Hracia Miestnosť
+5
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 1 z 41
Strana 1 z 41 • 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Hracia Miestnosť
V tejto miestnosti sa bude hrat hra Pravda alebo Odvaha v tejto miestnosti je povolené všetko (úplne)
nesúvisi to vôbec z textovou hrou takže môžete bit tu aj niekde v textovej hre
nesúvisi to vôbec z textovou hrou takže môžete bit tu aj niekde v textovej hre
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re: Hracia Miestnosť
vstúpil som do miestnosti a sadol som si na zem
Shinobi
"áá Yoshiro. tys ale vyrostl " zasmál jsem se na Yoshira, když jsem ho uviděl.Yoshiro Uchiha napsal:Vzal jsem si sváteční oblečení a přišel jsem.
Anonymní- Anonymní
Vešla jsem v doprovodu Hitomi do místnosti. "Dobrý večer!" usmála jsem se a mávla na ostatní xD. Potom jsme si s Himi sedli vedle sebe na zem.
Anonymní- Anonymní
"Ne nežiju, ale dneska jsem se sem přišel podívat. Už mě bolej záda z toho ležení." protáhl jsem se a ruplo mi několik kostí. (Jdu na wc xD)
Anonymní- Anonymní
Prišiel som do miestnosti a dal si dolu plášť. Ten som trošku otriasol od vody, ktorá na ňom bola kvôli dažďu. Plášť som si zavesil na platinový vešiak v rohu miestnosti a zhlboka sa nadýchol. Porozhliadol som sa po miestnosti a keď som si všimol nejakých ľudí zasmial som sa. Vytiahol som z vaku toaletný papier. Načal som ho tak, aby sa počas letu rozmotal a hodil som ho smerom na Assasina a spol.
"Čau Ježiš!"
"Čau Ježiš!"
Anonymní- Anonymní
Následovala jsem PiliKKu.
,,Konban wa, minna-san." zazubila jsem se, rozhlédla kolem a posadila se vedle PiliKKy.
,,Konban wa, minna-san." zazubila jsem se, rozhlédla kolem a posadila se vedle PiliKKy.
Anonymní- Anonymní
"takže assasin pravda alebo odvaha?"
Shinobi
"Já? o_O Jsem živej sotva pár minut...Odvaha." slabě jsem pískl.
Anonymní- Anonymní
Pousmála jsem se a vešla do místnosti. Rozpoznala jsem pár známých tváří, tak jsem si k nim automaticky přisedla, ale můj pozdrav patřil všem v místnosti.
"Ahojte.." Řekla jsem a zaujala místo vedle Hitomi.
"Ahojte.." Řekla jsem a zaujala místo vedle Hitomi.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Hracia Miestnosť
Přišel jsem do místnosti "Otec žije?" pozdravil jsem přítomné a sedl si.
Anonymní- Anonymní
"takže musíš pobozkat ayame"
zasmialsom sa
zasmialsom sa
Shinobi
"Yoko promiň, nečistil jsem si 3 roky zuby." přišel jsem k ní a dal jsem ji polibek na rty.Mikuto Uchiha napsal:"takže musíš pobozkat ayame"
zasmialsom sa
Anonymní- Anonymní
(Gome potřebovala jsem něco upravit..)
Naposledy upravil Yoko Ayme dne Sun 13 Feb - 19:24, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
"Néé Teď mám hrát já. Nebo ne?" zeptal jsem se Mikuta.Yoko Ayme napsal:"Tak fajn, tohle nebylo tak strašný.." Pousmála jsem se a přemýšlela koho bych asi tak vybrala.
"Mikuto pravda nebo odvaha?!
Anonymní- Anonymní
(síce mal dávat assasin ale nechajme to tak assasin bude dávat namiesto mna)
"hmm odvaha"
"hmm odvaha"
Shinobi
Shinobi
"Dobře. takže hraju já. V očích mi blýsklo. PiliKKo, pravda nebo odvaha."Yoko Ayme napsal:"Gomene Assasine, hraj ty. Jaksi jsem byla mimo.."
Anonymní- Anonymní
"Ettoo.." pohlédla jsem na něj. "Zkusím pravdu^^." přikývla jsme nejistě xD.Assasin Senju napsal:"Dobře. takže hraju já. V očích mi blýsklo. PiliKKo, pravda nebo odvaha."Yoko Ayme napsal:"Gomene Assasine, hraj ty. Jaksi jsem byla mimo.."
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Klan: Akasuna
"Hm hm hm...Měla by jsi někdy sex s mým synem?" zeptal jsem se.Akasuna no PiliKKa napsal:"Ettoo.." pohlédla jsem na něj. "Zkusím pravdu^^." přikývla jsme nejistě xD.Assasin Senju napsal:"Dobře. takže hraju já. V očích mi blýsklo. PiliKKo, pravda nebo odvaha."Yoko Ayme napsal:"Gomene Assasine, hraj ty. Jaksi jsem byla mimo.."
Anonymní- Anonymní
"Nooo..." pohlédla jsem na něj. "Ano! xDDDD"Assasin Senju napsal:"Hm hm hm...Měla by jsi někdy sex s mým synem?" zeptal jsem se.Akasuna no PiliKKa napsal:"Ettoo.." pohlédla jsem na něj. "Zkusím pravdu^^." přikývla jsme nejistě xD.Assasin Senju napsal:"Dobře. takže hraju já. V očích mi blýsklo. PiliKKo, pravda nebo odvaha."Yoko Ayme napsal:"Gomene Assasine, hraj ty. Jaksi jsem byla mimo.."
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Klan: Akasuna
"Tušil jsem to.xDDD teď hraješ ty."Akasuna no PiliKKa napsal:"Nooo..." pohlédla jsem na něj. "Ano! xDDDD"Assasin Senju napsal:"Hm hm hm...Měla by jsi někdy sex s mým synem?" zeptal jsem se.Akasuna no PiliKKa napsal:"Ettoo.." pohlédla jsem na něj. "Zkusím pravdu^^." přikývla jsme nejistě xD.Assasin Senju napsal:"Dobře. takže hraju já. V očích mi blýsklo. PiliKKo, pravda nebo odvaha."Yoko Ayme napsal:"Gomene Assasine, hraj ty. Jaksi jsem byla mimo.."
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 41 • 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Similar topics
» Tajná Miestnosť
» Miestnosť za pultom hostinca
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
» Miestnosť za pultom hostinca
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasadacia miestnost organizacie Fukushioki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 1 z 41
Povolení tohoto fóra: