Senju čtvrť
+6
Shinobi
Yoko Ayme
Nawaki
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Noriko Kana
10 posters
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Můj dům z venku.
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Naposledy upravil Assasin Senju dne Wed 25 May - 18:48, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Celý udejchný jsem s Taikim vtrhnul do Hokage kanceláře. Když jsem viděl, že tu není sedl jsem si s Taikim na lavičku. (Pořád se mi vracel pohled, jak jsme utíkali a Seito tam zůstal...) Čas ubíhal pomalu, ale i nadále jsem čekali.
Anonymní- Anonymní
"Katsuro?" zeptal jsem se a podíval se na oba dva s Taikim, "jste v pořádku?" Co se proboha zase stalo?
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Objevili jsme se s Infim v kanceláři.
"Páni, vás tu ale je.. Dnes nemáme čas na mise. Musíme se připravit a obrnit zevnitř. Geninové a Mikomi s Shijin. Vy dvě zařídíte evakuaci. Zítra do 12:00 ať jsou všichni v tajném úkrytu. Sice tady bojujeme s Orochimarem, ten možná ví, kde se úkryt nachází, ale pro tuhle příležitost jsem vymyslel plán. Ostatní budou hlídat hranice, bránu Konohy. Střídejte se v hlídkách, vyhlašuji stanné právo! Až začne útok..tak se všichni přesunete do centra vesnice. Já budu návnada. Orochimaru jde po mě. Tímto vás všechny dokážu aspoň na chvíli ochránit. Od jeho chtivých pazourů."
"Páni, vás tu ale je.. Dnes nemáme čas na mise. Musíme se připravit a obrnit zevnitř. Geninové a Mikomi s Shijin. Vy dvě zařídíte evakuaci. Zítra do 12:00 ať jsou všichni v tajném úkrytu. Sice tady bojujeme s Orochimarem, ten možná ví, kde se úkryt nachází, ale pro tuhle příležitost jsem vymyslel plán. Ostatní budou hlídat hranice, bránu Konohy. Střídejte se v hlídkách, vyhlašuji stanné právo! Až začne útok..tak se všichni přesunete do centra vesnice. Já budu návnada. Orochimaru jde po mě. Tímto vás všechny dokážu aspoň na chvíli ochránit. Od jeho chtivých pazourů."
Anonymní- Anonymní
"Hokage-sama nejdříve, byste si měl poslechnout tohle!" zakřičím nahlas, aby mi věnoval trochu času.
"Asi dostali Seita... zůstal tam, aby nás zachránil," řeknu rychle a pokračuji.
"A mám Vám říct, že Orochimaru nebude útočit sám. Přidá se k němu Amegakure no Sato."
"Asi dostali Seita... zůstal tam, aby nás zachránil," řeknu rychle a pokračuji.
"A mám Vám říct, že Orochimaru nebude útočit sám. Přidá se k němu Amegakure no Sato."
Anonymní- Anonymní
Jakmile se tu objevil Assasin zaměřil jsem se na něj. Jen jsem přikyvoval a v hlavě přemýšlel o zítřku a pozdějších dnech.
Už jsem si nemyslel, že to někdy přijde. Jen doufám, že to nedopadne jako posledně..
Opřel jsem se o zeď a poslouchal.
Už jsem si nemyslel, že to někdy přijde. Jen doufám, že to nedopadne jako posledně..
Opřel jsem se o zeď a poslouchal.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Po tom ako som sa objavil za domom (Jikuukan Idou), tam kde ma nikto nemohol vidieť a tým zistiť ako som sa tam dostal som potichu prešiel až k dverám budovy, kde sa nachádzali všetci tí ustarostení ninjovia. Vošiel som dnu a pod maskou som sa usmieval. Seitovi študenti, zrejme ešte nevedia presne ako ten chlapec skončil...
Naposledy upravil Uchiha Kayato dne Thu 19 May - 21:34, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Poslouchám ty zprávy a dělá se mi poněkud šoufl. Takže ne jen jedna vesnice s Orochimarem? Teď ještě Amegakure? Okamžitě vyskočím na nohy.
"Hokage-sama. Shinji je právě mimo vesnici. Měla jsem vám říct, že šel navštívit sídlo svého klanu, ale pospíší si a vrátí se co nejdřív. Tohle vám tu nechám, nechci to mít u sebe a vysvětlení dodám později. Vidím, že teď jsou důležitější věci na práci." blok jsem položila na stůl.
Zatraceně, začíná to vypadat všelijak.
Popadla jsem Shijin za ruku a byly jsme připravené vyrazit do ulic.
"Hokage-sama. Shinji je právě mimo vesnici. Měla jsem vám říct, že šel navštívit sídlo svého klanu, ale pospíší si a vrátí se co nejdřív. Tohle vám tu nechám, nechci to mít u sebe a vysvětlení dodám později. Vidím, že teď jsou důležitější věci na práci." blok jsem položila na stůl.
Zatraceně, začíná to vypadat všelijak.
Popadla jsem Shijin za ruku a byly jsme připravené vyrazit do ulic.
Anonymní- Anonymní
"Hm...Jak se to stalo?" zamračeně se podívám na Katsura.
"Ten idiot, to jsem ho asi moc nenaučil, když se nechal zajmout.. Mikomi, okamžitě mu pošli orla, pak nech ať další hledají Seita. Až se mi dostane ten mizera do rukou..tak!!" sevřel jsem ruku v pěst a praštil jsem do stolu.
"Ten idiot, to jsem ho asi moc nenaučil, když se nechal zajmout.. Mikomi, okamžitě mu pošli orla, pak nech ať další hledají Seita. Až se mi dostane ten mizera do rukou..tak!!" sevřel jsem ruku v pěst a praštil jsem do stolu.
Anonymní- Anonymní
Zamával jsem na Mikomi a Shijin. "Opatrujte se!" stále jsem stál opřený o zeď a čekal, jestli se nebude něco dít. Hmm... Hokage je nějaký rozhořčený, vlastně se mu ani nedivím.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
V hlave som reagoval na Hokageho slová. Tak už bude pravdepodobne mŕtvy, šialený a možno, že mu nakoniec nič nebude. Čo je minimálna pravdepodobnosť. Chladný výraz na tvári som si však ponechal, aj napriek tomu, že tu premýšlam nad možnou smrťou Seita Senju...
Anonymní- Anonymní
"Hitsuji, jak dopadla mise? Allii, společně s Tsunade sama, víte, co budete dělat. Že?"
Anonymní- Anonymní
"Toho orla můžete poslat...ale Seito taky říkal, že ho nemáte hlavně hledat," řekl sem naštvaně.
(Copak to byla jeho vina? Zachránil mě i Taikiho.)
(Copak to byla jeho vina? Zachránil mě i Taikiho.)
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem a byla ráda, že můžu být užitečná. Vytvořila jsem čakrovou jehlu a píchla se do prstu. Snad budou orli ochotní mi pomoci.
"Kuchiyose no jutsu!"
Na střeše kanceláře začalo cosi dupat. Eh. Mělo mě napadnout, že Kizoku se nevejde dovnitř. Vyběhla jsem ven.
"Kizoku, prosím potřebuju abys co nejrychleji našel Seita. Je pravděpodobně v ohrožení života. Hledej u Budovy Boha. A zároveň potřebujeme co nejrychleji dopravit Shinjiho, který se vydal do sídla klanu Yakamichi. Prosím, postupujte u Seita nenápadně. Menší orli napřed..." zároveň jsem se podívala na Hokoru, který mi stále seděl na rameni. Snad bude také spolupracovat.
"Hmmm? Pátrací akce? Pak potřebujeme posily. Přivolej mi více kolegů a já už je přesvědčím, aby to zvládli."
Přikývla jsem a soustředila se na dalšího velkého orla pro přepravu osoby a pár menších pátračů. Zvedl se bílý oblak kouře a nastalo štěbetání. Kizoku ho naštěstí brzo umlčel. O chvíli později už dvě hejna ptáků vyletěla k obloze. Každé jiným směrem, vedené velkým orlem.
Zamotala se mi hlava. Fuuu, tohle mi dalo zabrat.
"Kuchiyose no jutsu!"
Na střeše kanceláře začalo cosi dupat. Eh. Mělo mě napadnout, že Kizoku se nevejde dovnitř. Vyběhla jsem ven.
"Kizoku, prosím potřebuju abys co nejrychleji našel Seita. Je pravděpodobně v ohrožení života. Hledej u Budovy Boha. A zároveň potřebujeme co nejrychleji dopravit Shinjiho, který se vydal do sídla klanu Yakamichi. Prosím, postupujte u Seita nenápadně. Menší orli napřed..." zároveň jsem se podívala na Hokoru, který mi stále seděl na rameni. Snad bude také spolupracovat.
"Hmmm? Pátrací akce? Pak potřebujeme posily. Přivolej mi více kolegů a já už je přesvědčím, aby to zvládli."
Přikývla jsem a soustředila se na dalšího velkého orla pro přepravu osoby a pár menších pátračů. Zvedl se bílý oblak kouře a nastalo štěbetání. Kizoku ho naštěstí brzo umlčel. O chvíli později už dvě hejna ptáků vyletěla k obloze. Každé jiným směrem, vedené velkým orlem.
Zamotala se mi hlava. Fuuu, tohle mi dalo zabrat.
Anonymní- Anonymní
Vytiahol som zvitok spod plášťa a mlčky ho podal Hokagemu. Ako inak... úspešne... Keď som mu ho podal zasa som ustúpil o niekoľko krokov späť.
- zvitok:
- Iwagakure no Sato má nového Tsuchikageho. Kyuudaime ho oslovil jeden ninja s čelenkou Iwy. Videl som niekoľkých ninjov pracovať na Iwe, pravdepodobne už teraz majú hotovú obranu dediny. Údajný Tsuchikage vyzerá na schopného ninju, no nepripadal mi veľmi trpezlivý, ani tichý. Skôr naopak. Jeho schopnosti sú mne neznáme.
Peniaze za misiu mi dajte ako obyčajne na účet.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som do kanclu. Som tu...Hokage-sama potrebujete odo mňa niečo? Spýtam sa a pozdravím ľudí v miestnosti.
Anonymní- Anonymní
"Já jsem tady Hokage a jedná se o život mého bratra, pokud se nemýlím." naštvaně jsem vstal z křesla.
"Kdybych nebyl potřeba tady, tak okamžitě mířím do Amegakure. Pokud mu jen někdo zkřiví vlásek na hlavě..tak ať si mě nepřeje. Jsme ve válce..Zítra budeme napadeni dvěma vesnicemi. To jsem jediný, komu to příjde nebezpečné? To jsem opravdu jediný, komu záleží na Konoze?! Víte vůbec, co znamená ohnivá vůle? Pokud ne, tak se seberte, a do konohy v životě nevkročte."
"Kdybych nebyl potřeba tady, tak okamžitě mířím do Amegakure. Pokud mu jen někdo zkřiví vlásek na hlavě..tak ať si mě nepřeje. Jsme ve válce..Zítra budeme napadeni dvěma vesnicemi. To jsem jediný, komu to příjde nebezpečné? To jsem opravdu jediný, komu záleží na Konoze?! Víte vůbec, co znamená ohnivá vůle? Pokud ne, tak se seberte, a do konohy v životě nevkročte."
Anonymní- Anonymní
Sklonil som hlavu a pozeral som chvíľu do zeme. Zamyslel som sa nad slovami Hokageho. Potom upriamim pohľad na Hokageho. Ochránim Konohu aj za cenu vlastného života!!! Poviem a dám pred seba ruku zaťatú v päsť Sľubujem!
Anonymní- Anonymní
"Hai, budeme se starat o svou vlastní práci." kývl jsem hlavou a otočil se směrem pryč z místnosti. "Hodně štěstí... všem," dodal jsem.
Myslím, že tu na Konoze záleží všem, ale nikdo neví, co bude dál. Nedokáží si to představit.. já taky ne.
Pak jsem zmizel pryč.
.Přesun.
Myslím, že tu na Konoze záleží všem, ale nikdo neví, co bude dál. Nedokáží si to představit.. já taky ne.
Pak jsem zmizel pryč.
.Přesun.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Hokageho slova mě zasáhla.
"Nic si nepřeju víc, než chránit Konohu. Je to můj sen. I když si zatím nikdo nemyslí, že dokážu něco převratného."
Otočila jsem se i se Shijin k odchodu. Nebudeme spát. Budeme hlídat noční klid Konohy a čekat na zprávu od orlů...
"Nic si nepřeju víc, než chránit Konohu. Je to můj sen. I když si zatím nikdo nemyslí, že dokážu něco převratného."
Otočila jsem se i se Shijin k odchodu. Nebudeme spát. Budeme hlídat noční klid Konohy a čekat na zprávu od orlů...
Anonymní- Anonymní
"Nemusíte se rozčilovat Hokage-sama, já u toho byl a jen říkám, co mi řekl Seito," odpovím tiše. "Nemyslel jsem to špatně. Vesnici i lidi, budu chránit, jak jen budu moci," řekl jsem se sebevědomě.
Anonymní- Anonymní
Chrániť Konohu... sám neviem či to mám robiť alebo nie... stále neviem pravdu o minulosti nášho klanu... stále neviem ako to bolo, ak ich vyvraždili nemám dôvod ich chrániť. Ak... Otočil som sa v tichosti som kráčal k dverám, avšak ešte stále som nevyšiel.
Anonymní- Anonymní
"Já vám Mikomi věřím. Všem, proto je váš život důležitější než můj. Vy jste mladé listy, které povedou Konohu dál.
Shinji, pomůžeš holkám, Mikomi a Shijin, omrkneš vězení a budeš hlídat u brány." pak jsem se podíval na odcházejícího Hitsujiho.
"Ty, nikam. Musíme si promluvit, někoho ti představím. Katsuro, pro dnešní noc máš volno.Odpočiň si."
Shinji, pomůžeš holkám, Mikomi a Shijin, omrkneš vězení a budeš hlídat u brány." pak jsem se podíval na odcházejícího Hitsujiho.
"Ty, nikam. Musíme si promluvit, někoho ti představím. Katsuro, pro dnešní noc máš volno.Odpočiň si."
Anonymní- Anonymní
Otočil som sa na hokageho a bez vydania tónu či nejakého záujmu som stále na mieste.
Anonymní- Anonymní
Zjevil jsem se nahoře nad schodama. "Hokage-sama, jsem tu, připraven na cokoliv bude potřeba." Prohlédl jsem si mladého Uchihu.
Anonymní- Anonymní
Hai Hokage-sama! Odišiel som z kanclu a šiel som za nimi
(padám...zaspávam pri compe...dobrú xD)
(padám...zaspávam pri compe...dobrú xD)
Anonymní- Anonymní
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Povolení tohoto fóra: