Jezero Oto
+6
Ryuzaki Kaguya
Killunia
Noriko Kana
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 25 z 28
Strana 25 z 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
Re: Jezero Oto
Kashike
Seděl jsem nad vesnicí a shlížel na dění pod sebou, když mě z rozjímání vyrušil ANBU. Vyslechl jsem si o co jde a vydal se na místo. Když jsem došel, uviděl jsem několik lidí. Dojdu přímo k Faitovi a zahlásím se. Kashike Kaguya, pane.
Seděl jsem nad vesnicí a shlížel na dění pod sebou, když mě z rozjímání vyrušil ANBU. Vyslechl jsem si o co jde a vydal se na místo. Když jsem došel, uviděl jsem několik lidí. Dojdu přímo k Faitovi a zahlásím se. Kashike Kaguya, pane.
Kashike- Počet príspevkov : 586
Faito
Skvěle. řekl jsem a pokynul mu, aby si sedl. Už tam byli všichni, takže jsem začal. Zdravím vás. Pro ty, kdo mě ještě neznají, jsem Faito Dansaku, váš nový sensei. Jistě jste už slyšeli něco o rankovaných misích. Pod mým vedením můžete rovnou zapomenout na mise typu E,D,C a B. Pod mým vedením vytvoříte nejnebezpečnější jednotku Otogakure a budete plnit úkoly, které si vyžáda sama Reina na vlastní příkaz. Ode dneška máme každý den na to, abychom zlepšovali dovednosti, pilovali fyzičku, hnali k dokonalosti věci, které již umíte. Proto bych rád, kdybyste teď každý vstal a řekl, co přibližně umíte. Mým oborem je genjutsu a jako důstojník ANBU mám samozřejmě velkou pohybovou dovednost. Teď třeba vy... ukázal jsem na Kashikeho.
Skvěle. řekl jsem a pokynul mu, aby si sedl. Už tam byli všichni, takže jsem začal. Zdravím vás. Pro ty, kdo mě ještě neznají, jsem Faito Dansaku, váš nový sensei. Jistě jste už slyšeli něco o rankovaných misích. Pod mým vedením můžete rovnou zapomenout na mise typu E,D,C a B. Pod mým vedením vytvoříte nejnebezpečnější jednotku Otogakure a budete plnit úkoly, které si vyžáda sama Reina na vlastní příkaz. Ode dneška máme každý den na to, abychom zlepšovali dovednosti, pilovali fyzičku, hnali k dokonalosti věci, které již umíte. Proto bych rád, kdybyste teď každý vstal a řekl, co přibližně umíte. Mým oborem je genjutsu a jako důstojník ANBU mám samozřejmě velkou pohybovou dovednost. Teď třeba vy... ukázal jsem na Kashikeho.
Anonymný- Anonymní
Kashike
No tak to je super... jedno pozitivum za druhým. Když na mě Faito ukázal, vstal jsem a každému přelétl pohledem oči. Já jsem Kashike Kaguya, jak již poznáte ze jména, jsem z klanu Kaguya a tudíž ovládám své vlastní kosti. Jsem schopný rychle regenerovat a bojuji především na krátkou vzdálenost. Když to dořeknu, znovu se posadím.
No tak to je super... jedno pozitivum za druhým. Když na mě Faito ukázal, vstal jsem a každému přelétl pohledem oči. Já jsem Kashike Kaguya, jak již poznáte ze jména, jsem z klanu Kaguya a tudíž ovládám své vlastní kosti. Jsem schopný rychle regenerovat a bojuji především na krátkou vzdálenost. Když to dořeknu, znovu se posadím.
Chvíľku som ich sledovala no nakoniec som si len povzdychla. čakala som kto sa predstaví ďalší. Rozhodne sa mne nechcelo !! aspoň nie teraz.. čo vlastne povedať? tá otázka mi vŕtala v hlave až som vyzerala, že som úplne niekde inde, v takom svojom vlastnom svete.
Anonymní- Anonymní
Faito
Skvěle, o bojovníka na blízko máme postaráno. Další? podíval jsem se na ty tři.
Skvěle, o bojovníka na blízko máme postaráno. Další? podíval jsem se na ty tři.
Anonymný- Anonymní
Takumi
Kaguya jo?... Popis jeho schopností odpovídá těm samejm, jako měl ten s kterým sem bojoval... Podle vesty ale soudim, že todle je minimálně chuunin... Ta malá holka vypadá neškodně, ale jak sem se včera přesvědčil, ty co vypadaj jako cucáci sou většinou samí překvápko... Tak teď bych měl asi něco říct já... ať to mám za sebou.
Pomyslel sem si a vstal sem.
Sem Takumi, nemám žádný Kekkei Genkai, ani nejsem nijak speciální. Včera sem vyšel akademii, do který sem nastoupil před pár měsícema. Při studiu na akademii sem se naučil jednu Doton techniku, je to prostě stěna z hlíny o něco málo větší než dveře... Vyznám se v bylinkách, mám zájem o Doton ninjutsu a lékařské ninjutsu.
Řekl sem a pak sem se posadil.
Kaguya jo?... Popis jeho schopností odpovídá těm samejm, jako měl ten s kterým sem bojoval... Podle vesty ale soudim, že todle je minimálně chuunin... Ta malá holka vypadá neškodně, ale jak sem se včera přesvědčil, ty co vypadaj jako cucáci sou většinou samí překvápko... Tak teď bych měl asi něco říct já... ať to mám za sebou.
Pomyslel sem si a vstal sem.
Sem Takumi, nemám žádný Kekkei Genkai, ani nejsem nijak speciální. Včera sem vyšel akademii, do který sem nastoupil před pár měsícema. Při studiu na akademii sem se naučil jednu Doton techniku, je to prostě stěna z hlíny o něco málo větší než dveře... Vyznám se v bylinkách, mám zájem o Doton ninjutsu a lékařské ninjutsu.
Řekl sem a pak sem se posadil.
Anonymní- Anonymní
Faito
Seženu vám nějaké Doton techniky a s lékařinou zatím počkáme. usmál jsem se. Teď vy... řekl jsem Atsuce.
Seženu vám nějaké Doton techniky a s lékařinou zatím počkáme. usmál jsem se. Teď vy... řekl jsem Atsuce.
Anonymný- Anonymní
Otevřel jsem oči a viděl všechny ty lidi.
Páni asi jsem si na chvilku zdřímnul, co se to tady děje, že je tu taková sešlost.
V tom jsem si všimul Kashike přišel jsem k němu blíž a tišším hlasem jsem k němu promluvil.
"Zdravím, dlouho jsme se neviděli. Co se to tady děje, smím-li to vědět?
Pořádně jsem se rozkoukal přejel očima po každým z nich a poté jsem ještě dodal.
"A co náš trénink, pořád platí?"
Páni asi jsem si na chvilku zdřímnul, co se to tady děje, že je tu taková sešlost.
V tom jsem si všimul Kashike přišel jsem k němu blíž a tišším hlasem jsem k němu promluvil.
"Zdravím, dlouho jsme se neviděli. Co se to tady děje, smím-li to vědět?
Pořádně jsem se rozkoukal přejel očima po každým z nich a poté jsem ještě dodal.
"A co náš trénink, pořád platí?"
Anonymní- Anonymní
Faito
Podíval jsem se na Memphista. Nech nás o samotě. řekl jsem pevným hlasem.
Podíval jsem se na Memphista. Nech nás o samotě. řekl jsem pevným hlasem.
Anonymný- Anonymní
Kashike
Když si všimnu jak k nám míří Mem, jen zavrtím hlavou, což mu jasně naznačí, že není vhodná doba k rozhovoru a že by měl odejít.
Když si všimnu jak k nám míří Mem, jen zavrtím hlavou, což mu jasně naznačí, že není vhodná doba k rozhovoru a že by měl odejít.
Ja?.. spýtala som sa prekvapene a len som sa zamyslela.. Uhm.. viem pekne kresliť !.. zaškerila som sa s takým zubatým úsmevom na tvári. To bolo všetko, nepovedala som nič viac, očividne sa mi buď nechcelo alebo som proste nechcela hovoriť o svojich schopnostiach.. u mňa však bola pravdepodobnejšia tá prvá varianta.
Anonymní- Anonymní
Faito
Povzdechl jsem si. Co umíš? Věci s elementy, pereš se dobře, dokážeš ovládat ostatní? ptal jsem se vlídně.
Povzdechl jsem si. Co umíš? Věci s elementy, pereš se dobře, dokážeš ovládat ostatní? ptal jsem se vlídně.
Anonymný- Anonymní
Faitův krystal začal zářit
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Faito
Sklopil jsem zrak k zápěstí a obličej se mi stáhl do vážného pohledu. Pánové a dámo, byl byhc rád, kdybyste z Atsuky dostali, co umí. Já musím za Reinou. řeknu jen a shunshinem zmizím.
Sklopil jsem zrak k zápěstí a obličej se mi stáhl do vážného pohledu. Pánové a dámo, byl byhc rád, kdybyste z Atsuky dostali, co umí. Já musím za Reinou. řeknu jen a shunshinem zmizím.
Anonymný- Anonymní
Takumi
Koukej vyklopit co umíš ty skřítě, jinak tě znásilníme, utopíme a pak znova znásilníme a zahrabeme. Do země víš? Do takový tý kde je hodně žížal a švábů, který ti nalezou všude. Ale tobě to si bude jedno, protože už budeš MRTVÁ, chápeš?
Koukej vyklopit co umíš ty skřítě, jinak tě znásilníme, utopíme a pak znova znásilníme a zahrabeme. Do země víš? Do takový tý kde je hodně žížal a švábů, který ti nalezou všude. Ale tobě to si bude jedno, protože už budeš MRTVÁ, chápeš?
Anonymní- Anonymní
Heem.. element?.. zachechtla som sa. Po tom však Faito niekam odišiel a jeden z geninov.. no.. tento vyzeral o dosť staršie, sa mi začal vyhrážať. Počúvala som jeho zmysluplné reči s takým ľahkým úsmevom na tvári. Keď dokončil svoju reč tak som sa len úprimne zasmiala. Sugoooi !!.. heeh.. zaškerila som sa a len som si skousla spodný ret. A ty si? spýtala som sa ho namiesto odpovedi.
Anonymní- Anonymní
Takumi
Chytil sem se za vlasy a chvilku to vypadalo, jako že si je vyrvu. Já se z tebe p*seru! To že nevěříš mejm planejm výhružkám chápu, ale to že si nepamatuješ to co sem řikal před minutou mě sráží na kolena!
Potom sem nahodil totálně skleslej obličej.
Todle byl celou dobu senseiův plán... chtěl mi ty děcka hodit na krk a zdrhnul... ještě mě tady zmlátěj a zakopou...
Vytáhl sem z kapsy lízátko.
Mluv!
Chytil sem se za vlasy a chvilku to vypadalo, jako že si je vyrvu. Já se z tebe p*seru! To že nevěříš mejm planejm výhružkám chápu, ale to že si nepamatuješ to co sem řikal před minutou mě sráží na kolena!
Potom sem nahodil totálně skleslej obličej.
Todle byl celou dobu senseiův plán... chtěl mi ty děcka hodit na krk a zdrhnul... ještě mě tady zmlátěj a zakopou...
Vytáhl sem z kapsy lízátko.
Mluv!
Anonymní- Anonymní
Keď ma schytil za vlasy tak som sa na neho tak škaredo zamračila. Naah neber ma ako malé dieťa !! som o niekoľko desaťročí staršia než ty !.. oborila som sa na neho a len som na neho vyplazila jazyk. Nebudu !.. dodala som urazene a hodila som niekam dovzduchu taký odutý pohľad.
Anonymní- Anonymní
Takumi
To tak. Kolik ti je? 11? 12? Řekl sem se smíchem a pomalu sem začal rozdělávat lízátko.
Vážně mi o sobě nechceš říct nic víc? Řekl sem a už sem to lízátko skoro strkal do pusy.
To tak. Kolik ti je? 11? 12? Řekl sem se smíchem a pomalu sem začal rozdělávat lízátko.
Vážně mi o sobě nechceš říct nic víc? Řekl sem a už sem to lízátko skoro strkal do pusy.
Anonymní- Anonymní
Hee? je mi sedemnásť BAKA !... zavrčala som na neho a len sa mi na tvári objavilo zopár vynervovaných vrások. Ale v skutočnosti takých štyridsať.. päťdesiat... Dodala som rozhodne a len som sa tak hypnotizovane pozerala na to lízatko.. myslíš že ti to pomôže? spýtala som sa po chvíľke pri čom bolo počuť ako som dosť nahlas preglgla sliny .. dokonca sa mi jedna pustila aj po kútiku úst.
Anonymní- Anonymní
Takumi
Sedmdesát? Ty ses zbláznila? Máš nějakou chorobu, nebo něco takovýho? Trpíš utkvělýma představama, že seš stará senilní babka?
Potom sem si dal to lízátko skoro až k puse.
Co to cejtim? Jahoda? Ale todle je kyselí lízátko... Ahaaaa! Vevnitř je jahodová žvejka! To vysvětluje tu vůni. Tydle žvejky sou super, dělaj obří bubliny. Jednou sem slyšel, že si slon udělal z týdle žvejky bublinu a měl ji jako vzducholoď...
Řekl sem a už sem otevíral pusu.
Sedmdesát? Ty ses zbláznila? Máš nějakou chorobu, nebo něco takovýho? Trpíš utkvělýma představama, že seš stará senilní babka?
Potom sem si dal to lízátko skoro až k puse.
Co to cejtim? Jahoda? Ale todle je kyselí lízátko... Ahaaaa! Vevnitř je jahodová žvejka! To vysvětluje tu vůni. Tydle žvejky sou super, dělaj obří bubliny. Jednou sem slyšel, že si slon udělal z týdle žvejky bublinu a měl ji jako vzducholoď...
Řekl sem a už sem otevíral pusu.
Anonymní- Anonymní
Chvíľku mi ešte tak žiarili oči keď som sa na to lízatko pozerala. Následne som ich však zatvorila, výraz v tvári sa mi úplne dodetailu zmenil. Keď som oči znova otvorila tak v nich nebolo vidieť absolútne nič, iba prázdnota.. matné čierne oči ktoré boli hlboké ako dve bezodné studne, dokonca sa mi v nich aj strácalo svetlo. Tak sme sa pobavili.. teraz mi povedz prečo by som ti mala povedať niečo o mojich schopnostiach. Povedala som dosť "iným" hlasom, teda iným štýlom hlasu, farba aj výška bola rovnaká ako pred tým.
Anonymní- Anonymní
Takumi
Strčil sem lízátko do pusy, protože dělat s nim nějaký další opičky bylo očividně k ničemu.
Protože sme tým a členové v týmu by o svejch schopnostech měli navzájem vědět vše ty trubko. Když nebudeme naprosto sehraný a nebudeme vědět co od toho druhýho čekat, tak skapem, všichni, do jednoho! Na každou akci je nějaká reakce a když my na tvoji nečekanou akci zareagujeme špatně, tak to bude katastrofa. A taky je důležitý znát schopnosti celýho týmu, aby sme věděli kam koho zařadit do formace a aby sme mohli vytvořit nějakou strategii! Jenže to slovo trubce jako ty nic neřiká.
Strčil sem lízátko do pusy, protože dělat s nim nějaký další opičky bylo očividně k ničemu.
Protože sme tým a členové v týmu by o svejch schopnostech měli navzájem vědět vše ty trubko. Když nebudeme naprosto sehraný a nebudeme vědět co od toho druhýho čekat, tak skapem, všichni, do jednoho! Na každou akci je nějaká reakce a když my na tvoji nečekanou akci zareagujeme špatně, tak to bude katastrofa. A taky je důležitý znát schopnosti celýho týmu, aby sme věděli kam koho zařadit do formace a aby sme mohli vytvořit nějakou strategii! Jenže to slovo trubce jako ty nic neřiká.
Anonymní- Anonymní
Hmm? máš pravdu.. ja som doteraz pracovala sólo.. páč som mohla byť ľuďom naokolo seba.. iba príťažou !!.. zamumlala som znova hlasom, akým som takmer škemrala o to lízatko. Následne som si len povzdychla a pošúchala som si oči. Som Jashinistka, expertka na genjutsu, Yume genjutsu, fujinjutsu a jujutsu.. dokážem kombinovať elementy Yin a Yang plus Yin-Yang no zároveň neovládam žiadnu elementárnu živelnú podstatu. kvôli môjmu kekkei genkai sa pre mňa stáva takmer nemožné nejakým spôsobom sa hocijakému shinobi vyrovnať fyzicky.. proste som ľavá !! .. z taijutsu a tak.. stačí? spýtala som sa ho s takým nevinným výrazom v očiach.
Anonymní- Anonymní
Strana 25 z 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 25 z 28
Povolení tohoto fóra: