Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lesy před Konohou

+7
Katashi Aokawa
Ayame Takahashi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Tetsuya
Nukenin
Yoko Ayme
11 posters

Strana 27 z 31 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Next

Goto down

Lesy před Konohou - Stránka 27 Empty Lesy před Konohou

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 18:32

First topic message reminder :

Lesy před Konohou - Stránka 27 A9373011e8_37029337_o2

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Lesy před Konohou - Stránka 27 Empty Re: Lesy před Konohou

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 16:58

koukl jsem na ni "ne na to ti podruhý neskočim" ale když jsem se koukl znovu tak mito nedalo azačal jsem si sní hrát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:05

Akami
To už se mi líbilo víc. Překulila jsem se na záda, srazila ho s sebou na zem a pak jsem mu položila hlavu na hruď a sledovala jsem ho. Přitom mi začalo mírně kručet v břiše, což signalizovalo, co se blíží. Byla jsem zvědavá, jak chce stát, když váží tolik co on. Na druhou stranu, když to neudělá, zřejmě bude trochu mokrý a smrdět.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:06

Prebehol som okolo jeho skrýše. Nebol som tá povaha, ktorá sa len tak zrazu vyľaká, čiže som ani nevykríkol. Len som sa behom vydal ku jeho "skrýši" a zastal pred ním. Na tvári som mal vážny výraz. Pomaly som sa rukou blížil ku vodítku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:07

Taka
Čas zbavit se blech právě nastal! Ať žijí kolie!
Vyskočil jsem a začal jsem se oklepávat. V mé dlouhé srsti žilo spoustu malých tvorečků a tak teď na něj spadala nejméně padesátka malých blech a pár klíšťat jako bonus.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:08

Podrbal jsem ho na hlavě."Hodný kluk.Sensei my už jsme se vyvenčili."řekl jsem a zazubil jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:10

V rýchlosti som uskočil dozadu, no niekoľko tých bĺch na mňa predsalen padlo. A tak som si začal to miesto rýchlo šúchať. Pritom som pozrel na psa. A dosť. Koniec zábavy. Priskočil som ku psovi, blchy neblchy a zdrapil som jeho vodítko.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:14

Lehla si na mě " to je váha" řekl jsem a abych se vimanil tak jsem použil Kawarimia objevil jsem se vedlení a ona se vyčůrale na ten kmen a pak jsem ji od vedl k sensei "ty jo tobyla hrůza ale už je konec" řekl jsem trochu pochroumaně od toho jak na mě ležela

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Sun 4 Dec - 17:14

Procházela jsem kolem a na chvíli jsem sledovala, co se děje. Pobaveně jsem si sedla do stínu stromu azačala si zase kreslit. Střídavě jsem koukala do bloku a přede mě. Přišlo mi zajímavé kreslit pohyblivé objekty.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Počet príspevkov : 639

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Nara

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:16

Taka
Jakmile popadl vodítko, trhl jsem sebou a prudce jsem vyrazil směrem ke skupince, kde jsem měl v plánu vrazit do Yoshizumiho způsobem, který by donutil to pako na mém vodítku pustit se.

Tarak
Hrcnul jsem na zadek vedle svého nového přítele, vyplázl jazyk a spokojeně hleděl před sebe.

Zangetsu
Sledoval jsem to divadlo a Yoshizumiho směrem jsem jen kývl.
"Ještě počkáme, až úkol dokončí ostatní." prohodil jsem.

Akami
Spokojeně jsem vrtěla ocasem, ale s ním jsem rozhodně nešla.
Tohle ještě konec nebyl. Jakmile se zastavil, znovu jsem se napůl posadila a místo všude okolo něj naplnil velmi nevábný zápach.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:18

"děláš si srandu řikám že pujdeš" řekl jsem a zabral jsem tak žejsem ji dotáhl pár metrů po zemi

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:19

Akonáhle kólia vyrazila, zatackal som sa a chvíľku bežal za ňou. Keď však som už videl skupinku a nejako pochopil zámer svojho psa, zarazil som nohy do zeme a držal celou silou vodítko. "Tak to teda nie!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:21

Všiml jsem si že se na mě řítí pes kterého měl na povel Shinichi.V neuvěřitelné rychlosti jsem uhnul takže nejspíš prosvištěli kolem a pokračovali dál.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:23

Taka
Odhodlaně jsem Shinichiho táhl na vodítku dál. Jelikož jsem musel upustit od původního záměru, zamířil jsem si to do vody a šel jsem tvrdohlavě dál.

Akami
Zápach se linul všude kolem něj. Jelikož jsem musela přestat, byla jsem špinavá skočila jsem na něj, jak mě táhl za sebou přepadl sám... A dosedla jsem. Trochu jsem se utřela do jeho oblečení, ale co. Byla jsem fenka. A krásná. Musela jsem být čistotná.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:25

zvedl jsem se prohlédl jsem oblečení a pak se naní koukl "opravdu vážně ale teď pujdem a když už budeš hodná tak tě i vykoupu" řeknu podsnahou že bude hodná

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:25

Smál jsem se tomu co se dělo kolem a drbal jsem Taraka na hlavě."To jsou paka co?Ještě že my spolu vycházíme dobře."usmál jsem se na něj a pokračoval jsem ve sledování.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:27

"Ten pes má teda poriadnu silu," povedal som si sám pre seba, pretože som mal nohy stále zaborené do zeme a za mnou sa tiahli dve ryhy. No stále som sa nevzdával. Keď som videl, že si to kólia mieri do vody, trhol som vodítkom smerom k sebe. "K nohe!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:36

Akami
Zavrtěla jsem spokojeně ocáskem.
Už jsem všechno udělala a byl to pro mě konec procházky. Nehodlala jsem se vzpouzet.

Tarak
Pokýval jsem mohutnou hlavou. Možná to bylo proto, že mě tak úžasně drbal, ale vypadalo to, jako kdybych pouze vehementně přikyvoval tomu, co říká.

Taka
Na nějaké povely jsem rozhodně neslyšel. Byl jsem těžší a silnější. Táhl jsem ho vodou a přímo do jezera. Tvrdohlavě jsem šel dál a dál dokud jsem mohl. Ve chvíli, kdy jsem se zastavil nám oběma byla voda po krk. Já si to užíval, ale jelikož on neměl srst, pijavice se mu začaly zakousávat všude, kde našly holou kůži.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:39

Když jsem viděl žeuž nevzdoruje tak jsem ji pochvalně pohladil a vyrazil jsem s ní k sensei

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:41

Akami
Ochotně jsem kráčela po jeho boku a občas jsem do něj něžně strčila. Jen jemně a jen ve chvíli, kdy mne zapomněl hladit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:43

"No ty si pes na pohľadanie," zavrčal som, keď ma ťahal do vody. Tam som pustil vodítko a ruky si zložil na hrudi. Na kóliu som pozeral pohľadom: So mnou sa žiadnej hry nedočkáš. Prižmúril som oči a čakal, kým sa pes ukľudní.
Z pozorovania ma vytrhla až štípavá bolesť. Okamžite som sa pozrel na ruku, na ktorej bolo trošku viac pijavíc. "No to snáď nie?!" zakričal som a začal si ich strhávať.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:46

Když do mě strčila tak jsem ji pohladil a řekl jí "tak teď jsi hodný pejsek" až jsem došli k sensei "tak jsme tu" a pohladil jsem Akami

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:49

Podíval jsem se na Kunichiho."Víš že docela smrdíš?"a zasmál jsem se."Sranda sranda."řekl jsem rychle aby nezačal nadávat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:51

Taka
Měl jsem vážně veselý výraz. Napůl proběhl napůl proplaval jsem okolo něj a dostatečně blízko jsem ještě ve vodě vykonal potřebu. Na břehu jsem se oklepal, voda dosáhla až k mému novému příteli a zmáčela mu i hlavu.

Zangetsu
Díky svým studentům jsem trpěl záchvaty smíchu. Popadl jsem Takovo vodíko, následně i Akamino a Tarakiho.
"Zprávu z mise se dozvíte již brzy," pořád jsem přemáhal smích.
"Zatím vám přeji pěkný večer. A ty, Shinichi, si zajdi do nemocnice. Když budeš ty pijavice strhávat násilím, vysají ti víc krve. Tohle je nebezpečný druh."
S tím jsem zmizel vrátit pejsky jejich majitelům a napsat hlášení o misi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:53

"Ale co to je jedno" řeknu mu s úsměvem a pohladím Akami

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:58

Vyšiel som z vody. "No super. Som celý mokrý," vrčal som ako pes. Vytiahol som si z vlasov tyrkysovú šnúrku a nejako si z nich začal vytláčať vodu. Potom som si ich znovu uviazal (viz. avatar) "Fakt super misia. Dostanem na stráženie psa, dostanem blchy, som mokrý a k tomu mám ešte na sebe pijavice," z očí mi sršali blesky a okolo mňa sa dvíhala temná aura xD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 27 z 31 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: