Jezero Oto
+6
Ryuzaki Kaguya
Killunia
Noriko Kana
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 26 z 28
Strana 26 z 28 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28
Re: Jezero Oto
Faito
Vrátil jsem se zpět tak, že jsem slyšel její schopnosti. Skvěle, Takumi. řekl jsem uznale. Aspoň to z ní nemusím tahat. Takže genjutsu. No...to mi trochu kazí plány, ale budiž. Teď ty, Ikaros. řekl jsem a podíval se na posledního člena.
Vrátil jsem se zpět tak, že jsem slyšel její schopnosti. Skvěle, Takumi. řekl jsem uznale. Aspoň to z ní nemusím tahat. Takže genjutsu. No...to mi trochu kazí plány, ale budiž. Teď ty, Ikaros. řekl jsem a podíval se na posledního člena.
Anonymný- Anonymní
Kashike
Jen poslouchám a v rámci poslouchání se natáhnu na záda. Založím si ruce pod hlavu a přemýšlím. No to je radost... takže v první linii jsem sám. Aspoň si užiju trochu srandy.
Jen poslouchám a v rámci poslouchání se natáhnu na záda. Založím si ruce pod hlavu a přemýšlím. No to je radost... takže v první linii jsem sám. Aspoň si užiju trochu srandy.
Kashike- Počet príspevkov : 586
Takumi
Když sem uslyšel její schopnosti, kolem hlavy se mi objevilo temné pozadí a několik anime čar a celou tuto atmosféru doprovázel zdrcenej obličej.
Dopadnu tak, že jim budu dělat kafe... Řekl sem si pro sebe potichu a pak sem se vrátil do své normální nálady.
Na. Řekl sem a hodil sem tý holce svoje poslední(ještě zabalený) lízátko.
Když sem uslyšel její schopnosti, kolem hlavy se mi objevilo temné pozadí a několik anime čar a celou tuto atmosféru doprovázel zdrcenej obličej.
Dopadnu tak, že jim budu dělat kafe... Řekl sem si pro sebe potichu a pak sem se vrátil do své normální nálady.
Na. Řekl sem a hodil sem tý holce svoje poslední(ještě zabalený) lízátko.
Anonymní- Anonymní
Faito
Omyl. Na vás dva budeme spoléhat nejvíc. řekl jsem Takumimu a hodil mu pár svitků:
http://naruto.wikia.com/wiki/Special:BrowseData/Jutsu?Media=Manga&Jutsu_type=Earth_Release&Jutsu_rank=C&Jutsu_classification=Ninjutsu
Tyhle se zkusíš během pár dní naučit. Budu ti pomáhat, takže by to mohlo zabrat méně času. A teď ty, Kashike. podal jsem mu ruku. Budeš mít speciální trénink. pousmál jsem se. Ale i vy ostatní poslouchejte, proože vaše tréninky budou podobné... počkal jsem, až přijdou. Takže, pomocí genjutsu vytvořím prostředí, ve kterém právě teď jste. Ve skutečnosti se budete pohybovat stejně, tak si dávejte pozor, kam šlapete. DO tohoto prostředí vám zasadím různé pasti, nepřátele a podobně. A vy je budete likvidovat. Je to hlavně trénink pro Kashikeho. Později budu takto procvičovat techniky také Takumimu. Všichni ostatní, kteří nebudou v genjutsu tréninku, půjdou do tělocvičny na východě a budou tam trénovat na panácích.
Omyl. Na vás dva budeme spoléhat nejvíc. řekl jsem Takumimu a hodil mu pár svitků:
http://naruto.wikia.com/wiki/Special:BrowseData/Jutsu?Media=Manga&Jutsu_type=Earth_Release&Jutsu_rank=C&Jutsu_classification=Ninjutsu
Tyhle se zkusíš během pár dní naučit. Budu ti pomáhat, takže by to mohlo zabrat méně času. A teď ty, Kashike. podal jsem mu ruku. Budeš mít speciální trénink. pousmál jsem se. Ale i vy ostatní poslouchejte, proože vaše tréninky budou podobné... počkal jsem, až přijdou. Takže, pomocí genjutsu vytvořím prostředí, ve kterém právě teď jste. Ve skutečnosti se budete pohybovat stejně, tak si dávejte pozor, kam šlapete. DO tohoto prostředí vám zasadím různé pasti, nepřátele a podobně. A vy je budete likvidovat. Je to hlavně trénink pro Kashikeho. Později budu takto procvičovat techniky také Takumimu. Všichni ostatní, kteří nebudou v genjutsu tréninku, půjdou do tělocvičny na východě a budou tam trénovat na panácích.
Anonymný- Anonymní
Kashike
Nechám si pomoct vstát a vyslechnu si popis treninku. Fajn, to zní dobře, do toho jdu. Prokřupnu si krk a prsty a nahodím nečitelný výraz.
Nechám si pomoct vstát a vyslechnu si popis treninku. Fajn, to zní dobře, do toho jdu. Prokřupnu si krk a prsty a nahodím nečitelný výraz.
Jee arigato !! zaškerila som sa a len som oboma rukami schytila lízatko ktoré mi Takumi hodil. V rýchlosti som ho rozbalila a s takým veľkým elánom som si ho strčila celé do úst. Počas toho, ako som si ho spokojne cumlala som moc Feita nevnímala. Pochytila som len niečo na štýl "genjutsu" a v momente už bola moja myseľ niekde inde. Nezaujímalo ma to, vlastne som neverila že by zrovna mňa v tom genjutsu dokázal udržať nejakú dobu, ktorá by sa dala považovať za tréning. Tak som len čakala či vymyslí niečo aj pre mňa alebo budem trénovať s ostatnými.. v podstate to isté čo oni.
Anonymní- Anonymní
Faito
Takže teď tu zůstane Kashike a ostatní půjdou do tělocvičny. Chci vidět pořádné rozhýbání a až tam přijdu, poteče z vás pot, jasné? Zkoušejte si obyčejné kopy, údery. Žádné techniky. Prozatím. Rozchod...Tělocvična je na východě.
Takže teď tu zůstane Kashike a ostatní půjdou do tělocvičny. Chci vidět pořádné rozhýbání a až tam přijdu, poteče z vás pot, jasné? Zkoušejte si obyčejné kopy, údery. Žádné techniky. Prozatím. Rozchod...Tělocvična je na východě.
Anonymný- Anonymní
Takumi
Čapnul sem svitky tu malou potvoru (Atsuka) sem si hodil přes rameno a vydal sem se do tělocvičny. (přesun)
Čapnul sem svitky tu malou potvoru (Atsuka) sem si hodil přes rameno a vydal sem se do tělocvičny. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Došel jsem k jezeru a sedl jsem si pod strom, kapuci na kápi jsem jako vždy danou tak aby mi byla sotva vidět pusa, ale jí jsem viděl vše. Vytáhl jsem BINGO knihu, moje oblíbená zábava, pročítání nukeninů. Začal jsem si v ní listovat než jsem narazil na Reinu, zůstal jsem jen tak hledět na fotku, vypadala na ni hezky, dál jsem si o ní všechno pročítal, něco o Otokagovi vědět musím. Po chvíli jsem vyskákal na strom a tam jsem si ji dál četl, když v tom...knížka mi vypadla a spadla přímo před faita otevřená na stránce kde je Reina, rychle jsem seskočil, beze slova jsem si knížku vzal a pokračoval jsem v četbě. A doskákal zase na vršek stromu.
Anonymní- Anonymní
Faito
Už jsem se chystal začít s tréninkem, když v tom ke mě padla kniha. Podíval jsem se na kluka, co ji zvedl a bez řečí jsem to přešel.
Už jsem se chystal začít s tréninkem, když v tom ke mě padla kniha. Podíval jsem se na kluka, co ji zvedl a bez řečí jsem to přešel.
Anonymný- Anonymní
Seskočil jsem dolů, při tom mi málem spadla kapuce, přidržel jsem si ji, bylo poznat, že něco urputně skrývám, pak jsem odešel. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Kashike
Shlížím na celou scénku s knihou. Mám nadřízeného a ten nevydal rozkaz k reakci, tudíž jen stojím a čekám co bude dál.
Shlížím na celou scénku s knihou. Mám nadřízeného a ten nevydal rozkaz k reakci, tudíž jen stojím a čekám co bude dál.
Pomalu jsem se odplížila pryč.
Doslova jsem se vypařila... Nebo spíš shořela. Zamilovala jsem se do své nové techniky a teď jsem se potřebovala začít učit další.
(Přesun)
Doslova jsem se vypařila... Nebo spíš shořela. Zamilovala jsem se do své nové techniky a teď jsem se potřebovala začít učit další.
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Zamyšleně jsem tam chvíli stála-chvíli seděla a ani jsem se nehýbala.
Přejížděla jsem po nich pohledem.
Kdo jsou? Odkud jsou? A odkud je on...
Až příliš dobře jsem si byla vědoma, že ne všichni se v Otogakure nutně museli narodit. Čelenku Kumogakure jsem měla schovanou, přes hlavu kapucu.
Nehodlala jsem tu strávit víc než pár let a nechtěla jsem, aby kdokoli věděl, že tu jsem.
Přejížděla jsem po nich pohledem.
Kdo jsou? Odkud jsou? A odkud je on...
Až příliš dobře jsem si byla vědoma, že ne všichni se v Otogakure nutně museli narodit. Čelenku Kumogakure jsem měla schovanou, přes hlavu kapucu.
Nehodlala jsem tu strávit víc než pár let a nechtěla jsem, aby kdokoli věděl, že tu jsem.
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
Faito
Otočil jsem se na Ikaros: Ještě jsi nám neprozradila, co ovládáš ty...
Otočil jsem se na Ikaros: Ještě jsi nám neprozradila, co ovládáš ty...
Anonymný- Anonymní
Dorazila jsem k jezeru úplně unavená. Dneska zřejmě budu spát venku, protože jsem nenašla nikoho, kdo by mi nabídl přístřeší. Povzdechla jsem si a lehla jsem si pod jeden ze stromů. Chvíli jsem se dívala do koruny, než se mi zavřely oči a přepadl mě překrásný spánek.
Killunia- Chuunin
- Počet príspevkov : 386
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Akatatsu
došla jsem k jezeru tak dlouho jsem se nebyla jen tak projít ale všimla jsem si Killunii dojdu k ní a podřepnu si k ní a položím jí ruku na rameno
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Něčí dotek mě okamžitě vytrhl ze snu. Velmi neochotně jsem otevřela oči. Okamžitě mě zaslepilo světlo. Chvíli mi trvalo, než jsem se rozkoukala a všimla jsem si, kdo mě probudil. A docela jsem se lekla.
"O-Otokage-sama?" vykoktala jsem ze sebe.
Klid, řekl Killuni utišujícím hlasem. Chvílimi to trvalo, ale nakonec jsem se zklidnila.
"Co tu děláte?"
"O-Otokage-sama?" vykoktala jsem ze sebe.
Klid, řekl Killuni utišujícím hlasem. Chvílimi to trvalo, ale nakonec jsem se zklidnila.
"Co tu děláte?"
Killunia- Chuunin
- Počet príspevkov : 386
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Akatatsu
"Spíš co tu děláš ty? Myslím, že postel je pohodlnější, v obytné oblasti je dost bytů pro geniny, neříkal ti tvůj sensei? Každý dům zpravuje nějaká něco jako vychovatelka a je pro geniny. Tak koukej vstávat a jít do postele." pousmála jsme se na ní
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Spoločne s ANBU som dorazil na miesto kde bola Reina.
ANBU: Otokage-sama tento ninja by chcel s vami hovoriť!
Pozrel som sa na Reinu a čakal som odpoved...
ANBU: Otokage-sama tento ninja by chcel s vami hovoriť!
Pozrel som sa na Reinu a čakal som odpoved...
Anonymní- Anonymní
Otočila jsem se na ně a vstala jsem
"Co?"
"Co?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Ovládám Černý blesk a Kuchiyose Kumogakure no Sato," odvětila jsem Faitovým směrem. Po Reině jsem jen bleskla pohledem a kývla na znamená pozdravu. Jinak jsem se jí nevěnovala. Slušná jsem být musela a asi jsem jí vcelku rozzuřila, ale nemohla jsem jí odpustit, jak dlouho jsem byla v krystalu.
"Kuchiyose Oblačné, tím jsem myslela šavlozubé tygry," dodala jsem po chvíli ticha.
"Kuchiyose Oblačné, tím jsem myslela šavlozubé tygry," dodala jsem po chvíli ticha.
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
"Ano ? POslouchám." řekla jsem vážně i já a zkřížila si ruce na prsou a s mírnou vášní jsem se na něj dívala
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 26 z 28 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 26 z 28
Povolení tohoto fóra: