Jezero Kiri
+5
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Nawaki
ANBU
9 posters
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Jezero Kiri
Pozorovala jsem je. Obrátila jsem oči v sloup. Z těch jejich řečiček se mi začalo dělat špatně. Otočila jsem se a šla k nebliššímu stromu. Vylezla jsem na něj a sedla si na větev a opřela se o kmen. Dívala jsem se na druhou stranu než byli oni dva.
Anonymní- Anonymní
Aj keď bol vyšší objala som ho a plakala som ďalej. "Musíš ísť do Nemocnice...predstaviť sa lady Mizukage..." poviem a utriem si slzy. "Sayonara....Nii-san..." poviem mu keď zmiznem a zjavím sa vedľa Kasumi. "Takže čo potrebuješ?" spýtam sa jej.
Anonymní- Anonymní
"Techniku ťa rada naučím...zvitok ti nedám..." poviem jej a nastavím jej ruku aby vstala. "Bude to tvrdý tréning...uvedomuješ si to?" spýtam sa jej.
Anonymní- Anonymní
Otevřela jsem oči a podívala jsem se na ni. "Asi nemám na vybranou, co?" Stoupnu si. "Čím tvrdší tím lepší." ušklíbnu se.
"Jenže ve vesnici nemůžu zůstat. Víš proč...."
"Jenže ve vesnici nemůžu zůstat. Víš proč...."
Anonymní- Anonymní
"..neviem ale rada sa to dozviem." poviem jej a usmejem sa nad jej reakciou. "Najprv ale musím vedieť k čomu máš blízko. Aký element, alebo aké dva elementy." poviem jej a vytiahnem pergamen na ktorý píšem správy a poviem,"Si pripravená na tréning?"
Anonymní- Anonymní
Zamavam jej "Tak zatial Nee-chan" Rozbehol som sa do nemocnice
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Prohlédnu si ji. Otázku, co jsem udělala nechám plavat. Také proč bych ji to měla říkat.
"Rozložila" jsem se na vodu, poté jsem se zhmotnila pod stromem. Zvedla jsem hlavu a podívala jsem se na ni. Nic jsem ale neřekla.
"Rozložila" jsem se na vodu, poté jsem se zhmotnila pod stromem. Zvedla jsem hlavu a podívala jsem se na ni. Nic jsem ale neřekla.
Anonymní- Anonymní
"Takže voda....a čo ešte?" spýtam sa jej a rýchlo sa vedľa nej objavím. "Musím ťa o niečo poprosiť...pozorne sa pozri na tento pergamen. Sústreď sa a nemysli na nič iné..." poviem jej a dám jej pergamen do rúk. "Ak touto skúškou neprejdeš bude ťa to stáť chakru.
Anonymní- Anonymní
Vzala jsem si pergamen do rukou. Soustředila jsem se a čakru vložila do pergamenu. Na nic jsem nemyslela. Chvíli se nic nestalo. Pak se pergamen roztrhal.
Anonymní- Anonymní
"Vzduch...hmm...pekne." poviem jej no potom sa zatvárim trošku smutne. "Môžem ťa naučiť len vodné techniky, ak by si mala blesk tak kľudne ale bola by to samovražda. Technika bariery je pre teba aspoň teraz najlepšia možnosť." poviem jej a pousmejem sa. "Aj keď je to bariera je to v podstate aj útok. Predvediem." poviem jej a namierim to na stromy. "Suiton: Mizujinheki!?" okolo mňa sa vytvorila bublina no predomnou to vyzeralo ako po výbuchu, všade boli zrezané stromy. "Chceš to vedieť?" spýtam sa Kasumi.
Anonymní- Anonymní
"Pretože verím že si silná a chceš byť silná..." poviem jej a usmejem sa. "Takže? Kamarátky?" spýtam sa jej a podám jej ruku.
Anonymní- Anonymní
"Ukáž a ja ti potom poviem či sa to môžeš naučiť." a prejdem trochu ďalej. "Namier PRESNE na mňa." a postavím sa do bojovej pozície.
Anonymní- Anonymní
Udělala jsem pečetě. Voda z jezera se zvedla do výšky nejmíň patnáct metrů. Jak chtěla, namířila jsem na ni.
Anonymní- Anonymní
Prisiel som k jazeru a sadol som si pod strom. Vytiahol som si z batoha svitok a zacal som ho citat.
Anonymní- Anonymní
Poslechla jsem. Vlnu jsem poslala na Yuuki. Když řekla zaútoč, nemusí mi to nikdo říkat dvakrát!
Anonymní- Anonymní
Keď bola vlna asi dvadsať centimetrov odo mňa poslala som na ňu barieru. Vlna sa rozprášila a na mne nezostala ani kvapka vody. "Máš dobré predpoklady...tak ideme..." poviem a prídem k nej. "Ideme do stredu jazera, poď sa mnou ak vieš chodiť po vode." poviem a usmejem sa.
Anonymní- Anonymní
Uvidel som Yuuki s nejakou babou a len som sa pousmial. Odlozil som zvitok a vzal som si dalsi.
Anonymní- Anonymní
"Oh...prepáč budeme musieť ten tréning odložiť...ale na, máš tu zvitok zo Suiryuudan no jutsu. To je taktiež dosť silné ak ho vieš používať..ja musím ísť..Sayonara!?" zamávam Kasumi a zmiznem. (Presun Konoha)
Anonymní- Anonymní
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Povolení tohoto fóra: