Jezero Kiri
+5
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Nawaki
ANBU
9 posters
Strana 30 z 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Jezero Kiri
"tak maj smůlu.." zapl jsem spacák tak, že na nás nebylo vidět a byla v něm celkem tma "..stejně jim do toho nic neni"
Anonymní- Anonymní
Usmievala som sa a skoro nič som nevidela.Já nič nevidím... povedala som zo smiechom.
Anonymní- Anonymní
"tak používej jiné smysly, máš jich na výběr celkem dost" zasmál jsem se "jsem rád, že jsi tu se mnou, představit si, že bych tě nepotkal, tak bych asi právě seděl na hřbitově"
Anonymní- Anonymní
Pousmiala som sa.Nechci aby som použila iné zmysly nedopadlo by to dobre pre teba...to já by som bola na jazere a asi by som sa až do odpadnutia drela.zasmiala som sa
Anonymní- Anonymní
"zajímavé jak si dva lidé, kteří se trápí, vzájemně dokaží pomoct" zavřel jsem oči " i přesto, že jsme spali víc jak 3/4 dne jsem dost unavený"
Anonymní- Anonymní
Tak spi...já ta postrážim.... pohladila som ho po vlasoch.A čakala som kým zaspí aby som svoju energiu stratila na vode.
Anonymní- Anonymní
Len som sa usmiala a keď zaspal pobozkala som ho na čelo a vyšla som von.Natiahla som sa a skočila som do vody.Doplávala som až k vodopádu a tam som len ležala na chrbáte.
Anonymní- Anonymní
otevřel jsem oči a když jsem jí neviděl tak jsem zesmutněl
vypadá to, že se mnou asi být nechce, neměl bych jí takhle držet u mě, když nechce
začal jsem uklízet spacák
vypadá to, že se mnou asi být nechce, neměl bych jí takhle držet u mě, když nechce
začal jsem uklízet spacák
Anonymní- Anonymní
ponorila som sa a potom som vyskočila pomocou chakre a dobehla som po vode.čo robíš? oblečenie mi presvitalo.
Anonymní- Anonymní
Já som netrénovala ale iba som plávala....a ty ma nikdy nerušíš.... usmiala som sa a objala som ho.
Anonymní- Anonymní
"mno, ale určitě nechceš abych šel ? říkala si, že budeš trénovat a já tě ani nenechal" díval jsem se do země
Anonymní- Anonymní
To je v poriadku aj tak už nemusím trénovať chakru viem ju dosť dobre ovládať.A nie nechcem aby si odišiel usmiala som sa
Anonymní- Anonymní
"hm dobře" vzpoměl jsem si na událost v nemocnici "pročpak si se vůbec tak schovávala před mizukage .. nepřijdeš mi jako stydlivá dívka" podíval jsem se na ní
Anonymní- Anonymní
Ale tak musela som trocha znervóznieť čo som mala začať objímať ju?som tu chvíľu a videla som je prvý krát. zasmiala som sa
Anonymní- Anonymní
"taky jsem jí viděl poprvé a neschovával se za zeď, netajíš něco ?" optal jsem se
Anonymní- Anonymní
"přetvářka kazí lidi" řekl jsem a dodal "myslím, že ty jsi skvělá taková jaká si, neměla by jsi se přetvařovat"
Anonymní- Anonymní
Keď zistí aká som utečie alebo ma vyhodí...nie kecám usmiala som sa.Tak prepáč.... povedala som smutne a otočila som sa chrbátom.
Anonymní- Anonymní
"nemusíš se omlouvat, nemáš za co" sedl jsem si k jezeru a koukal se na odraz ve vodě
Anonymní- Anonymní
Smutne som pozerala prišla som k nemu urobila som pečate.Potom som mu ukázala na chrbát a strčila som ho prstom aby zaspal(Ako Sasuke uspal Sakuru)
Anonymní- Anonymní
Strana 30 z 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Povolení tohoto fóra: