Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Miestnosť za pultom hostinca

5 posters

Strana 22 z 26 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Next

Goto down

Miestnosť za pultom hostinca - Stránka 22 Empty Miestnosť za pultom hostinca

Příspěvek pro Tetsuya Tue 19 Apr - 18:57

First topic message reminder :

Klasická poloosvetlená miestnosť so stolom, štyrmi gaučmi naokolo, plná nukeninov, strážnych goríl (čím myslím samozrejme ľudí xD) a samozrejme žien...
Tetsuya
Tetsuya

Počet príspevkov : 488

Návrat nahoru Goto down

Miestnosť za pultom hostinca - Stránka 22 Empty Re: Miestnosť za pultom hostinca

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 May - 18:09

"No nonstop pracovať nemôžem"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Miestnosť za pultom hostinca - Stránka 22 Empty Re: Miestnosť za pultom hostinca

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 May - 18:10

''budeš spát v sedě a když někdeo budeš chtít obsloužit tak ho obsloužíš, pracuješ zejména v tetsuově části takže ti bude dávat pořádně zabrat a má tam pořád plno nukeninů''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 May - 18:14

Nič som radšej nato nepovedala aj keď som si o tom myslela svoje no potom som spustila

"Takže čo by som ako teraz mala spraviť?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 May - 18:18

''jít dolů a obsluhovat lidi v zadních prostorech''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 May - 18:20

občas zatancuješ pri tyči a obslúžiš nadržaných nukeninov rovno do izieb.
-->> Promiňte, ale co je tohle!? WTF...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 May - 18:34

(ja myslim že takto by to řekl každy člověk s charakterem Tetsuyi, s nádechem nadsázky arogance a tak dále, je prostě nechutně bohaty arogantni spratek Very Happy ktery je jako bonus ve svem sidle :p nebylo to myslím mysleno nějak vážně)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 May - 18:38

(+ Charakter tejto postavy je taký že by okolo tyče nemala tancovať a k tomu to obsluhovanie by to nemalo byť nič extra Smile )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 May - 18:44

Takže..nic takového tady nechci vidět, To měl být solidní podnik! Dostáváte menší..napomenutí. Smile Jinak se ruší neutrálnost podniku..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 May - 18:48

"Sama tam ale teraz nejdem "

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 May - 18:49

přikývl jsem
''dnes nemusíš''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 May - 18:50

pousměju se nad situací
"Neboj se krásko, tak hrozný to tu není, když plníš pravidla. Hodně štěstí v práci." usměju se na tu dívku a jdu hledat Tetsuyu

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 May - 18:55

"Takže tam teraz ideš aj ty?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 May - 18:56

''já si jdu sednout zřejmě k baru, můžeš jít semnou jestli chceš''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 May - 18:59

"Však dobre ..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 May - 19:00

''dobře''
pomalu jsem vyšel ze dveří a šel jsem dolů po schodech

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Mon 9 May - 19:13

(xDDDDDDDDDDDD Udivuje ma, že ešte stále sú tu ľudia, ktorí berú Tetsuyove slová a fórky vážne xDDDDDD.
Hoď mi jeden komentár, kde tu niekto naozaj tancoval pri tyči, uvidíš, nič nenájdeš.)
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 May - 19:31

zašla jsem do místnosti kde jsou nukenini hledala jsem Tetsuyu ale nenašla
"No kde sakra je?" pomyslím si a přestávalo mě to bavit ho hledat po hodině jsem rezignovala lehla jsem si na gauč a opět studovala kartičky po chvíli mě ale zmohla únava a já usnula

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 May - 19:39

To narušení neutrálnosti..nevím, jak sis to vyložil..Ale psal jsem tam, že nechci vidět nějakou prostituci... -> Tohle tam nechci vidět, jinak ruším neutrálnost podniku..Jinak ruším..Jinak ruším..Jinak ruším..to znamená, že jakmile se poruší to a to a to..tak se to ruší..Kapišto?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Mon 9 May - 19:53

(Fajn, už som ti na skype aj povedal, čo si o tomto myslím, ale urobím výcuc pre všetkých ďalších ľudí, ktorí sa hrajú na spravodlivých:

1) Toto nepatrí priamo k hostinci, je to miestnosť, kde je Tetsuya doma a preto nie je prekvapením, že má ako každý dospelý človek svoje chúťky a ako isto vieme, v hre platí pravidlo, že čo sa nenapíše, to sa nestalo.

2) V tejto hre existujú isté obmedzenia čo sa konania týka, ale zatiaľ som tu nevidel nič o hovorení! Tetsuya si môže u seba, v bezpečí, so svojou ochrankou, pred svojimi ľuďmi, hovoriť absolútne, čo sa mu zachce! Preto stačí povedať, NEBERTE SAKRA TETSUYOVE SLOVÁ, KTORÉ SA NETÝKAJÚ PODÁVANIA INFORMÁCIÍ VÁŽNE!!!

3) Hádžte mi tu pokojne mínuská, pokojne sa tu na mňa vyzúrte, ale láskavo žiadam všetých, ktorí ma majú tak radi (mysleno ironicky), aby sa nesťažovali pre každú hovadinu, pretože ako to aj otravuje Assasina, tak ja začínam mať pocit, že si v tej hre nemôžem ani PRDNÚŤ bez toho, aby s tým nemal niekto problém!

To je všetko, predom ďakujem za pochopenie.)
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Sun 15 May - 18:32

dotáhla jsem ho za tričko do místnosti a prudce zavřela dveře a podívala se na něj
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 7781

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sun 15 May - 18:35

Namiesto toho, aby som sa bránil, som si rukami podložil hlavu.
"Začnime na ľahšiu notu. Máš dobrý účes."
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Sun 15 May - 18:44

"No díky." upravím se vlasy
"Mám na tebe dvě prosby. Vím že je to na rychlo, ale doufala jsem, že by jsi mi poskytnul svatební hostinu."
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sun 15 May - 18:53

Zatváril som sa nezvyčajne prekvapivo.
"Vedel som síce, že sa ti Sho preháňal hlavou, ale toto som nečakal. Hostinec je rozdelený na dve časti, táto by sa dala nazvať nočným klubom, tá vpredu je naopak slušňácky podnik. Každý si tu príde na svoje, svadobná hostina nebude problém. Ale ak si môžem dovoliť predniesť svoj názor, nepáči sa mi to."
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Sun 15 May - 18:56

"Neptám se na tvůj názor, prostě chci hostinu bude to soukromně nikdo se o tom nedozví přeju si aby byl hostinec na čtvrtek 19.5. uzavřen a byl jen pro nás. To je jedna věc a druhá..... svatební šaty..... nechala jsem se ukecat, i když jsem původně vůbec nechtěla potřebuju nějaké sehnat a vím, že ty seženeš všechno máš na to lidi, takže....?"
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sun 15 May - 19:00

"Musím uznať, že by ma nikdy v živote nenapadlo, že ma raz bude šéf akatsuki žiadať o svadobné šaty. Zobudil som sa do správneho sveta?"
Konečne som sa postavil zo zeme.
"Latexových šiat mám viac, ale svadobnú noc si asi budete riešiť sami." *UPOZORNENIE PRE VŠETKÝCH ADMINISTRÁTOROV A SPRAVODLIYCH, TAKTO VYZERÁ TETSUYOV HUMOR! OPAKUJEM, JE TO FORMA HUMORU, ŽIADNY K*RVINEC, ANI NIČ PODOBNÉ. ĎAKUJEM.*
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 22 z 26 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: