Jezero Kiri
+5
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Nawaki
ANBU
9 posters
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Jezero Kiri
,,A když řeknu, že chci, abys tu byl?" dívala jsem se mu upřeně do očí.
Anonymní- Anonymní
"Nějak to ututláme.....ale nejprve budem muset zařídit moje členství v Kiri"
Anonymní- Anonymní
,,Umm...to bude to nejtěžší...Členství zařídím já, ale..Bojím se reakcí jiných vesnic. To, že mi po vesnici chodí Sasuke Uchiha neskryjeme." pousmála jsem se rozpačitě.
Anonymní- Anonymní
"Ne to ne....ale když se mě zastaneš.....a potvrdíš že jsem se změnil.....měli by polevit přece jenom...polevili i u Neura"
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem. ,,Hai. Polevili, počítám tudíž, že by mohli i u tebe..Kdyžtak nasadím hlídky, abych jim ukojila vědomí, že nic neprovedeš." dívala jsem se mu do očí.
Anonymní- Anonymní
Sehla jsem se a posbírala svitky. ,,Jdeme do kanceláře. Uděláme to členství, aŤ je to za námi." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
,,S radou se to srovná..A pokud se to nebude líbit ninjům z Kiri, pak už to nebude můj problém. Bude mě to mrzet, ale.." zavrtěla jsem hlavou a spokla to, co jsem měla na jazyku.
,,Raději pojďme." kývla jsem na něj a pomalu se vydala na cestu.
,,Raději pojďme." kývla jsem na něj a pomalu se vydala na cestu.
Anonymní- Anonymní
přišel jsem rozhledl jsem se "hmmmp to bude fuška " začal jsem cvičit
Anonymní- Anonymní
Sedla jsem si na to samé místo jako včera a pročítala svitky s pečetěmi. Usmála jsem se.
,,Fajn...Tak doufám, že to zvládnu." mumlala jsem si pro sebe během čtení.
,,Fajn...Tak doufám, že to zvládnu." mumlala jsem si pro sebe během čtení.
Anonymní- Anonymní
Šla jsem okolo jezera. V dálce jsem viděla sedící postavu. Zamířila jsem k ní. Byla to mizukage. "Dobrý den." pozdravila jsem ji, když jsem k ní přistoupila. Podívala jsem se na svitky, které četla.
Anonymní- Anonymní
Rýchlo som dobehla k jazeru do ktorého som aj spadla. Keď som vynorila hlavu zbadala som Hitomi. "Hitomi-chan...?" spýtala som sa do ticha. Má tam akýsi zvitok..., poviem si a pomocou Suitongunu sa rozpliniem vo vode.
Anonymní- Anonymní
,,Shiz.." zvedla jsem oči od svitků a odložila je. ,,Zkusíme trénovat?" usmála jsem se na ni.
Anonymní- Anonymní
Trénovať? Eh, nedivím sa je to Jinchuuriky...ale musím jej nejak vziať moju chakru..., pomyslela som si a rozplynula som sa do stredu jazera. Perfektné...., poviem si a sústredím sa. Potom sa ale zarazím.
Čerstvá krv Yuuki...potrebuješ krv...
Daj pokoj Haji...vidno že si prekliatie...
Dám ti pokoj až keď zomrieš...to vieš sama...
Ja sa ťa zbavím...len počkaj
Nesústredila som sa a vypla som Suitongun, vyskočila som na vodu.
Čerstvá krv Yuuki...potrebuješ krv...
Daj pokoj Haji...vidno že si prekliatie...
Dám ti pokoj až keď zomrieš...to vieš sama...
Ja sa ťa zbavím...len počkaj
Nesústredila som sa a vypla som Suitongun, vyskočila som na vodu.
Anonymní- Anonymní
Uslyšela jsem čvachtání vody. Podívala jsem se tím směrem. "Yuuki-san?" podivila jsem se.
Anonymní- Anonymní
Mlčala som, nasypala som si plnú hrsť piluliek a všetky som zhltla. "Skrývam sa...?" poviem im a pozriem sa na ruky. Trasú sa. "KSO!?" zanadávam keď spadnem na kolená.
Anonymní- Anonymní
,,Yuuki!" vykřikla jsem a rozeběhla se k Yuuki. ,,Yuuki, proč se sakra takhle ničím." vyjela jsem na ni a držela ji za ramena.
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Povolení tohoto fóra: