Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Miestnosť za pultom hostinca

5 posters

Strana 12 z 26 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 26  Next

Goto down

Miestnosť za pultom hostinca - Stránka 12 Empty Miestnosť za pultom hostinca

Příspěvek pro Tetsuya Tue 19 Apr - 18:57

First topic message reminder :

Klasická poloosvetlená miestnosť so stolom, štyrmi gaučmi naokolo, plná nukeninov, strážnych goríl (čím myslím samozrejme ľudí xD) a samozrejme žien...
Tetsuya
Tetsuya

Počet príspevkov : 488

Návrat nahoru Goto down

Miestnosť za pultom hostinca - Stránka 12 Empty Re: Miestnosť za pultom hostinca

Příspěvek pro Anonymní Sat 30 Apr - 8:32

zavřela jsem oči a nebránila jsem se polibku a ještě víc se do něj zapojila a opětovala ho

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Miestnosť za pultom hostinca - Stránka 12 Empty Re: Miestnosť za pultom hostinca

Příspěvek pro Tetsuya Sat 30 Apr - 8:59

Pokračoval som v tom ďalej a popritom som si počítal, ako dlho bude naša vzácna situácia pretrvávať.
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 30 Apr - 12:57

když mě držel nemohla jsem nic moc dělat, tak jsem jen s radostí opětovávala jeho polibky a užívala si tu chvíli, bůhví kdy taková zase nastane

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sat 30 Apr - 12:59

Napokon som s tým prestal a šiel som sa prejsť pre vodu, zatiaľ čo som uvažoval.
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 30 Apr - 13:13

chvíli jsem jen ležela přemýšlela o tom jak se odhodlal, pak jsem se posadila, a sledovala ho měla jsem mírně červené tváře, opřela jsem se o gauč a jednu ruku položila na opěradlo a dala si nohu přes nohu
"Cože si najednou přestal?" vyzývavě se na něj podívám

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sat 30 Apr - 13:16

"Pretože musím ísť preč."
Usmial som sa.
"Pracovala si už niekedy ako informátorka?"
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 30 Apr - 13:18

"No, jestli se počítá uvádění hostů a nehostů k Hirukovi a neutále jim zjišťovat a říkat kam šel, tak ano." usměju se "Proč kam jdeš?" zeptám se, se zájmem

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sat 30 Apr - 13:21

"Nazvime to pracovnou cestou, asi to bude sedieť najpresnejšie. Spisy a karty máš v stole a nukenini-"
Ukážem na dvere.
"Minimálne 30% nás pozorovalo cez kľúčové dierky, alebo cez okná, reči sa rozšíria, čiže s morálkou problém nebude."
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 30 Apr - 14:25

"No super, nukenini, mám ti to tady vošéfovat, než se vrátíš jo? Za to pak budu něco chtít." usměju se na něj šibalsky

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sat 30 Apr - 14:26

"Nie je problém."
Usmejem sa.
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 30 Apr - 14:38

"Fájn, tak já ti o tu pohldíám vrať se hlavně v pořádku." usměju se taky na něj

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sat 30 Apr - 14:39

"Samozrejme."
Odišiel som. - PRESUN
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 30 Apr - 14:50

natáhla jsem se na gauč a chvíli podřimovala, pak mě to přestalo bavit a šla jsem si sednout k ostatním nukeninům

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sat 7 May - 14:14

Dorazil som do hlavného sálu. Nukenini sa nachádzali v inej miestnosti, čo som aj využil na to, aby som si znova pripravil šachovnicu. Do jej stredu som tentokrát položil kryštálovú guľu a pozoroval som Sayuri.
"Úžasné predstavenie. Nečakal som, že sa pri stretnutí s iným Hyuugom zblázni, to dievča je plné prekvapení."
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 May - 14:31

"Tetsuya...Dlouho jsme se neviděli." zavřel jsem za sebou dveře a sundal si kápi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sat 7 May - 14:37

Otočil som sa jeho smerom.
"Dedoman, už je to takých 5 rokov. Ak ideš za ocinom, cintorín je zhruba dva kilometre južne odtiaľto."
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 May - 14:41

"Nezměnil ses, ani po tom, co jsi získal tohle." podíval jsem se po místnosti.
"Máš tu dost svých přátel." Pohledem přejdu na nukeniny.
"Je něco, co mi můžeš nabídnout? Něco, co má ve vlastnictvých jenom Konohagakure, něco co v období čtvrté války ninjů měla i Kiri?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sat 7 May - 14:43

"Hehe, viem, kam tým smerujete."
Ukázal som prstom na kryštálovú guľu.
"Dopozerám predstavenie a hneď sa vám budem venovať."
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 May - 14:49

"Hm, nemám času nazbyt. Jsem tu tajně."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sat 7 May - 14:51

"Máte šťastie, už to skončilo. Ak by sa do toho neplietol, mohlo to byť ešte zaujímavé. Ach jaj, práve teraz, keď sa mi tá Sayuri začínala páčiť."
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 May - 14:52

"Sayuri? Nemyslíš moji Sayuri z ROOTu, že ne!?" zeptal jsem se překvapeně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sat 7 May - 14:54

"Nie, myslím Hyuuga Sayuri, darkyňu bielych očí, po ktorých toľko túžite."
Postavil som sa zo stoličky.
"Ospravedlňte ma na chvíľu, hneď som tu aj s vašimi očičkami."
Šiel som k jedným z mnohých dverí v miestnosti.
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 May - 14:56

"Jasně." na tváři se mi objevil úšklebek. Tak přece jenom tenhle chlapec má to, co tak hodně chci. Teď jenom najít hostitele, a Kirigakure získá zbraň.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Sat 7 May - 15:01

Ako som sa vracial naspäť, sklenka s očami sa mi vyšmykla z rúk, no našťastie sa mi ju podarilo zachytiť skôr, než dopadla na zem.
"Uf, to bolo len tak tak. Bola by to nesmierná škoda, ak by tak drahocenné oči skončili priďavené sklom na mojej dlážke. To ma privádza k myšlienke, čo presne z toho budem mať ja? Nebolo jednoduché ich uloviť."
Tetsuya
Tetsuya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 May - 15:04

Mé oči se chtivě dívaly na sklenici s byakuganem.
"Co za to? Vyber si, víš, co jsem zač a co pod sebou mám."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 12 z 26 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 26  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: