Tréninkové místnosti
5 posters
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Tréninkové místnosti
"Brrr." Rýchlo sa posadím a sledujem okolie. "Č-čo? Iste iste, len do toho?!" Čo sa chystá?
Anonymní- Anonymní
Hyuuga Futoshi napsal:"Tak, ako teda? Mám použiť to genjutsu?"
Stále sedíc zahulákam "Jen ho použij...s náma při tréninku taky nezacházeli v rukavičkách" rozesměju se a vylovím z šatů láhev sake,zuby ji odzátkuji a zátku vyplivnu k nohám a mocně si přihnu
Anonymní- Anonymní
"Hlasuju pro." řeknu a rozhlédnu se po ostatních. Snad se nebojí?
Anonymní- Anonymní
"Fajn, tak sa pripravte, budete vidieť biele pierka, akonáhle ich uvidíte, spravte to, čo ste teraz trénovali." Použil som na geninov genjutsu. Pred ich očami začali pomaly k zemi padať biele pierka, ktoré mali na seba upútať ich pozornosť, kým samotné genjutsu ich malo uspať.
- Nehan Shōja no Jutsu
- http://naruto.wikia.com/wiki/Temple_of_Nirvana_Technique
- Nehan Shōja no Jutsu
- http://naruto.wikia.com/wiki/Temple_of_Nirvana_Technique
Anonymní- Anonymní
Netrvalo dlouho a z nebe se začala snášet pírka.
Sakra, přestaň se kochat!
Znovu zkouším to samé, co jsem dělala doposud. To by mě zajímalo, co by se stalo v případě selhání...
Sakra, přestaň se kochat!
Znovu zkouším to samé, co jsem dělala doposud. To by mě zajímalo, co by se stalo v případě selhání...
Anonymní- Anonymní
Pozerám sa pred seba a vidím pierka, pomaly zatváram oči až som sa ocitol zasa na chrbte a chrápem.
Anonymní- Anonymní
Viděla jsem bílá pírka, jak se vznášejí k zemi. Cítila jsem jak se mi začínají klížit oči. Zatřepala jsem hlavou. Začala jsem se soustředit na svou čakru. Spíše na její tok.
Podařilo se mi čakru zastavit a znovu rozeběhnout. Nic se však nestalo. Pořád jsem viděla bílá pírka. Zkusila jsem to znovu. Zase nic.
Už jsem byla malátná. Podlomili se mi kolena. Chtěla jsem to zkusit znovu, ale už jsem neměla sílu. Usínala jsem.
Ucítila jsem jak mým tělem proudí čakra. Byl to hrozný pocit. Pírka zmizela a já jsem uviděla senseie. Spadla jsem na čtyři. Po čele mi tekl pot. Zase jsem slyšela vrčení. Rychle a hlasitě jsem dýchala. Nechtěla jsem ten pocit zažít znovu, ne teď. Zavřela jsem oči a snažila se uklidnit.
Podařilo se mi čakru zastavit a znovu rozeběhnout. Nic se však nestalo. Pořád jsem viděla bílá pírka. Zkusila jsem to znovu. Zase nic.
Už jsem byla malátná. Podlomili se mi kolena. Chtěla jsem to zkusit znovu, ale už jsem neměla sílu. Usínala jsem.
Ucítila jsem jak mým tělem proudí čakra. Byl to hrozný pocit. Pírka zmizela a já jsem uviděla senseie. Spadla jsem na čtyři. Po čele mi tekl pot. Zase jsem slyšela vrčení. Rychle a hlasitě jsem dýchala. Nechtěla jsem ten pocit zažít znovu, ne teď. Zavřela jsem oči a snažila se uklidnit.
Anonymní- Anonymní
Opatrně otevřu jedno oko... a pak druhé. Hm... peří nikde? Všechno při starém? Buď jsem to zvládla a nebo spím.
Anonymní- Anonymní
"Hmm?" Ako som sa pozeral, všimol som si, že Shiz je v poriadku, teda viac menej. Zato Hisagi dosť hlasno chrčal. Ešte som pohľadom prešiel na Mikomi. Aj tá to dokázala.
Anonymní- Anonymní
Genjutsu nechci dlouho zažít! Postavila jsem se. Dostala jsem křeč do nohy. Sykla jsem. Sehnula jsem se a začala ji masírovat. Že bych to přehnala? Vždyť jsem nic nedělala!
Anonymní- Anonymní
Co je to za kravál? Hisagi? A chrápe? Podívám se směrem k němu a vidím to "nadělení". Aha, tak takhle to funguje... škodolibě se pousměju.
Anonymní- Anonymní
Loknu si sake "Talentovaní...až na tamtoho" ukážu na Hisagiho a zasměju se.
"Genjutsu je svinstvo....teď je to ještě v poho,tady můžete udělat chybu...v boji to může být to poslední co uvidíte" usměju se
"Genjutsu je svinstvo....teď je to ještě v poho,tady můžete udělat chybu...v boji to může být to poslední co uvidíte" usměju se
Anonymní- Anonymní
"Jo, to přejde." zavřela jsem oči a zhluboka se nadechla. Bolest se pomalu vytrácela.
Anonymní- Anonymní
Trochu jsem si oddechla.
"A to je celé? Už umíme uniknout z genjutsu? Teda... až na jednu výjimku?" zavadím pohledem o naši Šípkovou Růženku.
"A to je celé? Už umíme uniknout z genjutsu? Teda... až na jednu výjimku?" zavadím pohledem o naši Šípkovou Růženku.
Anonymní- Anonymní
"Faajn." Vstal som a prešiel k tomu ťuťmákovi, ktorý zaspal. "A čo s týmto... no s ním?" Otočil som sa na Mikomi. "Tak nie je genjutsu ako genjutsu, samozrejme teraz to bolo jednoduché, pretože som vám povedal, kedy genjutsu začne a ako začne."
Anonymní- Anonymní
"Co s ním... co s ním... Probudit?" řeknu a přejdu blíž k Hisagimu a pro nezávislého pozorovatele to muselo vypadat jako jemné šťouchnutí do žeber.
Anonymní- Anonymní
Sehnula jsem se pro svitek. Bylo načase odejít. "Já nejspíš půjdu." řekla jsem všem, kdo poslouchal.
Anonymní- Anonymní
Zamrvím sa na mieste a otvorím oči. "Čo? Kde? Ideme na to genjutsu?!"
Anonymní- Anonymní
"Iste, nie je problém Shiz." Náhle som sa obzrel na Hisagiho a pre istotu o krok ustúpil smerom od neho.
Anonymní- Anonymní
Shizuka Yoru napsal:Sehnula jsem se pro svitek. Bylo načase odejít. "Já nejspíš půjdu." řekla jsem všem, kdo poslouchal.
Zvednu se a udělám rychle pečeť "Kage Bunshin no Jutsu" *puf* a vedle mě stojí dva mé klony "Doprovodíte a dohlédnete na slečnu...až zavře dveře svého obydlí zmizte..Jasné?" kloni přikývnou a jjdou k Shiz
Anonymní- Anonymní
Dobrý bože....
"Ahoj Shiz." zamávám jí na rozloučenou.
"Taky už pomalu půjdu." otočím se směrem k pozůstalým.
"Ahoj Shiz." zamávám jí na rozloučenou.
"Taky už pomalu půjdu." otočím se směrem k pozůstalým.
Anonymní- Anonymní
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti