Jezero Kiri
+5
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Nawaki
ANBU
9 posters
Strana 40 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Jezero Kiri
"nechceš ho zabít Himi .. neubližuješ lidem" pevně jsem jí stiskl v objetí až se mi její kosa zaryla do ramene, které mi začalo krvácet, přičemž jsem se usmál "no tak Himi.. to stačí"
Anonymní- Anonymní
Ach ty Baka zakričal som a skočil pred Daisukeho a zložil som pečate Shoton: Suisho Meikyu no Jutsu Okolo mňa a Daisukeho a toho druhého sa vytvorila kryštálova bariéra Sľúbil som že jej neublížim ale o vás reč nebola a naviac Shinji tiež nič nesľuboval takže necháme odteraz veciam voľný priebeh.
Sadatake Arakida- Počet príspevkov : 96
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Kana
,,Daisuke!" vykřikla jsem a znovuse ve mě vařila krev.
,,Shinne!" rozeběhla jsem se proti němu, rozmáchla jsem se a posílená pečetí jsem mu jedním máchnutím jsem mu sťala hlavu. Potřísnila mě jeho krev. Zlostně jsem se otočila na toho druhého.
,,Shinne!" rozeběhla jsem se proti němu, rozmáchla jsem se a posílená pečetí jsem mu jedním máchnutím jsem mu sťala hlavu. Potřísnila mě jeho krev. Zlostně jsem se otočila na toho druhého.
Anonymní- Anonymní
Kurv*!! Som o hlavu kratší! Teraz som naozaj prcek! Zakričím naštvane.
Anonymní- Anonymní
Ještě žije?! Sekla jsem kosou do jeho tváře a hlava zmrzla, sekla jsem po druhé a rozsekla se na kousíčky. To samé jsem udělala s jeho tělem. Skončilo na malé kousky. Díky probuzené pečeti jsem byla víc sadistická a vrhala jsem nenávistné pohledy k bariéře.
Anonymní- Anonymní
s roztrženým ramenem od kosy jsem se postavil a držel se za rameno opačnou rukou "ještě chvíli a tvoje sestra pozná bolest a utrpení" usmál jsem se s velkými bolestmi
Anonymní- Anonymní
Skvělý. Je z něj puzzle. Doufám, že ráda skládáš. Komentovaly jsme s Shi průběh boje.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
(Rádo se stalo xDD)
Shinobi
Skočil som k nemu a chytil som ho pod krk Ešte jedna zmienka o tom že niečo sa stane mojej sestre a uvidíš čo je to bolesť ako som mu zvieral hrdlo začalo mu pomaly kryštalizovať Rozumieš. Keď v tom som zbadal nejakú malú postavu mimo bariéry pozrel som sa lepšie a bola to Aiko hneď som ho pustil a kryštál zmizol a taktiež sa rozpadla bariéra rozbehol som sa k nej a objal ju Aiko si to ty ? Ako ako to a čo tu vlastne robíš. Aiko na mňa pozrela a usmiala sa Vieš videla som veľký kryštál z okna tak ma napadlo či to niesi ty. a ... Aiko nestihla dopovedať a za ňou už stál môj brat z otcom Sadatake ja som im ušla oni ma nechceli pustiť ale ja som... len som položil prst na pery Aiko a jej hlavu som si pritisol na hruď zložil som pečate a povedal Otec... Braček ani neveríte ako rád vás vidím v tom sa obaja zmenili na kryštál.
Shinobi
já vysílením padl na zem a držel se za krk
hajzl podělanej .. tohle mu neprojde
hajzl podělanej .. tohle mu neprojde
Anonymní- Anonymní
(Ty a Shi byste byly dobré komentátorky čehokoli! Kam se hrabe Mareš s Tinou! xDD)
Pomalým krokem jsem došla k bariéře. Sáhla jsem na ni a dostávala ještě větší vztek, když jsem viděla Daie a Daisukeho uvnitř. Síla se mi zvyšovala.
Pomalým krokem jsem došla k bariéře. Sáhla jsem na ni a dostávala ještě větší vztek, když jsem viděla Daie a Daisukeho uvnitř. Síla se mi zvyšovala.
Anonymní- Anonymní
(bariéra padla pred dvoma postami)
Shinobi
Tak tohle je jeho sestra. Hmm...Celá rodinka...Ups...Dobře, tak už jenom sestra. Hele...Tak tohle je jeho ségra! Sjela jsem Shi pohledem a dál jsme pozorovaly Sadatakeho.
(Děkujeme xDD)
(Děkujeme xDD)
Shinobi
,,Daisuke!" rozeběhla jsem se k němu. Klekla jsem si chytila ho za ramena. Jedno zranění jsem mu způsobila já. Z očí mi tekly slzy a vztek narůstal.
-------
https://nsgoon.forumczech.com/viewtopic.forum?t=723
-------
https://nsgoon.forumczech.com/viewtopic.forum?t=723
Anonymní- Anonymní
Strana 40 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: