Tréninkové místnosti
5 posters
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Tréninkové místnosti
"Achjó." povzdechla jsem si. "Kam jsem se to dostala?" založila jsem si ruce na prsou.
Anonymní- Anonymní
Tragicky si povzdechnu...
"Já nic neumím, se mnou se bojovat nedá." uzavřu toto téma a spokojeně si čtu svitek.
"Já nic neumím, se mnou se bojovat nedá." uzavřu toto téma a spokojeně si čtu svitek.
Anonymní- Anonymní
Shizuka Yoru napsal:"Achjó." povzdechla jsem si. "Kam jsem se to dostala?" založila jsem si ruce na prsou.
"Jo,za tohle já nemůžu...můj úkol je jinný,navíc bych moc nezkoušel bojovat...přeci jenom si měla ještě být v nemocnici...." kouknu se do země
Anonymní- Anonymní
Otočím oči v sloup. "Fajn. Jdu domů." otočím se a odcházím pryč.
Anonymní- Anonymní
Shizuka Yoru napsal:Otočím oči v sloup. "Fajn. Jdu domů." otočím se a odcházím pryč.
"Hmmm...vznětlivá...stav se někdy k tomu Hokagemu...pro nějaký svitek" řeknu k Shiz.Zvednu se z pařezu a protáhnu se "Mno půjdu se domů učit....Mějte se" a také pomalu odcházím
Anonymní- Anonymní
"Ok, tak se mějte vy dva." zamávám jim na rozloučenou.
Hmmm Shizuka zase naštvaná a vzpurná. Asi je opravdu zdravá...
Jen co jsem o samotě trochu posmutním. Moje možnosti v boji jsou hrozně omezené a to není vůbec dobře. Znovu sklopím zrak ke svému svitku.
Kdo by mi dvakrát skočil na ten samý fígl?
Jakmile zmerčím Hokageho, taky mu naběhnu do kanclu a vymáčknu z něj svitky s nějakýma parádníma technikama.
Hmmm Shizuka zase naštvaná a vzpurná. Asi je opravdu zdravá...
Jen co jsem o samotě trochu posmutním. Moje možnosti v boji jsou hrozně omezené a to není vůbec dobře. Znovu sklopím zrak ke svému svitku.
Kdo by mi dvakrát skočil na ten samý fígl?
Jakmile zmerčím Hokageho, taky mu naběhnu do kanclu a vymáčknu z něj svitky s nějakýma parádníma technikama.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som k jednému stredne veľkému stromu a oprel som sa oň v sede. Po chvíľke som si vytiahol papier a ceruzku. Pozoroval som okolie a začal som si niečo kresliť.
Anonymní- Anonymní
Usmívala jsem se při pomyšlení na kořist, kterou jsem před chvílí vymáčkla z Hokageho. Je čas se do toho opřít.
Z dálky jsem zahlédla Futoshiho zabraného do čmárání. Uvelebila jsem se pár metrů od něj.
"Dobrý den sensei." pravím a rozložím před sebe svitky. Lehnu si na břicho a dám se do čtení. Nevím na jak dlouho, možná zase přijde nějaký oponent.
Z dálky jsem zahlédla Futoshiho zabraného do čmárání. Uvelebila jsem se pár metrů od něj.
"Dobrý den sensei." pravím a rozložím před sebe svitky. Lehnu si na břicho a dám se do čtení. Nevím na jak dlouho, možná zase přijde nějaký oponent.
Anonymní- Anonymní
Ako som si kreslil uvažoval som. Myšlienky som pomaly dával na papier. Po chvíľke som mal kresbu hotovú a ceruzku som odložil. Hmmm... youton, katon + doton, má výhodu, môže sa pluť ako katon, ale môže byť vytváraný externe ako doton.
Prezeral som si kresbu.
"Eh? A-ahoj Mikomi."
Prezeral som si kresbu.
- obrázok:
- original:
"Eh? A-ahoj Mikomi."
Anonymní- Anonymní
"No snad jste se nelekl..." zamumlám a hrábnu pro zrcátko.
Jizva pod okem je skoro zahojená, nevypadá tak hrozně, tak co koktá? Zavrtím pro sebe hlavou a znovu se ponořím do čtení.
Jizva pod okem je skoro zahojená, nevypadá tak hrozně, tak co koktá? Zavrtím pro sebe hlavou a znovu se ponořím do čtení.
Anonymní- Anonymní
"Čo čo čítaš Mikomi?" Povedal som po tom ako som sa na ňu pozrel.
Anonymní- Anonymní
"Momentálně Lví kombo a Problesknutí. Hlavně to Problesknutí potřebuju pořádně pochopit, dokázalo mi pěkně zkomplikovat život."
Mám pocit že vidím černý stín v korunách stromů... to jsem tedy zvědavá...
Hodím okem kamsi nahoru.
Mám pocit že vidím černý stín v korunách stromů... to jsem tedy zvědavá...
Hodím okem kamsi nahoru.
Anonymní- Anonymní
"Môžeš, ale upozorňujem ťa, je to pre teba strata času. Chceš trénovať slabší gouken, keď máš ten dar, aby si mohla rozvíjať juuken."
Anonymní- Anonymní
Kousek ode mne přistál havran.
"Víte, nechci prostě ztrácet čas. Nevím jak Juuken ještě víc zlepšit. Naučila jsem se Hakke Sanjūni Shō a na další techniky se dostanu až jako Chuunin. Chtěla jsem Kamaitachi, ale bohužel není na skladě."
"A co vy jste to kreslil?" začnu se taky ptát.
"Víte, nechci prostě ztrácet čas. Nevím jak Juuken ještě víc zlepšit. Naučila jsem se Hakke Sanjūni Shō a na další techniky se dostanu až jako Chuunin. Chtěla jsem Kamaitachi, ale bohužel není na skladě."
"A co vy jste to kreslil?" začnu se taky ptát.
Anonymní- Anonymní
"Techniku pre Shizuku, no netuším kde je to dievča." Prezeral som si Mikomi. Veľmi sa ponáhľa.
Anonymní- Anonymní
Havran mi zase dotěrně vylezl na rameno.
"Shizuka? Včera tu byla a divila se kde jste. Je hrozně nedočkavá po tréninku. No, byla bych jí posloužila, ale byla jsem už unavená z předchozího boje s jedním Uchihou. Vlastně to byl tenhle boj... to co mě nakoplo se rychle něco naučit. Dal mi zabrat."
"Shizuka? Včera tu byla a divila se kde jste. Je hrozně nedočkavá po tréninku. No, byla bych jí posloužila, ale byla jsem už unavená z předchozího boje s jedním Uchihou. Vlastně to byl tenhle boj... to co mě nakoplo se rychle něco naučit. Dal mi zabrat."
Anonymní- Anonymní
Vyšla jsem z lesa. Byla jsem na druhé straně než jsme trénovali. Povzdychla jsem si. Přešla jsem jezero.
Všimla jsem si senseie a Mikomi. "Jé, ahoj."
Všimla jsem si senseie a Mikomi. "Jé, ahoj."
Anonymní- Anonymní
"Ahoj." kývnu směrem k Shiz.
Havran mi začal škubat vlasy a tak rezignovaně uklidím svitky a dám mu zobnout jeho oblíbených sušenek. Vyhrabu se na nohy, pořád s Edgarem na rameni a dívám se směrem dopředu.
Tak dnes žádný oponent?
Havran mi začal škubat vlasy a tak rezignovaně uklidím svitky a dám mu zobnout jeho oblíbených sušenek. Vyhrabu se na nohy, pořád s Edgarem na rameni a dívám se směrem dopředu.
Tak dnes žádný oponent?
Anonymní- Anonymní
Přijdu a rozhlížím se kolem. Uvidím pár lidí před sebou. Jdu rovnou k vodě. Tam si svleču triko a podívám se na ránu na břiše. No už se celkem zatáhla aspoň jedna dobrá zpráva. Triko hodím do vody, ať se trochu smyje stopa po krvi. Mezitím si lehnu k vodě a chvíli odpočívám.
Anonymní- Anonymní
Hyuuga Futoshi napsal:"Ahoj Shizuka." Stále som sa opieral o strom. "Kde je Yuu?"
Posadila jsem se k nim. "Nejspíš někde šmíruje." usmála jsem se a pokrčila rameny.
Anonymní- Anonymní
"Hmm, čo s ním." Usmial som sa a pozrel sa na papier kúsok odomňa. "Ako si na tom s youtonom?"
Anonymní- Anonymní
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti