Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lesy před Konohou

+7
Katashi Aokawa
Ayame Takahashi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Tetsuya
Nukenin
Yoko Ayme
11 posters

Strana 29 z 31 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31  Next

Goto down

Lesy před Konohou - Stránka 29 Empty Lesy před Konohou

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 18:32

First topic message reminder :

Lesy před Konohou - Stránka 29 A9373011e8_37029337_o2

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Lesy před Konohou - Stránka 29 Empty Re: Lesy před Konohou

Příspěvek pro Katashi Aokawa Fri 9 Dec - 19:15

Celou noc jsem na tom stromě seděl , ale noc byla klidná.* Asi se už nevrátí...to je dobře...sám bych je asi neporazil... * pomyslel jsem si a seskočil dolů na zem.Trochu jsem se oprášil a vydal se zpět do Konohy.
Přesun
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Počet príspevkov : 2088

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: /

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 23 Dec - 17:36

Objevil jsem se v jednom z lesů a aktivoval svůj Sharingan.Utíkal jsem prostě kam mě nos zavedl,dokud jsem nevylétl z lesa.Dopadl jsem asi dva metry před ní a pozoroval Konohu,která se rozprostírala asi kilometr přede mnou.Tak kdepak jsi Nawaki?Copak o mě ještě nevíš?Popoběhl jsem na vysoký kopeček,tak abych dostatečně viděl na Konohu a čekal jestli si mě někdo všimne.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 23 Dec - 17:44

Po chvilce sezení jsem usoudil že saké je nejlepší cesta,tady si mě nikdo nevšimne jako vždy jsou neschopní.Obrátil jsem se směrem k lesu,přivolal jestřába,počemž jsem na něj naskočil a a zaměřil zpět.(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 19:01

Ako obvykle som svoj čas trávil vysoko inteligentnou činnosťou.
"Hmmm," pohliadol som smerom na zaznamenávaného druha.
"Vyhliadnutý súper s protistojným objektom zoviera uhol presných 90 stupňov," skonštatoval som po hodnotnej analýze.
"Výborne, tentokrát to bude fungovať. Haaa!" neodpustil som si pokrik, pričom som sa zvesil zo stromu dolu hlavou rovnako ako netopier neďaleko odo mňa. Nanešťastie som si neuvedomil, že nemám aktivovanú techniku a preto by bolo vhodné sústreďovať chakru do nôh, následkom čoho som spadol na zem. Náraz netopiera vyplašil a mne na hlave vypukel vyrašil (xD).

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 19:06

Právě jsem se procházela lesem a snažila se vyčistit si hlavu od starostí. Náhle jsem si všimla, že ze stromu visí hlavou dolů Keita. Ani mě nepřekvapilo když se o pár sekund později plácal na zemi. Můj odhad byl správný. Stoupla jsem si za něj, založila si ruce na prsou a sledovala ho, jako kdyby se jednalo o politováníhodnou atrakci. Čekala jsem, až se otočí a všimne si mé maličkosti.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 19:10

Po nejakej tej chvíli som sa bol konečne schopný zdvihnúť zo zeme. Trvalo istý moment, kým som si uvedomil, čo tu vlastne robím a v prvom rade kde vlastne som. Rozhodol som sa obzrieť navôkol.
"Ááá!" vykríkol som vystrašene potom, ako som namiesto jednej Mikomi pre náraz do hlavy videl 4.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 19:14

Za hlavou se mi objevila velká, modrá kapka...
"Neřvi, jsi snad schizofrenní maniak nebo co?" popošla jsem blíž a měla v plánu ho urychleně probrat z té diskotéky, pokud se nevzpamatuje sám od sebe.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 19:17

"No vieš," vydal som zo seba potom ako som sa jakš takš upokojil.
"Ono úprimne vlastne veru že aj som," dodal som hneď na to opakovane s hviezdičkami v očiach a širokým úsmevom na tvári, skoro ako keby som sa jej tým chcel chváliť.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 19:21

"Co tu proboha vyvádíš? Plašíš lesní zvěř v okruhu pěti kilometrů? Nebo se snažíš vymyslet originální způsob sebevraždy?" neodpustila jsem si rýpnutí a ten rozzářený pohled v jeho očích mě vůbec nepřekvapoval. Je hrdý snad na jakýkoliv trapas, kterého se dopustí... Nepochopitelné.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 19:27

"No vieš, to máš tak," môj pohľad konečne nabral na serióznosti.
"Po nejakom tom čase som si konečne vyhliadol nádherne miesto na spanie, kam nikto nechodí. Správne, je to toto miesto. Jednu noc som tu chcel prespať, keď sa zrazu zobudím na nepríjemné štípanie na chrbte. Stiahol som si tričko a neuveríš, čo som zistil," rozhodol som sa pre dramatickú pauzu.
"Mravce, úplne všade červené mravce! Na tejto zemi sa nedá spať! Blúdil som v myšlienkach a hľadal odpoveď na tento hlavolam, keď tu som zrazu na strome zahliadol jeho. Netopiera! Moje problémy boli takmer vyriešené, nebyť faktu, že musím sústreďovať chakru do nôh a tak sa spať nedá, sakra," dohovoril som sklamane.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 19:32

Můj výraz zůstával stále stejný. Váhala jsem, jestli se snaží být vtipný, nebo vymýšlí výmluvu, na zamaskování jakési nekalosti. Třeba se tímto způsobem učí zakázanou a extrémně nebezpečnou techniku. Nebo si možná vymyslel tuhle pohádku, aby mě rozesmál? A nebo... a to se mi zdá nejpravděpodobnější....

Nebo je to opravdu takový idiot.
"Zkusil jsi postel?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 19:36

"Haló, zobuďme sa zo sna, dámička!" zvolal som ihneď potom ako položila otázku.
"Nepochádzam z konohy, pôvodne som býval v takigakure, odkiaľ ma vyhnali. Sem ma previezli kvôli zabezpečenejšej väznici, takže je pochopiteľné, že tu nemám kde bývať. Áno, mohol by som si aspoň dočasne niečo zohnať, alebo prenajať apartmán, ale ja peniaze dvom ľuďom dlhujem, nieto aby som ešte nejaké vôbec mal. Takže ak dovolíš," postavil som sa zo zeme a pokúšal sa vyliezť na strom.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 19:43

Sledovala jsem jeho počínaní a divila se, jak může být někdo tolik tupý.
"Pokud mě paměť neklame, jsi ve službách Hokage. Jakožto shinobi z Konohy máš právo o bezplatné ubytování. Ta ubytovna sice není nic moc přepychového, ale myslím si, že je to lepší než si zlámat vaz v lese."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 19:46

"Ále, že ma to nenapadlo skôr. Vlastne počkať, ono ma to aj napadlo, ale pokiaľ mňa pamäť neklame, tá tlstá krava v okuliaroch neústupne opakovala "predložte dokumenty"!" oponoval som Mikomi, keďže narozdiel od oficiálnych shinobi z konohy, ja som žiadny preukaz, alebo podpísaný papier nemal a aj keby som mal, tak by som stratil.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 19:51

"Stačí když uvidí mě a moje dokumenty." pravila jsem, jako by se jednalo o nejjednodušší věc na světě.
"Nechápu proč jsi mi to neřekl dřív, ode dneška budeš spát jako člověk, krásný pocit že?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 19:53

Ako náhle vyslovila posledné slovo najnovšej vety, veľmi pomaly som sa otočil k nej.
"A to by si pre mňa urobila?" prehovoril som so psími očami a slzičkami na krajíčku.
"Ehm, ale je tu ešte jeden malilinký malinkatučký problém," názorne som predviedol na prstoch.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 19:57

Pozvedla jsem jedno obočí a v mé tváři bylo poznat, že padne otázka.
"A jaký problém?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 19:59

"No vieš, len taká maličkosť," ubezpečil som ju a z vrecka začal ťahať akýsi dlhší papierik.
"Bloček s úbohou štvorcifernou sumou, čo treba vyplatiť za škody, ktoré som úplnou náhodou spôsobil pri poslednej návšteve ubytovní," dodal som so širokým úsmevom na tvári.
Tá stará k*rva si to za svoje jednanie zaslúžila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 20:07

"Náhodou, hm..." zavrčela jsem a zatvářila se, jako kdybych měla v plánu ho na místě zabít. Ostatně, všechno by se tím vyřešilo. Mám dvě možnosti. Buď ho nechat ať spí na větvi, na což nemám srdce, nebo to zaplatit a vydírat ho tak dlouho, dokud mi ty peníze nevrátí a nebo...

Ho ubytovat u nás doma....

Poslední nápad jsem zamítla okamžitě. Z nějakého důvodu mi to připomnělo má geninská léta, kdy náš dům připomínal spíš hotel. Hlavně díky Shijin.
"Shinobi by se měl umět ovládat za každé situace." pravila jsem, i když jsem věděla, že mě ty nervy občas ujedou. Ale aspoň mimo misi a ne v dosahu drahého zařízení, které bych mohla zničit.
"Dobrá tedy, co mám s tebou dělat. Pomůžu ti. Ale od zítřka začneš plnit jakoukoliv misi, i kdyby se týkala čistění odpadu a venčení psů a ty peníze mi vrátíš."

Proč se do něčeho takového vždycky namočím právě já?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 20:12

"Hurá!" zvolal som radostne.
"Si naozaj skvelá, založím ti fanklub!" volal som na ňu s palcami hore.
To je fakt. Hokage ma pustil z väzby, ale doteraz som nedostal jasnejšie vysvetlenie a čo odo mňa vlastne chce. Každopádne, na tom nezáleží, jedného dňa ho istotne stretnem niekde na ulici, nemusím sa trepať až za nim.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 20:17

Spíš naozaj blbá...
"Nestojím o fanklub, šetři si energii na plnění misí." bůhví proč se mi v hlavě objevila vize toho, jak Keita pronásleduje jakéhosi čokla, který se mu vysmekl, a zdrhá. Hned na to byla vize přesně opačná, a sice Keitu pronásledovala zubatá bestie, která potřebovala cokoliv, jen ne hlídání. Spíše zvýšenou ostrahu... Tohle bude hrozné...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 20:22

"Budiš," po jej poslednej vete som mal i ja v hlave rôzne myšlienky. Vybavila sa mi vízia toho, ako nádhernú ženu približne v mojom veku ohrozujú banditi, keď sa odrazu na mieste objavím ja s obrovským S (pre nechápavých, je to paródia na supermana, ale to S má byť ako "shinobi" xD) na hrudi a dám im nakládačku. Následne vezmem krásavicu okolo pása a hlbokým hlasom jej prehovorím do duše, pričom sa jej tvár čoraz viac a viac približuje k tej mojej a ja špúlim pery a...
"Ááá!" vykríkol som tesne potom ako som si uvedomil, že som skoro pobozkal predo mnou stojacu Mikomi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 20:29

"Co děláš magore?!" také jsem vykřikla, neméně zhrozeně. Instinktivně jsem mu vrazila facku a udělala několik kroků dozadu. Chvíli jsem stála jak opařená a zírala tupě před sebe. Když ze mě šok poněkud opadl, došlo mi, že jsem to asi přehnala.
"Gomene..." špitla jsem. Přece jen moje "Facka juuken no jutsu" je trochu jiné kafe.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 20:33

Ležal som na zemi s vyplazeným jazykom a počítal červené mravce. Okolo hlavy sa mi točili napriahnuté Mikomi s rozzúreným výrazom v tvári a okrem bozule z predchádzajúceho pádu mi na hlave teraz svietila aj červená dlaň. Keď som si predstavil, že ma na jednej z misií čaká podobný koniec, hneď som i ja dostal fóbiu z toho, čo ma čaká.
Chcem byť zasa slobodným nukeninom! vykríkol som vo svojej mysli.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 20:36

Pohledem jsem sjela na zem, kde se válel Keita, který byl momentálně lehce mimo.
"Ehm... pardon, ale na opalování není vhodná doba. Měli bychom jít zařídit tu ubytovnu."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 29 z 31 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: