Jezero Oto
+6
Ryuzaki Kaguya
Killunia
Noriko Kana
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 23 z 28
Strana 23 z 28 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28
Re: Jezero Oto
"Kayami, co to povídáš.... Samozřejmě, že on a já..." zaregistrovala jsem jeho jméno.
"Takže ty jsi Rei... Chceš si se mnou hrát Reii-kun-chan?" další zvláštností mé povahy bylo podivné spojování několika přípon za jmény.
"Takže ty jsi Rei... Chceš si se mnou hrát Reii-kun-chan?" další zvláštností mé povahy bylo podivné spojování několika přípon za jmény.
Anonymní- Anonymní
Reii-kun-chan?! Té holce hráblo, jak jinak... pane bože na to hrát co mám asi říct, vypadá roztomile, ale podle mě to bude jak Reina. Takže pěkná mrcha. Potom jsem jí však nejistě odpověděl. "No, možná i jo." Ty její přípony za jedním jménem mě docela překvapili. "A jak se jmenuješ ty?" Zeptal jsem se ještě.
Anonymní- Anonymní
"Jin.. Mé jméno je Jin," vlasy se mi nadšeně zavlnily.
Vytáhla jsem z tašky plyšáka, kterého jsem sotva obejala oběma rukama. Zabíral v ní všechno místo.
"Tohle je Kayami-sama-kun-chan-sensei..." pronesla jsem vážným hlasem Reiovým směrem.
Vytáhla jsem z tašky plyšáka, kterého jsem sotva obejala oběma rukama. Zabíral v ní všechno místo.
"Tohle je Kayami-sama-kun-chan-sensei..." pronesla jsem vážným hlasem Reiovým směrem.
Anonymní- Anonymní
Jin, krásný jméno, to taky nevěstí nic dobrého, Kayami-sama-kun-chan-sensei.?! Ona si vážně dělá srandu ne? To bych nevyslovil za rok..., "Krásné jméno Jin-chan." Potom jsem se však podíval na toho plyšového plyšáka xDDD. "Těší mě Kayami-sama." To -sama jsem tam řekl protože- bláznům se nemá odporovat.
Anonymní- Anonymní
Na tváři se mi objevil blahosklonný úsměv.
Posadila jsem se vedle Reie, zatímco Kayami putoval do mé tašky s poznámkou.
"To není pro vaše oči, Kayami-sama-kun-chan-sensei."
Posadila jsem se vedle Reie, zatímco Kayami putoval do mé tašky s poznámkou.
"To není pro vaše oči, Kayami-sama-kun-chan-sensei."
Anonymní- Anonymní
Teď otázka co teď přijde, no rozhodně bude sranda. Ušklíbl jsem se a zadíval na Jin."Co přesně jsi myslela tím "hrát"?" Ze
Anonymní- Anonymní
Sklonila jsem se k němu trochu níž a prsty přecházela po hrudi.
"Hrát..." šeptla jsem s nádechem fanatismu. Můj dech se zrychlil.
Následně se stalo něco nečekaného. Doteď byl můj výraz snesitelný, dá se říct ještě normální. Teď se však mé rty roztáhly do úsměvu a v očích mi blesklo. Mohl čekat, že slovo hrát u mě bude mít velmi krutý význam.
"Hrát..." šeptla jsem s nádechem fanatismu. Můj dech se zrychlil.
Následně se stalo něco nečekaného. Doteď byl můj výraz snesitelný, dá se říct ještě normální. Teď se však mé rty roztáhly do úsměvu a v očích mi blesklo. Mohl čekat, že slovo hrát u mě bude mít velmi krutý význam.
Anonymní- Anonymní
Ušklíbl jsem se. "Tak si se mnou hrej pokud na to máš." S úšklebkem na tváří jsem se jí díval do očí.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k jezeru a všiml si dvou postav. Když jsem přišel blíž zjistil jsem o koho se jedná.
No tak to radši půjdu jinam.
(Přesun)
No tak to radši půjdu jinam.
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Takumi
Došel sem k jezeru a začal sem si protahovat nejdřív krk, potom ramena, předloktí a zápěstí a nakonec třísla, stehna a lýtka.
Došel sem k jezeru a začal sem si protahovat nejdřív krk, potom ramena, předloktí a zápěstí a nakonec třísla, stehna a lýtka.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem za ním.
"Dáme souboj?"
Super mohl bych si ověřit svoje schopnosti
"Dáme souboj?"
Super mohl bych si ověřit svoje schopnosti
Anonymní- Anonymní
Takumi
Můžeme, ale nemáš strach jít proti někomu dospělímu, kdo je dvakrát takovej a o hlavu vyšší? Řekl sem s pozdviženým obočím.
Sakra, jak já tydle děcka nemam rád. Vypadaj jako malý a bezbranný a pak se vytáhnou s nějakejma zabijáckejma fíglema... Pomyslel sem si zamračeně.
Můžeme, ale nemáš strach jít proti někomu dospělímu, kdo je dvakrát takovej a o hlavu vyšší? Řekl sem s pozdviženým obočím.
Sakra, jak já tydle děcka nemam rád. Vypadaj jako malý a bezbranný a pak se vytáhnou s nějakejma zabijáckejma fíglema... Pomyslel sem si zamračeně.
Anonymní- Anonymní
Takumi
Nemůžeš po mě chtít abych zaútočil první na dítě... bez urážky. Musíš začít ty, jinak to nepude.
Nemůžeš po mě chtít abych zaútočil první na dítě... bez urážky. Musíš začít ty, jinak to nepude.
Anonymní- Anonymní
Ihned poté co to řekl jsem se na něj vyřítil.
Odrazil jsem se a nohou mu mířil přímo na obličej.
Odrazil jsem se a nohou mu mířil přímo na obličej.
Anonymní- Anonymní
Takumi
Natočil sem se k němu bokem(čímž sem mu uhnul z cesty) a pravou nohou sem ho kopnul do pravé holeně.
Natočil sem se k němu bokem(čímž sem mu uhnul z cesty) a pravou nohou sem ho kopnul do pravé holeně.
Anonymní- Anonymní
Ve chvíli kdy mě kopnul jsem si ho druhou nohou přichytnul a srazil ho společně se mnou na zem.
Anonymní- Anonymní
Takumi
Jen sem víc rozkročil nohy, pokrčil kolena a předklonil se, takže sem jeho pokus o mé podražení ustál. Když byl ale na zemi, okamžitě sem mu chytil pravou ruku a nasadil sem páku na loket.(pokud nevíš jak to vypadá, tak si lehnul na zem, chytil ti objema rukama tvoje zápěstí a tvoji ruku si dal mezi nohy, potom začal zvedat boky a tahat ti za ruku, což vyvíjí tlak na loketní kloub-je to dost bolestivý-)
Jen sem víc rozkročil nohy, pokrčil kolena a předklonil se, takže sem jeho pokus o mé podražení ustál. Když byl ale na zemi, okamžitě sem mu chytil pravou ruku a nasadil sem páku na loket.(pokud nevíš jak to vypadá, tak si lehnul na zem, chytil ti objema rukama tvoje zápěstí a tvoji ruku si dal mezi nohy, potom začal zvedat boky a tahat ti za ruku, což vyvíjí tlak na loketní kloub-je to dost bolestivý-)
Anonymní- Anonymní
Tak jo uděláme to zajímavější.
Když mi chytnul rukama zápěstí, z ruky mi vyjelo hned několik ostrých kostí, které ho na ruce dost ošklivě pořezaly.
Hned na to jsem se od něj odprostil a o kousek vzdálil.
Když mi chytnul rukama zápěstí, z ruky mi vyjelo hned několik ostrých kostí, které ho na ruce dost ošklivě pořezaly.
Hned na to jsem se od něj odprostil a o kousek vzdálil.
Anonymní- Anonymní
Takumi
V momentě kdy mi zasáhl ruku, sem bolestivě syknul, pustil sem jeho ruku, udělal sem kotoul v zad a postavil sem se z něj.
Co to sakra bylo?... Kosti z jeho těla?
Z ruky mi stékali úzké pramínky krve. Trochu sem zahejbal s prstama na ruce. Dost to bolelo, ale dalo se to snýst. Každopádně sem nechal tu ruku volně viset podél těla.
Do pusy sem si dal kunai, ze zadního pouzdra sem vytáhl ocelové lanko a uvázal sem ho kolem kunaie.
Potom sem kunai vzal do ruky a hodil sem ho Memphistovi po pravém stehni.
V momentě kdy mi zasáhl ruku, sem bolestivě syknul, pustil sem jeho ruku, udělal sem kotoul v zad a postavil sem se z něj.
Co to sakra bylo?... Kosti z jeho těla?
Z ruky mi stékali úzké pramínky krve. Trochu sem zahejbal s prstama na ruce. Dost to bolelo, ale dalo se to snýst. Každopádně sem nechal tu ruku volně viset podél těla.
Do pusy sem si dal kunai, ze zadního pouzdra sem vytáhl ocelové lanko a uvázal sem ho kolem kunaie.
Potom sem kunai vzal do ruky a hodil sem ho Memphistovi po pravém stehni.
Anonymní- Anonymní
Když jsem zahlédnul kunai, prudce jsem odskočil do leva.
Poté jsem se na něj vrhnul se zaťatou pěstí.
Eště jeden zásah
Poté jsem se na něj vrhnul se zaťatou pěstí.
Eště jeden zásah
Anonymní- Anonymní
Takumi
Když ho kunai minul a on se na mě vyřítil, tak sem zatáhl za ocelové lanko a drát s kunaiem se omotal Memphistovi kolem nohou a já sem mu je podtrhnul tím, že sem zatáhl.
Uvědomil sem si, že bude mít asi dobrou regeneraci, protože na ruce neměl po těch vysunutejch kostech ani památku. Útočit na nějaké svaly teda nemělo cenu. Použít výbušnej lístek proti spolubojovníkovi z vesnice nepřipadalo v úvahu. Moje vyhlídky moc veselé nebyli.
Zatáhl sem za lanko a uvolnil sem mu nohy. Kunai i lanko sem schoval zpátky do pouzdra.
Končím s tréningem, prohrál sem.
Když ho kunai minul a on se na mě vyřítil, tak sem zatáhl za ocelové lanko a drát s kunaiem se omotal Memphistovi kolem nohou a já sem mu je podtrhnul tím, že sem zatáhl.
Uvědomil sem si, že bude mít asi dobrou regeneraci, protože na ruce neměl po těch vysunutejch kostech ani památku. Útočit na nějaké svaly teda nemělo cenu. Použít výbušnej lístek proti spolubojovníkovi z vesnice nepřipadalo v úvahu. Moje vyhlídky moc veselé nebyli.
Zatáhl sem za lanko a uvolnil sem mu nohy. Kunai i lanko sem schoval zpátky do pouzdra.
Končím s tréningem, prohrál sem.
Anonymní- Anonymní
Faito
Pomau jsem došel k jezírku, protože Reina se ještě nevrátila. Uviděl jsem krvácejícího Takumiho a toho Kaguyu. Opřel jsem se o strom a díval se na ně.
Pomau jsem došel k jezírku, protože Reina se ještě nevrátila. Uviděl jsem krvácejícího Takumiho a toho Kaguyu. Opřel jsem se o strom a díval se na ně.
Anonymný- Anonymní
"Hm"
Sakra to bylo na mě až moc rychlý ani jsem si neotestoval svoje schopnosti.
Vstal jsem a opucoval jsem se, poté jsem si šel sednout po strom.
Sakra to bylo na mě až moc rychlý ani jsem si neotestoval svoje schopnosti.
Vstal jsem a opucoval jsem se, poté jsem si šel sednout po strom.
Anonymní- Anonymní
Takumi
Oj, oj, oj... taková ostuda... Ale o to teď nejde, musim si to někde ošetřit a pak jít vydělat nějaký peníze... Mám tu ale čekat na toho chlapíka, co mě pustil do rezidence...
Pomyslel sem si trochu sklesle, trochu naštvaně a vydal sem se k jezeru. Věděl sem že u vody roste hodně bylin, co pomáhají zastavit krvácení a opravdu sem tam nějaké našel. Utrhl sem pár jejich částí, ve kterých byli účinné látky(většinou byli v květech) potom sem je rozemnul v ruce a vmasíroval sem si je do ran.
Oj, oj, oj... taková ostuda... Ale o to teď nejde, musim si to někde ošetřit a pak jít vydělat nějaký peníze... Mám tu ale čekat na toho chlapíka, co mě pustil do rezidence...
Pomyslel sem si trochu sklesle, trochu naštvaně a vydal sem se k jezeru. Věděl sem že u vody roste hodně bylin, co pomáhají zastavit krvácení a opravdu sem tam nějaké našel. Utrhl sem pár jejich částí, ve kterých byli účinné látky(většinou byli v květech) potom sem je rozemnul v ruce a vmasíroval sem si je do ran.
Anonymní- Anonymní
Strana 23 z 28 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 23 z 28
Povolení tohoto fóra: