Jezero Kiri
+5
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Nawaki
ANBU
9 posters
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Jezero Kiri
zůstal jsem zaraženě sedět "to ... bylo ... mehmmm" začal jsem nesrozumitelně mluvit, nakonec jsem vstal "jdu domu" řekl jsem sebejistě
Anonymní- Anonymní
Maj sa... zakývala som na rozlúčenú.To čo mám v plánu nesmie zasiahnuť teba Kyoshi. povedala som a rozbehla som sa na jazero.
Anonymní- Anonymní
odešel jsem dost daleko aby mě nebylo vidět, poté jsem se pomocí kekkei genkai zneviditelnil a vrátil se zpátky, přičemž jsem sledoval Yuuki
Anonymní- Anonymní
Iba som stála na vode potom som sa pozrela na mesiac a začala som sa sústrediť na chakru.
Anonymní- Anonymní
sebral jsem ze země kamínek a hodil ho do vody poblíž ní
tak schválně
tak schválně
Anonymní- Anonymní
Rýchlo som sa otočila a presušila som chakru tak aby som sa ponorila.Kto je tam? pozerala som sa a išla som k vodopádu aby som sa skovala.
Anonymní- Anonymní
promluvil jsem jiným hlasem aby mě nebylo poznat " tvoje podvědomí a fantazie"
Anonymní- Anonymní
To nieje zábavné ty jeden úchyl! zakričala som naštvaná a ešte viac som sa ponorila.
Anonymní- Anonymní
přišel jsem po vodě k ní tak, že byli vidět jen vlnky na vodě, kde jsem procházel "není důležíté kdo jsem ne ? stejně ti to nijak nepomůže"
Anonymní- Anonymní
Použila som Henge aby som vyzerala inak.Celá som sa ponorila a tam kde boli vlnky som sa tomu vyhla.Vďaka Henge som si mohla vytvoriť aj oblečenie ale dlho to neudržím a tak som plávala k svojím veciam.Vyšla som z vody a rýchlo som sa obliekla.
Anonymní- Anonymní
doběhl jsem k ní a rozhlédl se kolem kde nikdo nebyl, potom jsem se naklonil jejímu uchu a zašptal "mě se nemusíš bát Yuu-chan"
Anonymní- Anonymní
Ten hlas.... prebehlo mi hlavou...Kyoshi!!!! otočila som sa celá naštvaná.
Anonymní- Anonymní
Tak ty takto dobre ako chceš! naštvaná som bola a bolo to vidieť.Už ti neodpustím nič ani toto takže už za mnou nechoď!takto si zo mňa robiť srandu! išla som k stromu a vyliezla som naňho.Tam som si sadla a pozerala som na mesiac.
Anonymní- Anonymní
vylezl jsem za ní a sedl si na větev vedle ní, poté ,když se nedívala na mě jsem se zviditelnil "Yuu-chan, co děláš na stromě ?"
Anonymní- Anonymní
Ignorujem ta! bola som stále naštvaná a ruky som si založila na prsiach.
Takto si zo mňa robiť srandu ....
Takto si zo mňa robiť srandu ....
Anonymní- Anonymní
Aj by som ti to uverila keby že mi nepovieš Yuu-chan!prezradilo ta to môj milý... pozrela som sa na Kyoshiho
Anonymní- Anonymní
A čo si chcel zistiť keď si to urobil? a zistil si čo si chcel zistiť? už som sa ukľudnila.
Anonymní- Anonymní
"chtěl jsem zjistit, jak dokážeš zareagovat na nebezpečí, moc dobře si při tom nevedeš"
Anonymní- Anonymní
Sme vo spojenectve takže sa sem len tak niekto nedostane a nemôžem zareagovať keď som skoro nahá,mňa skôr zaujíma aby ma nikto nevidel takto než aby som musela bojovať iba v spodnom prádle to by som radšej zomrela. povedala som kľudne a bola som tak unavená že som po chvíli zaspala.
Anonymní- Anonymní
snesl jsem jí dolu ze stromu a na zemi jí uložil do spacáku a sám jsem si vlezl k ní jelikož jsem další neměl a byla mi zima
Anonymní- Anonymní
Zobudila som sa a uvidela som Kyoshiho.čo to? prekvapene som pozerala.
Anonymní- Anonymní
jak promluvila tak jsem se taky probudil a objal jí se zavřenýma očima "ohayo Yuu-chan"
Anonymní- Anonymní
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Povolení tohoto fóra: