Jezero Kiri
+5
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Nawaki
ANBU
9 posters
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Jezero Kiri
Pridem pri jazero a dam ruku do vody Super! Vyzlecem sa do trenok a skocim do vody a plavam sem a tam, sem a tam...
Anonymní- Anonymní
Prídem k jazeru a sadnem si blízko neho. "Hmm..." povzdychnem si a premýšľam. Bolo správne vrátiť sa do dediny, bolo správne pomôcť Hitomi, bolo správne pomôcť vo vojne, bolo správne vrátiť sa k Manzouovi, je toto všetko správne? Nechala som tieto myšlienky tak a sadla som si pod stromy. "K tomu všetkému sa mi tu objaví akýsi brat...po tých rokoch samoty..." povzdychnem si.
Anonymní- Anonymní
Zdvihla som sa a vyvolala som Saaha. Na ňom som odišla preč. (Presun)
Anonymní- Anonymní
Tak a čo budeš robiť ty?usmiala som sa.Vyzliekla som si tričko a bola som chrbátom ku Kyoshimu.
Anonymní- Anonymní
"mno já .. já .. budu .. to .. mhm .." koukal jsem na ní a po chvíli jsem přestal vnímat a zapoměl jsem mluvit
Anonymní- Anonymní
Pozrela som sa cez rameno na neho a usmiala som sa.čopak?keď ta to tak vyviedlo z miery môžem si dať naspäť tričko. pak sem sa diabolsky usmiala.Otočila som sa a šla som k nemu.Tričko som mala v ruke a nedalo mi to musela som ho objať tak že som sa prsiami dotýkala jeho hrude.
Anonymní- Anonymní
byl jsem jaksi šokovaný a když se na mě přitiskla tak už jsem to nevydržel, oči se mi zvrátili v bělmo a já ulehl na zem jako padající pírko
Anonymní- Anonymní
Rozosmiala som sa a nechala som ho tak.Dala som sa len do spodnej bielizne a išla som po vode si trocha precvičiť chakru.
Anonymní- Anonymní
po chvíli jsem se trochu vzpomatoval a potom jsem jen ohromeně koukal na Yuuki na vodě
Anonymní- Anonymní
Všimla som si že je Kyoshi už v poriadku a tam som prestala a pribehla som k nemu.Si v poriadku ? vydesil si ma.
Anonymní- Anonymní
"mno já .. kawaii .. etto .. no ... kawaii .. áá, tohle se nedá vydržet" třásl jsem hlavou do stran
Anonymní- Anonymní
Ty si v rozpakoch...to je zlaté usmiala som sa.
Potom som ho objala ale to som si neuvedomila že bude mat mokré oblečenie.
Potom som ho objala ale to som si neuvedomila že bude mat mokré oblečenie.
Anonymní- Anonymní
" Yuu-chan ... myslíš, že je dobré, když tu chodíš takhle polonahá ? víš .. v některých lidech to vzbuzuje ... dost zajímavé .. pocity, které se jen těžko ovládají"
Anonymní- Anonymní
Nikto tu není takže to je dobré nie? nechápavo som pozerala.A keď niekto príde tak použijem henge... zasmiala som sa
Anonymní- Anonymní
"víš možná je jístá osoba kawaii a přitažlivá, a druhou osobu to jaksi .. mno .. přivádí k nepřípustným myšlenkám" prstem jsem jí přejel po bříšku
Anonymní- Anonymní
Héh kto to len môže byt.zachichotala som sa.Prestaň to šteklí.... zača som sa smiať a pri tom som sa zavrtela
Anonymní- Anonymní
přestal jsem a dal si přes hlavu triko "to bych neměl dělat, ale ty mě k tomu nutíš"
Anonymní- Anonymní
"já už skoro taky ne" stáhl jsem si triko zpátky a prstem jí šťouchl do boku
Anonymní- Anonymní
"nemůžu přestat, nejde to" přestal jsem jí šťouchat a jen jsem jí lehce šimral na boku a na bříšku
Anonymní- Anonymní
To ma už vážne naštvalo.Takže nemám na výber... povzdychla som si.
Ako sedel rozkročmo som si sadla na neho a dlouho som ho pobozkala.
Potom som sa len usmiala a vstala som.To máš za trest....
Ako sedel rozkročmo som si sadla na neho a dlouho som ho pobozkala.
Potom som sa len usmiala a vstala som.To máš za trest....
Anonymní- Anonymní
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Povolení tohoto fóra: