Jezero Kiri
+5
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Nawaki
ANBU
9 posters
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Jezero Kiri
"Opäť? Hmm....Manzou-sama..." poviem a kľaknem si. "Hovorila som Vám...že Haji nepotrebuje zapečatiť...nech Vám to radšej povie sám..." poviem a vydýchnem. Moje oči upriem na Manzoua a poviem Hajiho hlasom. "Manzou-sama...toto telo je dobrý hostiteľ...uzavreli sme dohodu...Yuuki ma sama pustí na povrch...NEDOVOĽUJEM VÁM dotknúť sa jej pečate ani ma znova zapečatiť...ale dám Vám možnosť využiť ju..."
Anonymní- Anonymní
"Hmm, tak se nakonec experiment vytvořil. Dali jsme do tebe Hajiho, jenom proto, abychom vyrovnali síly vesnic. Měl jsi být jako Bijuu, samostatně myslící a mít svou vlastní čakru. Využít Botan, sestřenici Mizukage?" Tohle by mohla být moje šance, jak se dostat k moci.
"Dobře, domluvíme se."
"Dobře, domluvíme se."
Anonymní- Anonymní
"A to ešte nepoznáte všetko...Yuuki sa na môj podnet dopracovala k tomu že otrávila vlastný organizmus...ako kedysi jej matka...využitie? Hmm...hovoríte mi z duše...zdá sa že ste sa za tých 5 rokov zmenil dosť...ale Yuuki vás stále považuje za náhradu otca..bude vás tak brať...aj bezo mňa." hovoril Haji. "Avšak to z Mizukage...to sa jej musíte spýtať...nebude súhlasiť preto ju treba donútiť.." hovoril ďalej a zdvihol sa. "Sensei?" Dodal do ticha.
Anonymní- Anonymní
"Velice zajímavé. Já jsem pořád stejný, od té doby, co jsem zabil svého spolužáka jsem zjistil, jaká je úloha ninjů. Měl bys vědět, že já se nikoho neptám. To bys měl vědět." následoval úšklebek. zabodl jsem hůl do trávy.
Nechal jsem se unést, ostatní viděli, že jsem boje schopný.Bude třeba jim vymazat paměť.
Nechal jsem se unést, ostatní viděli, že jsem boje schopný.Bude třeba jim vymazat paměť.
Anonymní- Anonymní
"Hai Sensei...lenže Yuuki nie je tak krotká ako vtedy...avšak ak jej niečo prikážete vy..splní to do bodky..." pokrútil som hlavou. "Asi by som ju už mal nechať ujať sa slova...ešte si spolu pohovoríme...Sensei..Tak..zdá sa že ste ho už počul...aká je moja misia Sensei?" spýtam sa ho už svojim hlasom.
Anonymní- Anonymní
"Hlídat Uchihy, Sasukeho a Kina. Musíme je eliminovat." povím nebezpečným hlasem.
"Zatím ti prokletou pečeť dávat nebudu, kdybys mě chtěla zradit, tak tě Haji sám zabije."
"Zatím ti prokletou pečeť dávat nebudu, kdybys mě chtěla zradit, tak tě Haji sám zabije."
Anonymní- Anonymní
"Hmm...Uchiha Sasuke sa len tak ľahko nedá...ale Kina by som zvládnuť mohla...ešte niečo? Oh a ste na omyle...Haji ma nezabije...je to v zmluve..." poviem a zdvihnem sa. "A ešte niečo...vymažte tým ľudom pamäť...videli Vás Sensei..." poviem mu a odkráčam preč. (Presun Klan Yamada)
Anonymní- Anonymní
"Nedá, ale klidně ho zabiju sám. Hm.." zasměju se.
"Mé sídlo znáš, najdeš mě tam." vezmu si hůl a odkráčím pryč.
"Mé sídlo znáš, najdeš mě tam." vezmu si hůl a odkráčím pryč.
Anonymní- Anonymní
Udýchane som dobehla k jazeru, avšak žiadneho z mojich klonov som nevidela. "Žeby som sa sekla?" spýtala som sa samej seba.
Anonymní- Anonymní
přijdu k jezeru vidím tam přesně tu co jsem chtěla a přijdu k ní, pár metrl od ní se zastavím a Tenshi opět nezklamal vyvlíknul se mi přešel před ní sednul si a výhružně se na ní díval.
"Ty jsi ta ANBU Yuuki, že?" oslovím ji
"Ty jsi ta ANBU Yuuki, že?" oslovím ji
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Příjdu hned za Reinou, Shi se posadila k Tenshimu a prakticky mu zakryla výhled.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
"Hai...vy ste Reina Kana..S rank, Leader Akatsuki, Sasukeho priateľka..." vysypala som zo seba a pozrela som sa na Tenshiho, na snežného leoparda bol dosť veľký. Z poza môjho chrbta vyšiel Saah a sadol si predo mňa. "Potrebujete niečo?" spýtala som sa
Anonymní- Anonymní
Tenshimu se absolutně vůbec nelíbilo že si před něj Shi sedla a začal jí kousat do ocasu a pak se vnucovat dobředu aby taky viděl
....
"Je vidět že jsi informovaná, chci si promluvit a dát ti nabídku." usměju se naní a dám kápi dolů
....
"Je vidět že jsi informovaná, chci si promluvit a dát ti nabídku." usměju se naní a dám kápi dolů
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Je to z vás cítiť, ste silná osobnosť. Informácie nepotrebujem. A čo by ste chcela?" spýtala som sa na rovinu. Saah sa zdvihol a prešiel mi pomedzi nohy aby som si sadla na jeho chrbát, rana na bruchu sa mi znova otvorila. "Zabila som jedného z vašich, Kisameho Hoshigaki, ale prepáčte vôbec to neľutujem." povedala som jej.
Anonymní- Anonymní
Shi škubla ocasem a tím mu ho vytrhla z tlamy. Zadívala se na Saaha. Hmm. Sympaťák. Ozvalo se mi v hlavě. ,,Dneska máš nějak moc řečí.'' Poznamenala jsem tiše vzhledem k tomu, že někdy dokáže být třeba měsíc zticha.
Shinobi
Prišla som bližšie k Shi, sedela som na Saahovi. Nevedomky som sa usmiala, krásny tiger, pomyslela som si. "Naozaj krásny tiger..." povedala som, mierila som tým k Ayame.
Anonymní- Anonymní
"Hm zabila jsi ho? Tím líp. Přišla jsem ti nabídnou spojenectví, tajný agent podávajíc informace pro Akatsuki a později možno i člen. CO ty na to?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
,,Děkuji.'' Podívala jsem se na ní očima barvy ledu.
Vidíš to? Konečně mě nekdo pochválí. Spokojeně zavrčí, příjde k Saahovi a dotkne se ho čumákem.
Vidíš to? Konečně mě nekdo pochválí. Spokojeně zavrčí, příjde k Saahovi a dotkne se ho čumákem.
Shinobi
"Tajný agent? Hmm...a ja som si myslela že z Kiri už nebudem mať nič spoločné...prímam...i keď to nebude ľahké, polovica Kiri ma bude nenávideť. Zatiaľ čo druhá polovica ma oslavuje...o aké info máte záujem?" spýtala som sa a liečila som si brucho. Saah, zrejme potešený, olizne tigrici čelo.
Anonymní- Anonymní
Shiri mu na hlavu položí packu. Sjede přes uši dolů a pak se o něj otře hlavou.
Shinobi
"Všechno, všechno je pro mě důležitá informace, co dělá Mizukage, co se chystá proti Akatsuki jaké informace o nich celkově máte. Posílat mi budeš vzkazy je jedno čím, snaž se aby tě nikdo nechytil a po čase tě vezmu do sídla. Nepodávej žádní informace o nás. A že mizukage zdravím a děkuju za pomoc Sasukemu, bylo to kničemu. Stejně ho zajali." řeknu poberu Tenshua a odcházím zpět do sídla (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Usměji se na Yuukia otočím se k odchodu. ,,Jdeš?'' Zavolám na Shiri, kterou momentálně zajímá něco, respektive někdo jiný. Naposledy se Saaha dotkne čumákem a pak se také otočí. (přesun)
Shinobi
"Ako chcete Lady-sama. Informácie...hmm...záleží na tom či sa nechám chytiť alebo nie...ale urobím to, aj tak nemám nič na práci." povedala som jej a usmiala som sa na Shiri a Saaha. "A ja ďakujem za pomoc v Kiri." povedala som a Saah sa zdvihol. "Sayonara Lady a...umm...Lady Chunnin." povedala som a myslela som tým Ayame.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
seděl jsem na kraji jezera a koukal do vody
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
sletěla jsem s Dagem na trávu na pokraji jezera a lesa
"Zůstaň, kdyby se něco zvrtlo ať odsud rychle vypadnem a ty buď tady." řeknu Shinjimu a sama vyrazím k mladíkovi sedícím u jezera, sednu si vedle něj
"Hm, neměl by si chránit spíš Sunu než tady posedávat?"
"Zůstaň, kdyby se něco zvrtlo ať odsud rychle vypadnem a ty buď tady." řeknu Shinjimu a sama vyrazím k mladíkovi sedícím u jezera, sednu si vedle něj
"Hm, neměl by si chránit spíš Sunu než tady posedávat?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Povolení tohoto fóra: