás také pěkně zřídili. Upřímnou soustrast pro všechny zesnulé, doufám, že se z toho co nejdřív dostanete..Během útoku se nám podařilo zajmout jednoho člena Akatsuki. Prozatím zůstal v Kiri. Co s ním, nechám rozhodnout Konohu..Měj se a opatruj se.
Hitomi
Anonymní- Anonymní
Vstal jsem a přečetl si vzkaz.
Na nočním stolku stála tužka, uchopil jsem jí a na druhou stranu vzkazu napsal.
Protáhl jsem se a šel na snídani. Konečně funguje elektřina.. Navštívil jsem koupelnu, kde jsem se nejdřív převlékl a umyl. Čeká nás spousta reforem...tohle se už nesmí opakovat... S tímto pocitem jsem odešel pryč z domu.
Na nočním stolku stála tužka, uchopil jsem jí a na druhou stranu vzkazu napsal.
- Spoiler:
- Děkuji, ne akatsuki to nebyli. Otogakure a Amegakure. S tím členem si můžeš udělat co chceš. Je to na tobě. Měj se..
Protáhl jsem se a šel na snídani. Konečně funguje elektřina.. Navštívil jsem koupelnu, kde jsem se nejdřív převlékl a umyl. Čeká nás spousta reforem...tohle se už nesmí opakovat... S tímto pocitem jsem odešel pryč z domu.
Anonymní- Anonymní
Procházel jsem klidně Senju čtvrtí nechával jsem se opíjet pocitem toho, že je Konoha opět na nohou.
Dotrajdal jsem si to až ke dveřím kanceláře kde jsem rychle třikrát klepnul na dvěře... Čekal jsem na znamení ke vstupu.
Dotrajdal jsem si to až ke dveřím kanceláře kde jsem rychle třikrát klepnul na dvěře... Čekal jsem na znamení ke vstupu.
Anonymní- Anonymní
Uviděl jsem před kanceláří Infiho, usmál jsem se na něj a pustil ho dovnitř.
"Posaď se." otevřel jsem okno a pak si sedl do svého křesla.
"Posaď se." otevřel jsem okno a pak si sedl do svého křesla.
Anonymní- Anonymní
"Hai!" Usmál jsem se.
"Ale radši postojím."
Zvedl jsem ruku jako gesto odmítnutí.
"Chtěl jsem se zeptat jestli pro mě nemáte misi. Naučil jsem se klonovat a cítím se na to."
"Ale radši postojím."
Zvedl jsem ruku jako gesto odmítnutí.
"Chtěl jsem se zeptat jestli pro mě nemáte misi. Naučil jsem se klonovat a cítím se na to."
Anonymní- Anonymní
"Ještě neumíš rušit genjutsu, já jsem ale ostuda. Pojď ven, před domem je jezírko, naučím tě to." vstal jsem a oblékl si Hokageho plášť.
Anonymní- Anonymní
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Povolení tohoto fóra: