Jezero Oto
+6
Ryuzaki Kaguya
Killunia
Noriko Kana
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 17 z 28
Strana 17 z 28 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 28
Re: Jezero Oto
(Asi ne chlapci než začnete poletovat tak si zjistěte podrobnosti nad celým Oto lítají draci :)mimochodem Tascher se ani nedostal do vesnice )
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
( Sorry, ale já nemám za úkol vyvraždit půl Oto. Jen vtip. Mám si jen pokecat se Shirem a hurá do Suny. )
Anonymní- Anonymní
(Ja som dúfal že ma tý draci nenapadnú XDD veď nemajú prečo XD a ak áno radšej mierim dole XD )
Zatiaľ si teda poletujem v 10m výške .
Zatiaľ si teda poletujem v 10m výške .
Anonymní- Anonymní
(Ale vy mě asi neposloucháte Tascher se ani nedostal do vesnice )
Shinobi
Musím s tebou o něčem důležitém mluvit. Takže se pojď přesunout na neutrální půdu.
Mluvil jsem naprosto klidným nezúčastněným hlasem.
(Dostal jsem se sem přes bránu. Tak si to přečti. )
Mluvil jsem naprosto klidným nezúčastněným hlasem.
(Dostal jsem se sem přes bránu. Tak si to přečti. )
Anonymní- Anonymní
(No přečti si to ty že ses přes bránu nedostal napsala ti tam Reina )
Shinobi
(Tvl dosti jeblé, ale budiž. Dnes opravdu nemám chuť se tady s někým dohadovat.)
Anonymní- Anonymní
(Ano.... je to pravda... u brány jsou nějaká bezpečností pravidla a ty se musí respektovat, takže tímhle by se to mělo vrátit zpět. Musíte si číst, co je tam napsaný... a tímto to končím, takže jestli bude ještě nějaká námitka, tak ji ihned mažu... dneska to opravdu nebudu řešit jakou dobu...)
Anonymní- Anonymní
(to co se stalo s Tasherem se nebude počítat do příběhu, dokud se Tasher nedostane před bránu a znovu apeluju čtěte sakra ty pravidla)
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
// To je přesně problém toho kvanta místností, na který upozorňuji na každém foru. Člověk se tam prostě ztratí a když se neztratí, tak se minimálně sanou tyhle nejasnosti.
Anonymný- Anonymní
Probudila jsem se. Když jsem zvedla hlavu, všimla jsem si, že se od té doby něco událo, ale já byla poněkud mimo a pořád jsem ležela na tom samém místě, na kterém jsem omdlela. Pomalu jsem se zvedla pouze pomocí pravé ruky, na levé bylo dočasně přerušené nervové spojení (ono to spojení s Killunim není bůhvíjak lehké, Killuniho tělo je velmi silné a já nejsem na jeho sílu zvyklá, čili dochází k přepínání mého těla). Odklidila jsem se kousek stranou a unaveně jsem si sedla pod jeden ze stromů. Moje nálada byla... No, jako obvykle. Nepříjemná, pesimistická. O naší prohře jsem nepochybovala. A ani teď nevěřím, že bych cokoli nad kýmkoli vyhrála. Jsem totiž tak moc slabá, že se všemi vždycky prohraju.
Vzhlédla jsem k nebi a zavřela jsem oči.
"Jsem táááák slabá.... A táááák hloupá..." povzdechla jsem si tiše, tak, aby měli minimální šance to slyšet.
Vzhlédla jsem k nebi a zavřela jsem oči.
"Jsem táááák slabá.... A táááák hloupá..." povzdechla jsem si tiše, tak, aby měli minimální šance to slyšet.
Killunia- Chuunin
- Počet príspevkov : 386
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Akatatsu
Ja som teda po tom čo on vystrelil to veľké čudo bol na zemi na svojich nohách .
"Tak myslel som si že to až tak nebudete chcieť prehánať no človek sa vždy míly že ?"
"Tak myslel som si že to až tak nebudete chcieť prehánať no človek sa vždy míly že ?"
Anonymní- Anonymní
"Promiň trošku mi to ujelo."řekl jsem Shirovi ale přitom jsem věděl co za to mohlo.Potom jsem se podíval na Killunii."Příště až ti řeknu že budeš trénovat výdrž a fyzičku tak to uděláš jelikož jak vidím nedokážeš s tím zvířátkem co máš uvnitř držet krok."poznamenal jsem s úsměvem na rtech a zase jsem se otočil k Shirovi."Přiřadila tě Otokage do nějakého týmu?
Shinobi
"Nie ešte nie do žiadneho .... a naštastie sa nič nestalo mám tak troška výhodu v tom raitonu inak asi by bolo po mne ."
Povedal som ale ešte dodal .
"Keby tak vy v týme miesto máte ?"
Povedal som ale ešte dodal .
"Keby tak vy v týme miesto máte ?"
Anonymní- Anonymní
"Ano já v týmu ještě jedno místo mám."usmál jsem se na něj."Počítal jsem s tím že nebudeš slabý když jsi Chouninskou zkoušku skládal zároveň se mnou.Kdyby si chtěl můžeš se přidat k nám do týmu."
Shinobi
Zamračila jsem se. Jak mohl vědět, že mám něco v sobě? Nemohlo to být nějaké Kekkei Genkai?
"Ty bys s Killunim taky nedržel krok..." zavrčela jsem naštvaně. "Lidské tělo nikdy nevydrží to dračí, vždycky budu mít handicap, ať budu trénovat sebevíc..."
Ve skutečnosti jsem jen nevěděla, jak bych měla svou výdrž trénovat. Fyzičku.... možná vytrvalostním během?
No fuj, zněl můj komentář. To mě chce udřít k smrti?
"Ty bys s Killunim taky nedržel krok..." zavrčela jsem naštvaně. "Lidské tělo nikdy nevydrží to dračí, vždycky budu mít handicap, ať budu trénovat sebevíc..."
Ve skutečnosti jsem jen nevěděla, jak bych měla svou výdrž trénovat. Fyzičku.... možná vytrvalostním během?
No fuj, zněl můj komentář. To mě chce udřít k smrti?
Killunia- Chuunin
- Počet príspevkov : 386
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Akatatsu
"Viem ... a tak kľudne by som sa teda pridal ...
Kto vie možno sa aj ja takto časom konečne dostanem na Jounina ."
Pozrel som potom k tomu dievčaťu asi možno mala pravdu veď draci predsa len boli niečo iné než ľudia ale ja som to neriešil bolo mi to jedno .
Kto vie možno sa aj ja takto časom konečne dostanem na Jounina ."
Pozrel som potom k tomu dievčaťu asi možno mala pravdu veď draci predsa len boli niečo iné než ľudia ale ja som to neriešil bolo mi to jedno .
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se ke Kullunii."Jen si dál omlouvej svoji slabost výmluvami jestli ti to udělá dobře."potom jsem od ní odvrátil zrak na Shira a už jsem ji nehodlal řešit."Takže vítej v týmu."s úsměvem na rtech jsem mu podal ruku.
Shinobi
Moju ruku som mu tiež podal .
Oproti sune sa mi to tu zdalo lepšie aj keď vždy ako aj tam bol slabší článok čo sa tak trocha vzdával .
Niečo také mi bolo proti srsti ale pokiaľ nevybuchnem tak mi to je ako vždy šumák.
"No tak ... teraz čože je vlastne v plánu ?"
Oproti sune sa mi to tu zdalo lepšie aj keď vždy ako aj tam bol slabší článok čo sa tak trocha vzdával .
Niečo také mi bolo proti srsti ale pokiaľ nevybuchnem tak mi to je ako vždy šumák.
"No tak ... teraz čože je vlastne v plánu ?"
Anonymní- Anonymní
"Teď je v plnu tréning jelikož se za dva týdny máme utkat s druhým týmem který tu je."usmál jsem se."A jelikož tady slečna si myslíš že je něco speciálního a trénovat nechce možná budeš muset nastoupit místo ní protože by ji tam zmasakrovali."
Shinobi
Faito
Shunshinul jsem se na břeh jezera a zpozoroval pár lidí. Založil jsem ruce vbok a pozoroval je.
Shunshinul jsem se na břeh jezera a zpozoroval pár lidí. Založil jsem ruce vbok a pozoroval je.
Anonymný- Anonymní
Všiml jsme si Faita ale nijak jsem ho nevnímal.
Shinobi
Strana 17 z 28 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 28
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 17 z 28
Povolení tohoto fóra: