Jezero Kiri
+5
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Nawaki
ANBU
9 posters
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Jezero Kiri
Vzala jsem si svitek s technikou. Pevně jsem i sevřela v rukou. Dřív než by někdo stačil udělat poplach, jsem odešla z vesnice.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Docital som zvitok a hodil som ho do batoha. Postavil som sa a pretiahol som si cele telo a pomaly som odchadzal
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Prišli sme k Jazeru a unavená som ho oprela o jeden strom potom som šla k jazeru a pozerala som sa na povrch jazierka.
Anonymní- Anonymní
pomalu jsem se probíral, ale měl stále zavřené oči
co jsem to zase provedl, bolí mě hlava ..
chytil jsem se za hlavu
co jsem to zase provedl, bolí mě hlava ..
chytil jsem se za hlavu
Anonymní- Anonymní
Koncentrovala som chakru do nohou a išla som po vode,zastavila som sa skoro v strede. pozrela som na vodopád.
Anonymní- Anonymní
otevřel jsem oči a svůj zrak upřel na Yuuki, přitom jsem se opřel o strom a zlomil menší větev
Anonymní- Anonymní
V rýchlosti som sa otočila ale než som niečo mohla povedať stratila som koncentráciu a prepadla som sa pod vodu,chvílku som ostala pod hladinou a asi po 2 minutách som sa vynorila.
Anonymní- Anonymní
Vyplávala som na hladinu a začala som vykašliavať vodu.Sakra..hovoril si niečo? dostala som tik do oka ale pak ma niečo napadlo keďže som mala veci mokré prišla som k nemu a objala som ho tak silno že voda z mojích šatov bola už aj na jeho.
Anonymní- Anonymní
objal jsem jí taky, potom jsem jí zvedl, došel s ní k jezeru a i s ní jsem skočil do vody
Anonymní- Anonymní
Nestačila som sa nadýchnuť a tak som si glgla trocha vody.Keď som sa vynorila zasmiala som sa ale tiež som čakala kým sa vynorí.
Anonymní- Anonymní
To som čakala takže som sa nadýchla,pod vodou som ho chytila zasa já a usmiala som sa.
Anonymní- Anonymní
když jsem už neměl dost kyslíku, tak jsem se vynořil a doplaval na břeh
Anonymní- Anonymní
Urobila som to isté ale vbehla som mu do cesty a štuchla som ho do vody.
To máš za ten skok.... potom som mu podala ruku aby sa postavil.
To máš za ten skok.... potom som mu podala ruku aby sa postavil.
Anonymní- Anonymní
chytil jsem jí za ruku a stáhl jí zpět do vody, potom už jsem vylezl dál od břehu "bude ti zima, měla by ses obléct"
Anonymní- Anonymní
Sedela som vo vode a pozerala som na neho potom som pozrela na svoje mokré oblečenie.Asi máš pravdu ale ti nie si na tom o moc lepšie...začala som sa smiať ale to som sa už postavila a šla som k nemu.Som Yuuki a ty?
Anonymní- Anonymní
"já jsem Kyoshi, těší mě" trochu jsem se usmál "moje věci nejsou důležité, zato ty tvoje na měsíčním svitu prosvítají"
Anonymní- Anonymní
Pozrela som sa na seba a celá som sčervenala ,rýchlo som sa otočila chrbátom.To si mi mohol povedať skôr... vykoktala som zo seba.
Anonymní- Anonymní
"já myslel, že ti to nevadí, když už si tak nákloná k lidem, že je objímáš na potkání"
Anonymní- Anonymní
To som urobila aby som ti oplatila že som kvôli tebe spadla do jazera... naštvaná som sa otočila k nemu ale potom som sa rýchlo otočila späť.
Anonymní- Anonymní
"jen málo-který člověk mě dokázal donutit k úsměvu a ty si to dokázala hned první den, nejspíš si asi hodně výjmečná"
Anonymní- Anonymní
Výnimočná? Ani nie... otočila som sa ale rukami som si zakrývala prsia.
Já viem akéto je keď si osamelý...
Já viem akéto je keď si osamelý...
Anonymní- Anonymní
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Povolení tohoto fóra: