Jezero Oto
+6
Ryuzaki Kaguya
Killunia
Noriko Kana
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 6 z 28
Strana 6 z 28 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28
Re: Jezero Oto
"Docela ano.Kaminari no mari"V ruce se mi začala tvořit malé blesková koule která se začal zvětšovat a já sem jí pak vystřelil přímo na Reinu a hned za ní jsem poslal další.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
zatočila jsem mečem tak aby první kouli odrazil zpět na Tatsua a tu druhou co letěla meč pozřel.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Po krátkém bloudění jsem došel až k jezeru, odkud se ozývaly nějaké rány. Zůstal jsem stát hodně vzadu, abych nebyl moc nápadný. Měl jsem pořád henge kluka z Oto. Podíval jsem se pořádně na osoby a z jedné rozpoznal Reinu. Dokonalé.
Anonymní- Anonymní
Kouli jsem tak tak uhnul ale popálila mi ruku už jsem byl totiž vyčerpaný."Reino máme společnost."ukázal jsem směrem kde byl ten kluk.
Shinobi
otočila jsem se tam kam ukazoval a meč jsem schovala zpět do pochvy a zamračila jsem se složila jsem pečetě a pomocí shunsinu jsem stála těsně před ním
"Copak tu děláš? A jak se jmenuješ?"
"Copak tu děláš? A jak se jmenuješ?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Použil jsem Rai no Hokou a dostal jsem se přímo k Reině.
Shinobi
,,Nechtěl bych být drzý Otokage, ale o svých členech by jste měla vědět." Chytl jsem si čelenku, na kterém byl znak Oto. ,,A moje jméno je Akahoshi." Lehce jsem pousmál a trochu před ní odstoupil, abych jí naznačil svoji úctu. Akahoshi? Lepší jméno jsem si vymyslet nemohl.
Anonymní- Anonymní
"Lžeš."řekl jsem a hodil jsem po něm přímí pohled."Už měsíc kontroluji chakry obyvatel v Oto a tvoje tam nebyla.Kdo jsi?"jak jsem to dořekl připravil jsem se k boji.
Shinobi
Dorazil som k jazeru ked som si všimol zopár ludí tak tu si povedal som Reine urazeným hlasom...
Anonymní- Anonymní
,,Pravda Oto se rozrůstá. Moc lidí, moc chakry. A to všechno díky naši Otokage." Nahodil jsem milostný úsměv a podíval se na toho kluka, jak se chystá k boji. ,,Snad nechceš útočit na svoje?" Dále jsem stál a dával najevo, že nemám zájem bojovat.
Anonymní- Anonymní
Ja som sa len neutrálnym pohladom prizeral na ich rozhovor...
Bojovať? To je ale nuda
Kedže si vlastný určite máš nejaký dôkaz povedal som opäť neutrálnym hlasom...
Bojovať? To je ale nuda
Kedže si vlastný určite máš nejaký dôkaz povedal som opäť neutrálnym hlasom...
Naposledy upravil Mounth/Everest dne Fri 28 Oct - 17:32, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Jak jsem řekl ty nejsi náš a ničím mě nepřesvědčíš.I kdyby tady bylo lidí kolik chce aspon jednou bych tvoji čakru cítil a já ji necítil ani jednou až ted.Nezkoušej se vymluvit a přiznej co si zač.Jestli to neuděláš budu nucen tě k tomu donutit."řekl jsem a stále jsme byl připraven k boji nic mě nemohlo přesvědčit že je od nás už měsíc jsem trénoval a senzor techniky a tohodle jsem tady necítil nikdy.
Shinobi
"No právě......já znám všechny své začínající ninji a ty nejsi podobný ani jménem ani podobou žádnému z nich." významně jsem se na něj podívala
"Navíc můj krystal vykazuje známky vibrací nelíbíš se mu." ukázala jsem na krk na černý krystal
"Kdo jsi a co tu děláš?"
"Navíc můj krystal vykazuje známky vibrací nelíbíš se mu." ukázala jsem na krk na černý krystal
"Kdo jsi a co tu děláš?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Povedal som posmešným hlasom Uteč kým máš možnosť ver mi že s nou sa nieje dobré zahrávať
Snažím sa ti len poradiť ale ak sa chystáš pokračovať v klamstve bude ta to stáť hlavu (neutrálny hlas)
Snažím sa ti len poradiť ale ak sa chystáš pokračovať v klamstve bude ta to stáť hlavu (neutrálny hlas)
Anonymní- Anonymní
,,Možná jsem byl jen dlouho pryč a na moje záznamy usedl prach." Usmál jsem se a pomalu se otočil. Jakmile jsem k nim byl zády poskládal jsem nenápadně pečetě na Mizu no jikuukan. ,,Jestli dovolíte rád bych si šel odpočinout na ubytovnu. Povídat si můžeme klidně i ve vaši kanceláři." Usmál jsem se a otočil se na ně zpátky.
Anonymní- Anonymní
"Nikam utíkat nebude"Hodil jsem rozzuřený pohled po everestovi byl jsem ještě rozpálený z toho tréninku."Napřed řekne co je zač a za jakým účelem sem přišel a kdyby náhodou chtěl utéct."udělal jsem pečet na Kuchiyose a vyvolal velkého vlka přímo za nás."Tak si ho najdu."
Shinobi
Snažím sa byť len milý a pozrime sa ako to dopadne
Nech sa už rozhodne či chce bojovať proti 3 ninjom úplne sám
Ja som si sadol na zem a v ruke som si pohadzoval kunai toto začína byť nuda
Nech sa už rozhodne či chce bojovať proti 3 ninjom úplne sám
Ja som si sadol na zem a v ruke som si pohadzoval kunai toto začína byť nuda
Anonymní- Anonymní
zamračila jsem se
"Jsi v pořadí, Everest na tebe dohlédne." řekla jsem chladně
"Já ám ještě nějaou schůzku. Až se vrátím velmi ráda ti věnuju čas."
"Jsi v pořadí, Everest na tebe dohlédne." řekla jsem chladně
"Já ám ještě nějaou schůzku. Až se vrátím velmi ráda ti věnuju čas."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Když Reina řekla tohle tak jsem se podíval na Everesta."Nepokaz to."Potom jsem čekal co Reina udělá dál a uklidnil jsem se.
Shinobi
,,Děkuji. Alespoň někdo používá mozek a v klidu si popovídáme o tom kde jsou moje záznamy a tak dále." Usmál jsem se a podíval se na toho kluka co se chtěl pořád bít.
Anonymní- Anonymní
Príkaz no super tak to aby som sa dal do práce: Zložil som pečať Kuchyiose (zvolanie)
Za mnou sa objavili tri obrovské prízraky...
On dá prednosť jemu to sa mi snád len zdá
Za mnou sa objavili tri obrovské prízraky...
On dá prednosť jemu to sa mi snád len zdá
Naposledy upravil Mounth/Everest dne Fri 28 Oct - 17:43, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Jak potom řekl můj drahý student pokud tu nebudeš až se vrátím najdu si tě." řekla jsem mu a otočila se a hvízdla přiletěl Dag a já na něj naskočila
"Vrátíme se co nejdřív to půjde, Tatsuo děláš mi garde."
"Vrátíme se co nejdřív to půjde, Tatsuo děláš mi garde."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Pozrel som sa na toho ninju vieš mal by som ti o sebe povedať jednu maličkosť som bývalí Raikage (zlovestný úsmev)
Takže vzdáš sa mi dobrovoľne?
Takže vzdáš sa mi dobrovoľne?
Naposledy upravil Mounth/Everest dne Fri 28 Oct - 17:44, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"S radostí."Naskočil jsem za reinou na Daga.A ještě se otočil na toho kluka."Jestli zmizíš tak si tě vychutnám."sadisticky jsem se na něj usmál a potom už sem v klidu seděl na Dagovi.
Shinobi
(Přesun Oba)
Shinobi
Strana 6 z 28 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 6 z 28
Povolení tohoto fóra: