Miestnosť za pultom hostinca
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 24 z 26
Strana 24 z 26 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26
Miestnosť za pultom hostinca
First topic message reminder :
Klasická poloosvetlená miestnosť so stolom, štyrmi gaučmi naokolo, plná nukeninov, strážnych goríl (čím myslím samozrejme ľudí xD) a samozrejme žien...
Klasická poloosvetlená miestnosť so stolom, štyrmi gaučmi naokolo, plná nukeninov, strážnych goríl (čím myslím samozrejme ľudí xD) a samozrejme žien...
Tetsuya- Počet príspevkov : 488
Re: Miestnosť za pultom hostinca
"Já si je zkoušet nebudu ztratilo by to pak to kouzlo." cvrnknu ho do nosu
"Jen si pěkně počkej." pousměju se
"Jen si pěkně počkej." pousměju se
Anonymní- Anonymní
Poškrabal som si nos.
"Nie je v tom nič osobné, ale ak sa jej tie šaty nebudú páčiť, bude to moja hľava kotúľajúca sa dole schodmi."
"Nie je v tom nič osobné, ale ak sa jej tie šaty nebudú páčiť, bude to moja hľava kotúľajúca sa dole schodmi."
"Věř mi trochu, podle Reininý postavy a charakteru jsem jí tak nějak odhadla, měli by se jí líbit." uculím se a dívám se na něj
"Za to ty pořád někde lítáš, že tě to baví."
"Za to ty pořád někde lítáš, že tě to baví."
Anonymní- Anonymní
"Toto nie je jediný podnik na svete, ktorý vlastním. Mám viac práce ako to na prvý pohľad vyzerá, otec odišiel na večný odpočinok v nevhodnej dobe. Ovládať takú kopu neorganizovaných h*lvátov ma stojí veľa námahy a energie. Povedzme, že som býval milší kr*tén, akého zo mňa spoločnosť spravila, aj keď masívne rozdiely v tom nehľadaj."
"Taky že nehledám, jen bys měl občas vypnout." usměju se a obejmu ho
Anonymní- Anonymní
Nepatrne som sa pousmial.
"Budem na to pamätať. Ty máš dnes naozaj takú veselú náladu, stavím sa, že potom ako odídem, si tie šaty aj tak vyskúšaš, ak sa to už aj nestalo. Rád by som ostal a venoval sa ti, ale mám stretnutie. Pracovné stretnutie, dnes žiadne flirtovanie."
"Budem na to pamätať. Ty máš dnes naozaj takú veselú náladu, stavím sa, že potom ako odídem, si tie šaty aj tak vyskúšaš, ak sa to už aj nestalo. Rád by som ostal a venoval sa ti, ale mám stretnutie. Pracovné stretnutie, dnes žiadne flirtovanie."
"No jistě, práce je přednější, nepočítej s tím že si je oblíknu." dám mu pusu na tvář a poberu krabici a zamířím si to s ní do svého pokoje
"Tak se vrať brzo hlavně." mrknu na něj
"Tak se vrať brzo hlavně." mrknu na něj
Anonymní- Anonymní
Zakýval som jej.
"Čo sa tých šiat týka, dobrá práca."
Dal som sa na odchod. - PRESUN
"Čo sa tých šiat týka, dobrá práca."
Dal som sa na odchod. - PRESUN
zakroutím smutně hlavou a jdu do pokoje si lehnout
"Za chvíli zlenivým." pomyslím si
"Za chvíli zlenivým." pomyslím si
Anonymní- Anonymní
vejdu do místnosti
"TETSUYO!" zakřičím na celý hostince a Tenshi mě jen s obdivem pozoruje
"TETSUYO!" zakřičím na celý hostince a Tenshi mě jen s obdivem pozoruje
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
vyjdu z místnosti
"Promiňte Tetsuya tu není přejete.... páni Leader Akatsuki, jaká čest." pronesu s úsměvem
"Jdete si pro šaty, že?"
"Promiňte Tetsuya tu není přejete.... páni Leader Akatsuki, jaká čest." pronesu s úsměvem
"Jdete si pro šaty, že?"
Anonymní- Anonymní
Tenshi se naježil a zavrčel Halinor ke mě pustit nechtěl
"čččč." zamlaskám na něj
"Ano. A Vy jste?"
"čččč." zamlaskám na něj
"Ano. A Vy jste?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Halinor Saruwatari, Tetsuyho pravá ruka, jsem vám k dispozici, pojďte za mnou." jdu do pkoje
Anonymní- Anonymní
šla jsem za ní
"Halinor, hm ta chakra, nepracovala by jste u Hiruka? Mám pocit že vaší chakru znám."
Je to ona akorát jinak vypadá potvrdila mou domněnku Nibi
Tenshi šel nejistě jako první
"Halinor, hm ta chakra, nepracovala by jste u Hiruka? Mám pocit že vaší chakru znám."
Je to ona akorát jinak vypadá potvrdila mou domněnku Nibi
Tenshi šel nejistě jako první
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Ano jste vážně dobrá, byla jsem tam jako špeh. Vaše šaty." ukážu na panu na které byli navlečené svatební šaty i s doplňky
"Doufám, že vám to bude a vkus taky odhadovala jsem podle vašeho charakteru"
"Doufám, že vám to bude a vkus taky odhadovala jsem podle vašeho charakteru"
Anonymní- Anonymní
vykulím oči na ten úžasný střih
"Jsou ..... nádherné opravdu. Skvělé." dám jí do ruky 200 ryo a jdu si šaty zkusit
"Jsou ..... nádherné opravdu. Skvělé." dám jí do ruky 200 ryo a jdu si šaty zkusit
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Hm děkuji, ale to nestálo za řeč, pomůžu Vám." pomohla jsem jí zapnout do korzetu a na čechrat sukni
"Nádherné." ocením ten její leopard se na ní divně koukal až jsem se musela zasmát
"Nádherné." ocením ten její leopard se na ní divně koukal až jsem se musela zasmát
Anonymní- Anonymní
zadívám se na Tenshihp
"Tobě se to nelíbí Tenshi?" zatočím se
"Jsou skvostné."
Vypadáš jak bílá cukrová vata, hnus
Na tvůj názor jsem se neptala
zase jsem je ze sebe sundala a uložila je za pomoci Halinor do krabice
"Ještě jednou moc děkuji." usměju se
"A ještě chtěla bych nějaký dort svatební. JSte zvána taky. Zatím naschle a děkuju." vykráčím si to z pokoje i s Tenshim v patách (přesun)
"Tobě se to nelíbí Tenshi?" zatočím se
"Jsou skvostné."
Vypadáš jak bílá cukrová vata, hnus
Na tvůj názor jsem se neptala
zase jsem je ze sebe sundala a uložila je za pomoci Halinor do krabice
"Ještě jednou moc děkuji." usměju se
"A ještě chtěla bych nějaký dort svatební. JSte zvána taky. Zatím naschle a děkuju." vykráčím si to z pokoje i s Tenshim v patách (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
sledovala jsem její odchod
"Milá." usměju se a začnu se hrabat ve skříni pro nějaké šaty, když něco najdu jdu do pokoje Tetsuyi a i jemu najdu nějaký oblek
"Milá." usměju se a začnu se hrabat ve skříni pro nějaké šaty, když něco najdu jdu do pokoje Tetsuyi a i jemu najdu nějaký oblek
Anonymní- Anonymní
Vypadol som zo stropu rovno na stoličku pred stolom, kde som mal vyložené shougi. Figúrky znázorňovali ninjov a fľaše s papierovými názvami dediny.
"Úžasné! Nádherné! Dokonalé!" Vytrhol som lištu z dverí a celou silou som ňou začal búchať po fľaši s nadpisom "Konoha".
"Perfektné! Obdivuhodné! Krásne! Roztomilé! Bezchybné!" Takýmto spôsobom som udieral do fľaše s nápisom každej dediny, ktorej Akatsuki a Orochimaru poškodili. Po chvíli som sa upokojil a zahodil figúrku, ktorá mala predstavovať Orochimara, do toho, čo ostalo z fľaše konohy. Tsunadina mi od nadšenia spadla na zem. Iba som sa usmial a svojou nohou po nej začal silno dupať. Popritom som sa psychopaticky smial na celý hostinec, až sa niektorí nukenini schovávali pod posteľ.
"Úžasné! Nádherné! Dokonalé!" Vytrhol som lištu z dverí a celou silou som ňou začal búchať po fľaši s nadpisom "Konoha".
"Perfektné! Obdivuhodné! Krásne! Roztomilé! Bezchybné!" Takýmto spôsobom som udieral do fľaše s nápisom každej dediny, ktorej Akatsuki a Orochimaru poškodili. Po chvíli som sa upokojil a zahodil figúrku, ktorá mala predstavovať Orochimara, do toho, čo ostalo z fľaše konohy. Tsunadina mi od nadšenia spadla na zem. Iba som sa usmial a svojou nohou po nej začal silno dupať. Popritom som sa psychopaticky smial na celý hostinec, až sa niektorí nukenini schovávali pod posteľ.
byla jsem opřená o futra aruce založené na prsou a nechápavě kroutila hlavou
"Kam jsem se to dostala a hlavně ke komu a kdo to bude uklízet?" řeknu ale pochynuju že to přes svou radost slyšel
"Kam jsem se to dostala a hlavně ke komu a kdo to bude uklízet?" řeknu ale pochynuju že to přes svou radost slyšel
Anonymní- Anonymní
Bol som už viacmenej pokojný, no stále som sa usmieval.
"Život vie byť tak krásny."
"Život vie byť tak krásny."
"Znám jen pár lidí kdo se vyžívá v lidským utrpení ale Tetsík je největší nadšenec." pronesu pro sebe
Anonymní- Anonymní
napsala jsem Tetsuyovi vzkaz
- Spoiler:
- Dobrý....mám za úkol se vás zeptat jestly neznáte nějaké elektrikáře kopače kanálu a tak...konoha byla zničena to už asi výte prosím jestly znáte takové lidi pošlete je do konohy o od měnu nemějte strach určitě nějaká bude i pro ně i pro vás píšu jménem Assasina Senju....jeho sestra Naomi
Anonymní- Anonymní
jen co odešla jsem si přečetla vzkaz a zašklebila se
"No ten je schopnej jim to tam opravit i sám." pousměju se a jdu se bavit s nukeninama
"No ten je schopnej jim to tam opravit i sám." pousměju se a jdu se bavit s nukeninama
Anonymní- Anonymní
Strana 24 z 26 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26
Similar topics
» Hracia Miestnosť
» Tajná Miestnosť
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
» Tajná Miestnosť
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 24 z 26
Povolení tohoto fóra: