Jezero Kiri
+5
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Nawaki
ANBU
9 posters
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Jezero Kiri
Vystrašene som pozerala.O..ohayo Kyoshi prečo som tu? já som spala na strome... usmiala som sa a zaľahla som späť.
Anonymní- Anonymní
"nemohl jsem riskovat to, že by si mohla v noci spadnout" usmál jsem se a otevřel oči " a taky je tu tepleji"
Anonymní- Anonymní
Usmiala som sa.To máš pravdu... začala som ho štekliť a robiť mu zle.
Anonymní- Anonymní
"no taak, klídek" zasmál jsem se a potom jsem jí nepozorovaně začal lechtat
Anonymní- Anonymní
Takže asi začala váľka...v očiach sa mi zablýskalo a začala som ho ešte viac štekliť.
Anonymní- Anonymní
chytil jsem jí za ruce a převalil se na ní tak abych nad ní klečel a ruce jí držel u země "neměla by ses vrhat do něčeho co nemůžeš vyhrát"
Anonymní- Anonymní
Kto povedal že nemôžem? rozkošne som sa pozrela a snažila som sa ho prevrátiť
Anonymní- Anonymní
zakoukal jsem se na její rozkošný výraz "kawaii" přestal jsem vnímat okolí
Anonymní- Anonymní
Hneď som to využila a prevrátila som ho pod seba.tak a teraz kto s koho... usmiala som sa lišiacky
Anonymní- Anonymní
"kawaii !" pořád jsem byl trochu mimo, že jsem si toho ani nevšiml "Yuu-chan .. už si někdy .. etto .. jak to říct .. chodila si už s někým ?"
Anonymní- Anonymní
Pozrela som sa prekvapene.Hm?Iie v dedine som krátko a nepoznám tu skoro nikoho.usmiala som sa.A pridržala som mu ruky nad jeho hlavou.
Anonymní- Anonymní
"to je divné .. s tvým vzhledem si tě asi často chlapci všímají, takové kawaii děvče se jen tak nevidí" usmál jsem se a prohlížel si ji
Anonymní- Anonymní
rozosmiala som sa.Tak to si na omyle mňa si nikto nevšíma... ešte viac som sa zasmiala.potom som sa len sladko usmievala
Anonymní- Anonymní
"považuji za nemožné si tě nevšimnout, tvůj půvab je nepřehlédnutelný a přitažlivost je silnější než gravitace" usmál jsem se
Anonymní- Anonymní
usmiala som a omylom som mu pustila ruky.Tak to si asi jediný... sladko som sa ďalej usmievala
Anonymní- Anonymní
"nemyslím si, že jsem jediný, jen jsem nejspíš jediný kdo se ti to odváží říct" rukama jsem jí objal a přitiskl jí k sobě "slib mi, že neodejdeš, nechci přijít o tak dobrou kamarádku"
Anonymní- Anonymní
"nevím co bych dělal kdyby jsi tu nebyla, pomohla si mi z toho nejhoršího, jsem vděčný i za to, že existuješ" usmál jsem se
Anonymní- Anonymní
som rada že som bola užitočná objala som ho ale zároveň som mu chytila jednou rukou jeho ruky a začala som ho štekliť
Anonymní- Anonymní
tak jí to ještě nepřešlo, mno tak jí oplatím to ze včerejška, uvidíme ..
když si nevšimala ničeho jiného než steklení, tak jsem se k ní naklonil a políbil jí
když si nevšimala ničeho jiného než steklení, tak jsem se k ní naklonil a políbil jí
Anonymní- Anonymní
Pozerala som neveriacky. etto...já...ehm..no... nevedela som čo povedať pretože som bola v rozpakoch ako malé dieťa.
Anonymní- Anonymní
"hm .. ? něco si říkala ?" usmál jsem se "říká se, že pomsta je sladká, v tomhle případě to není vyjímkou" zasmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Tak to máš asi pravdu v mojom prípade to sedí... zachichotala som sa a stále som sedela na Kyoshim.
Anonymní- Anonymní
"víš asi by nebylo dobré ... kdyby někdo viděl .. mno .. jak tu na mě tak sedíš, v jednom společném spacáku .. děláme docela velký hluk a někdo si toho mohl všimnout, tím však nechci říct, že tě tu nechci to naopa" pevně jsem jí objal "nikam tě nepustím, nikomu tě nedám a je mi jedno co si budou ostatní myslet"
Anonymní- Anonymní
Usmiala som sa.To by boli reči... rozosmiala som sa.Tiež som ho objala.
Tak toto by si vážne niečo zlé pomysleli hlavne v tejto polohe. povedala som svůdne som sa usmiala.
Tak toto by si vážne niečo zlé pomysleli hlavne v tejto polohe. povedala som svůdne som sa usmiala.
Anonymní- Anonymní
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Povolení tohoto fóra: