Tréninkové místnosti
5 posters
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Tréninkové místnosti
"Kam? Ja som myslel, že trénujeme, to nič nevydržíte?!" Začudovane sa posadím.
Anonymní- Anonymní
Opět si sednu a "Mějte se děvčata" a opět si přihnu z láhve "Je pozdě...ale nechce se mi chodit" lehnu si na zem,ruce dám za hlavu a koukám na nebe
Anonymní- Anonymní
Na rameni mi přistál havran a zakrákal své oblíbené:
"Ahooo! Ahooo!"
"Ahooo! Ahooo!"
Anonymní- Anonymní
"Tréning už bol, no a tebe sa to akosi nepodarilo." Pozrel som sa zasa na Hisagiho. "Ale to nevadí, skúsiť to môžeš aj nabudúce."
Anonymní- Anonymní
Tiše se uchechtnu. Příště to bude lepší... třeba usne až po delší době. Když tak mluvím o spánku...
"Tak dobrou noc vám všem. A neponocujte tu moc dlouho." rozloučím se a zmizím ve stínech.
(přesun)
"Tak dobrou noc vám všem. A neponocujte tu moc dlouho." rozloučím se a zmizím ve stínech.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
"Dobrú." Pomaly prejdem vedľa Yuuho a posadím sa. "Popíjaš?"
Anonymní- Anonymní
"Tak aj ja už bežím." Dopoviem a naozaj sa rozbehnem domov.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Tak jsem tu zase.
Napřed jsem se trochu rozcvičila, pak jsem se posadila do trávy a zkoušela možnosti zraněné ruky. Můžu ji zatnout v pěst, ale jen opatrně. Juuken vypadá taky funkční, jen se mi při tom dlaň chvěje a po chvíli to začíná zase nepříjemně štípat. Sundala jsem obvaz a kochala se krásnou, oboustrannou jizvou. Ruku jsem zase ovázala, ale zápěstí jsem si nechala volné. Vlastně to dělám jen z estetického hlediska.
Znovu zkouším co nejrychleji přerušovat a obnovovat tok čakry ve svém těle, a když mám pocit, že to jde, zkouším nenáročné taijutsu.
Napřed jsem se trochu rozcvičila, pak jsem se posadila do trávy a zkoušela možnosti zraněné ruky. Můžu ji zatnout v pěst, ale jen opatrně. Juuken vypadá taky funkční, jen se mi při tom dlaň chvěje a po chvíli to začíná zase nepříjemně štípat. Sundala jsem obvaz a kochala se krásnou, oboustrannou jizvou. Ruku jsem zase ovázala, ale zápěstí jsem si nechala volné. Vlastně to dělám jen z estetického hlediska.
Znovu zkouším co nejrychleji přerušovat a obnovovat tok čakry ve svém těle, a když mám pocit, že to jde, zkouším nenáročné taijutsu.
Anonymní- Anonymní
Otevřu oči a vidím na nebi slunce. ,,Hee co to? To už je nový den. Ježiš já tu usnul. No nevadí." Trochu si promnu oči a podívám se kolik tu je lidi. Pak se du k vodě trochu opláchnout.
Anonymní- Anonymní
Pribehnem ja potoku a rozbalím zvitok. Po chvíľke čítania si kusnem do prsta a spravím pečate. Udriem rukou do zeme a na mieste sa objaví biely dym. Po chvíľke, keď dym zmizne pri mne skacká minižabka s chvostom. Udivene ju sledujem a skoro sa udriem o zem.
Anonymní- Anonymní
Hodím okem tam, kde cítím zdroj rozruchu. Další žáby? Pozoruju Hisagiho a doufám, že bude legrace, protože se nudím.
Za nedlouho se objeví miniaturní "žába" s ocáskem a mám co dělat, abych se neuchechtla moc nahlas.
Za nedlouho se objeví miniaturní "žába" s ocáskem a mám co dělat, abych se neuchechtla moc nahlas.
Anonymní- Anonymní
"KSOOO!!!" Padnem na kolená a nariekam nad "žabou." Žaba po chvíľke zmizne a ja zostanem na mieste. Kso, ani to genjutsu, ani tie žaby?!
Anonymní- Anonymní
"Ještě jednou." pravím směrem k Hisagimu. On si fakt myslí, že stačí dva pokusy a bude to umět? Naivka...
Přitom pozoruju svou levačku a snažím se v ní koncentrovat čakru.
Přitom pozoruju svou levačku a snažím se v ní koncentrovat čakru.
Anonymní- Anonymní
Spravím zasa pečate aj s krvou a snažím sa privolať žabu. Keď už známi dym zmizne, na mieste je zasa malá žaba s chvostom. "Ale toto už nie je sranda!"
Anonymní- Anonymní
"Omyl, sranda teprve začíná." pravím a dál sleduju to nadělení se znuděným výrazem.
"Ještě tak sto pokusů a uvidíš, že to budou žabky bez ocasu."
"Ještě tak sto pokusů a uvidíš, že to budou žabky bez ocasu."
Anonymní- Anonymní
Otočím sa na Mikomi. "Ale ja nechcem žabky, ja chcem privolávať obrovské ŽABYYYY!"
Anonymní- Anonymní
"To si asi ještě počkáš." pravím skepticky.
"Mimochodem jsem zvědavá, jak tě bude ta obrovská žába poslouchat."[/b] povzdechnu si.
"Mimochodem jsem zvědavá, jak tě bude ta obrovská žába poslouchat."[/b] povzdechnu si.
Anonymní- Anonymní
"To vyriešim až potom ako ju privolám." Vstanem a prejdem k stromu kde sa oduto posadím.
Anonymní- Anonymní
"Když myslíš." řeknu lhostejným tónem , dám si ruce za hlavu a lehnu si na záda. Dívám se na oblohu a všechno kolem je mi naprosto volný.
Anonymní- Anonymní
Po chvíľke sledujem Mikomi. "Ruka, už je lepšie?" So záujmom sa spýtam, zatiaľ čo ju stále pozorujem.
Anonymní- Anonymní
"Jak se to vezme, hýbat se s ní dá docela dobře, ale jedna věc tomu ještě chybí." povzdechnu si a dál sleduju oblohu.
Anonymní- Anonymní
Mu to nedošlo? Muheheh... Snažím se netvářit jako kdybych kula pikle.
"Nevíš? Tak pojď blíž."
"Nevíš? Tak pojď blíž."
Anonymní- Anonymní
"Hmmm." Priblížim sa k Mikomi a čakám čo chce spraviť. Snáď len nie to šťuchanie.
Anonymní- Anonymní
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti