Jezero Kiri
+5
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Nawaki
ANBU
9 posters
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Jezero Kiri
"Já chci zůstat...ale ubližuje ti to....a já si ani nejsem jistý co cítím...je to težké"
Anonymní- Anonymní
Sklonila jsem hlavu k zemi a pousmála se.
,,Taky si nejsem svými city jistá..Je tu taky Assasin, první muž, do kterého jsem se zamilovala a na kterého jsem vydržela čekat tři roky, i když byl mrtvý..Teď se tu objevíš ty a.." vzdychla jsem. ,,A já mám v hlavě nepořádek.." pohlédla jsem mu do očí. ,,Nevím, co dělat. Nevím, co budeme dělat.." šla jsem si opět sednout po ten strom a dívala jsem se na zrcadlovitou hladinu jezera a čekala na Sasukeho reakci.
,,Taky si nejsem svými city jistá..Je tu taky Assasin, první muž, do kterého jsem se zamilovala a na kterého jsem vydržela čekat tři roky, i když byl mrtvý..Teď se tu objevíš ty a.." vzdychla jsem. ,,A já mám v hlavě nepořádek.." pohlédla jsem mu do očí. ,,Nevím, co dělat. Nevím, co budeme dělat.." šla jsem si opět sednout po ten strom a dívala jsem se na zrcadlovitou hladinu jezera a čekala na Sasukeho reakci.
Anonymní- Anonymní
,,Hai." přikývla jsem. Složila jsem svitky a dala je stranou. Chuť na trénování mě přešla. Přemýšlela jsem, a že jsem měla o čem, nebylo pochyb. S napůl nepřítomným výrazem jsem se dívala před sebe. Kývala jsem střídavě nohama sem a tam a ráchala je ve vodě.
Anonymní- Anonymní
Natáhla jsem ruku a pramen vody se vznesl. Voda se zformulovala do podoby mé maminky. Nechala jsem vodu zmrznout a ve vzduchu byl tak její odraz. Usmívala jsem se a zároveň plakala. JAk moc mi chybíš. Jak moc bych potřebovala tvé objetí a radu.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Sat 26 Mar - 17:59, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Neodpověděla jsem, jen jsem se k němu víc přimáčkla a sledovala ledovou maminku. ,,Asi to už nezvládám." prohodila jsem a zavřela jsem oči, ze kterých se valily slzy.
Anonymní- Anonymní
Zaklonila jsem hlavu, abych na něj viděla. Povzdychla jsem si.
,,Snad ano.." zadoufala jsem polohlasně.
,,Snad ano.." zadoufala jsem polohlasně.
Anonymní- Anonymní
"Výš...při lovu Itachiho jsem se naučil jedno....nestačí doufat....musíš chtít a dát do toho vše"
Anonymní- Anonymní
,,Já vím...Momentálně ale mnou proudí nejrůznější formy strachu..Zatemňuje mi to mysl a nemyslím na nic jiného.." opět jsem zavřela oči.
Anonymní- Anonymní
"Tak zkus na to nemyslet...mysli třeba na....já nevím třeba na nejhezčí věc co se ti stala"
Anonymní- Anonymní
,,Nejhezčí věc, co se mi stala?" zamulala jsem pro sebe a okamžitě se mi to vybavilo. Mimoděk jsem se přes slzy usmála. ,,Škoda, že to byl jen okamžik." pousmála jsem se smutně.
Anonymní- Anonymní
,,Sasuke..." odtáhla jsem se od něj, abych k němu byla čelem. Podívala jsem se mu do očí. ,,Proč jsi si vlastně vybral Kirigakure? Ze všech vesnic Kirigakure..A neříkej, že byla nejblíž nebo tak. Musel jsi jít na jisto." řekla jsem vážně.
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem a zůstala ticho. Po chvíli jsem se znovu zeptala.
,,A rozhodnutí pracovat pro Kiri bylo čistě kvůli penězům?"
,,A rozhodnutí pracovat pro Kiri bylo čistě kvůli penězům?"
Anonymní- Anonymní
,,Nedlužíš mi nic." setřela jsem si slzy. ,,Jak jsem řekla..Udělali jsme to oba, takže mi nic nedlužíš."
Anonymní- Anonymní
"No ale začal jsem s tím...a řešit to už nebudem....co se stalo stalo se"
Anonymní- Anonymní
,,Umm." přikývla jsem. Postavila jsem se a nazula si kozačky. Zádama jsem se opřela o strom a dívala se do země.
Anonymní- Anonymní
Nevydržela jsem to ticho. ,,Mám poslední otázku a prosím, neříkej nevím...Co bude dál? Co budeš dělat? Co MY budeme dělat?" přešla jsem k němu trochu blíže.
Anonymní- Anonymní
"Chtěl bych zůstat tady pomoct ti s tím vším....možná by z toho bylo něco výc ale to by záleželo na událostech a na tom co budeš chtít ty.....poslední dobou je mi všechno volný"
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Povolení tohoto fóra: