Senju čtvrť
+6
Shinobi
Yoko Ayme
Nawaki
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Noriko Kana
10 posters
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Můj dům z venku.
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Naposledy upravil Assasin Senju dne Wed 25 May - 18:48, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Uvidím, jak se otevírají dveře a v nich stojí Hokage. Nečekala jsem to, tak jsem sebou překvapeně trhla, ale pak jsem se znovu usmála.
"Dobrý den Hokage-sama"
"Dobrý den Hokage-sama"
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Vydím vcházet ženu do Hokageho kanceláře, nakloním se abych přes Hokageho na ni viděl.
"Dobrý den." Pravím s úsměvem.
"Dobrý den." Pravím s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
"Pojď dál, jenom pojď dál." pousměju se.
"Tohle je Infi Hatake, tvůj týmový kolega. Infi, Yoko Ayme, moje dlouholetá studentka, ANBU, a Jinchuuriki Shukakuho."
"Tohle je Infi Hatake, tvůj týmový kolega. Infi, Yoko Ayme, moje dlouholetá studentka, ANBU, a Jinchuuriki Shukakuho."
Anonymní- Anonymní
Vejdu za Hokagem do kanceláře a zvědavě si prohlédnu chlapce. Pak zaslechnu, co Hokage říká.
Týmový kolega? Překvapeně si pomyslím, ale pak se usměju. Vždycky jsem si jako malá přála patřit do týmu.
Stisknu jeho nataženou ruku. "Také mě těší, že tě poznávám Infi. A prosím nevykej mi, připadám si pak divně.." Usměju se.
Týmový kolega? Překvapeně si pomyslím, ale pak se usměju. Vždycky jsem si jako malá přála patřit do týmu.
Stisknu jeho nataženou ruku. "Také mě těší, že tě poznávám Infi. A prosím nevykej mi, připadám si pak divně.." Usměju se.
Shinobi
"tak super, že se znáte, ale teď si půjdeme trochu zatrénovat." Vytáhnu z krabičky, kterou mám na psacím stole jednu rolničku.
"Yoko, tohle už znáš." ušklíbnu se. "Půjdeme?"
"Yoko, tohle už znáš." ušklíbnu se. "Půjdeme?"
Anonymní- Anonymní
"Hai.." Přikývnu a zadívám se na rolničku. Povzdechnu si, když se mi vybaví vzpomínky na můj první trénink s Hokagem. Zakroutím nad tím s úsměvem hlavou. Tentokrát jí získám..e! Opravím se rychle v duchu a podívám se na Infiho. Usměju se a pak jdu za Hokagem.
Shinobi
(Přesun)
Shinobi
Objavil som sa pred kanceláriou. (Jikuukan Idou)
Po chvíľke bol vedľa mňa aj Hisagi. "Si ninja, verím, že sa riadne ohlásiš hokagemu a vysvetlíš mu, čo všetko si na tréningu robil." Usmial som sa na Hisagiho. "Ja ešte niečo mám na vybavenie, tak čau chlape."
(Presun)
Po chvíľke bol vedľa mňa aj Hisagi. "Si ninja, verím, že sa riadne ohlásiš hokagemu a vysvetlíš mu, čo všetko si na tréningu robil." Usmial som sa na Hisagiho. "Ja ešte niečo mám na vybavenie, tak čau chlape."
(Presun)
Anonymní- Anonymní
"Ohlásim." Stojím pred dverami a čakám na príchod Hokageho. Spať sa mi nechce, mám plno energie dokonca na rozdávanie. Hmm, ten Futoshi sa mi začína celkom pozdávať...
Anonymní- Anonymní
Objevím se před dveřmi a uvidím Hisagiho.
"Ále Hisagi, Zdravím tě, konečně jsi tady!" odemknu dveře a pustím jej dovnitř.
"Posaď se a vyprávěj." sám se posadím do svého velkého křesla.
"Ále Hisagi, Zdravím tě, konečně jsi tady!" odemknu dveře a pustím jej dovnitř.
"Posaď se a vyprávěj." sám se posadím do svého velkého křesla.
Anonymní- Anonymní
Vojdem do kancelárie hneď na to, ako pozdravím Hokageho. Keď sa posadím usmejem sa. "Bolo výborne naučil som sa veľa nového, len tá strava." Nahodil som kyslí pohľad.
Anonymní- Anonymní
"Senjutsu? Nič také nespomínal, jediné čo mi povedal, pred odchodom bolo, že toho mám pred sebou ešte veľa." Zmätene hľadím na hlavu dediny a uvažujem nad slovom senjutsu.
Anonymní- Anonymní
"Ahá. Tak to je pravda, máš toho ještě opravdu hodně před sebou. A nezapomeň na tohle, Talent nic neznamená. Být shinobi neznamená umět tisíc technik, ale mít opravdovou odvahu a odhodlání nikdy se nevzdat." řeknu tiše a s úsměvem.
o Senjutsu, jsem mu říkat neměl..
o Senjutsu, jsem mu říkat neměl..
Anonymní- Anonymní
"Tisíc techník? Toľko by som si ani nezapamätal." Zasmejem sa a naruším ticho v miestnosti. "A ja nemám talent, takže to je veta pre mňa." Uškrniem sa.
Anonymní- Anonymní
"Já vím." ušklíbl jsem se.
"Zítra začneme s tréninkem. Tak teď by ses měl pořádně prospat, šup do postele!" mírně zvednu hlas.
"Zítra začneme s tréninkem. Tak teď by ses měl pořádně prospat, šup do postele!" mírně zvednu hlas.
Anonymní- Anonymní
"Noo hej, posteľ." Vstanem a prejdem k dverám. "Dúfam, že to bude dobrý tréning a som zvedavý na oheň... ten mi spomínal Fukasaku-sama, vraj by bolo dobré, ak by som mal oheň. Netuším prečo." Výjdem na chodbu a rozbehnem sa smerom domov.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
"Zvědavé dítě." ušklíbnu se a položím hlavu na hromadu papírů. Během chvíle usnu.
Anonymní- Anonymní
Probudím se a protřepu si hlavu. Měl bych se jít umýt. Vstanu a přejdu k zadním dveřím do mého bytu. Ocitnu se v obývacím pokoji a jdu skoro poslepu jdu do koupelny. tam se zmátořím, vyčistím zuby, umeju, učešu atd.
Za chvíli se lehce nasnídám a pádím opět do kanceláře.
Teď jen najít ty svitky.
Vylezu na štafle a hledám. Po více než 15 minuty je najdu.
Za chvíli se lehce nasnídám a pádím opět do kanceláře.
Teď jen najít ty svitky.
Vylezu na štafle a hledám. Po více než 15 minuty je najdu.
Anonymní- Anonymní
Yuniiku mě dotáhla až tam, kam jsem původně nechtěla.
Nakonec je to ale dobrý nápad. Nemohu strávit celé dny uklízením té změti pavučin, které mám říkat rodinné sídlo.
Zamyšleně zaklepu.
Možná, že pro mě bude mít Hokage-sama nějakou misi... A kdyby ne, alespoň řeknu, jak je na tom sídlo. Koneckonců klan Inzuka měl vždy jistou pátrací skupinu. Teď mám jen minimum prostředků, ale to neznamená, že nemohu být užitečná.
Nakonec je to ale dobrý nápad. Nemohu strávit celé dny uklízením té změti pavučin, které mám říkat rodinné sídlo.
Zamyšleně zaklepu.
Možná, že pro mě bude mít Hokage-sama nějakou misi... A kdyby ne, alespoň řeknu, jak je na tom sídlo. Koneckonců klan Inzuka měl vždy jistou pátrací skupinu. Teď mám jen minimum prostředků, ale to neznamená, že nemohu být užitečná.
Anonymní- Anonymní
Přešel jsem ke dveřím s lístečkem v ruce a připíchl ho na dveře.
"Ashi-san?" Podívám se na dívku, která právě přišla.
"Copak se děje?"
"Ashi-san?" Podívám se na dívku, která právě přišla.
"Copak se děje?"
Hokage trénuje->Cvičiště č. 3
Anonymní- Anonymní
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Povolení tohoto fóra: