Jezero Kiri
+5
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Neuro Uchiha
Nawaki
ANBU
9 posters
Strana 20 z 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Jezero Kiri
Mierila som odtiaľto smerom do ulíc
Niekedy je tu naozaj dosť živo
pomyslím si a idem ďalej
Niekedy je tu naozaj dosť živo
pomyslím si a idem ďalej
Anonymní- Anonymní
Přišla jsem k jezeru. Vzduch byl zde vlhčí, jak se voda vypařovala od sluníčka. Zhluboka jsem se nadechla. Už odmalička mě táhla voda aniž bych předtím věděla, že ji budu v životě tolik potřebovat.
Posunula jsem si brýle na nose. Vyzula jsem si boty. Posadila jsem se na břeh a nohy ponořila do vody. Opřela jsem se o ruce, zvedla hlavu a dívala se na bílé obláčky na azurové obloze.
Posunula jsem si brýle na nose. Vyzula jsem si boty. Posadila jsem se na břeh a nohy ponořila do vody. Opřela jsem se o ruce, zvedla hlavu a dívala se na bílé obláčky na azurové obloze.
Anonymní- Anonymní
Skočila som presne do stredu jazera. Začala som nadvihovať hladinu, o chvíľku sa okolo mňa začali zdvíhať vlny, tancovali okolo mňa a ja som si to užívala.
Anonymní- Anonymní
Dívala jsem se na Yuuki. Nohy jsem vydělala z vody. Chvíli jsem počkala, než se mi vodá vsákne a ubula si boty. Prohrábla jsem si vlasy a posunula brýle na nose. Ruce jsem si založila na prsou.
Anonymní- Anonymní
Povšimla som si Kasumi. Voda ma k nej dopravila. "Umm...prepáč...kto si?" spýtam sa jej milo.
Anonymní- Anonymní
"Ty si mě nepamatuješ?" podivila jsem se. "Jsem bývalá studentka Kaita." počkala jsem, jestli si mě vybaví. xD
Anonymní- Anonymní
"Hoozuki....KASUMI!?" zakričala som a objala som ju. "Božéééé to bolo dávno! A ako sa máš teraz?" spýtam sa jej celá veselá.
Anonymní- Anonymní
"Takže přece..." naklonila jsem hlavu na stranu. "Hodláš si zavolat posili, nebo mě zajmeš sama?"
Anonymní- Anonymní
"Prečo?" podivím sa. "nemám ťa prečo zajať Kasumi. Stačí ak mi povieš čo tu robíš, budem sa ti snažiť pomôcť najlepšie ako viem." poviem jej a usmejem sa. "Nie som Kaito aby som sa hnala za každým Chuninom." a zasmejem sa.
Anonymní- Anonymní
Prechadzam sa a citam zvitok. Zrazu narazim do Yuuki Pardon ja som nechel zdvihnem svoj zvitok
Anonymní- Anonymní
"Oh...to je v poriadku...." pozriem sa naňho a premeriam si ho. "Nepoznáme sa?" spýtam sa ho a prestavím sa mu. "Som..som Yuuki Botan!" a usmejem sa.
Anonymní- Anonymní
Vyvalim na nu oci C..coze? Yuuki? Obimem ju Dlho som ta hladal...sestricka!
Anonymní- Anonymní
Zaklipkám očami a snažím sa odtiahnuť. "A- Asi ste sa pomýlil....nie som tá ktorú hľadáte...!?" snažila som sa dostať preč. "A- Ani neviem kto ste!" okríknem ho.
Anonymní- Anonymní
Urobim krok dozadu a prehliadnem si ju Nie! Nepomylil som si ta...modre vlasy...Prepac..ja som tvoj starsi brat Renji Botan Usmejem sa na nu
Anonymní- Anonymní
Pokrútila som hlavou. "Ale mne povedali že nikoho nemám? Nemôže to byť pravda..." poviem mu a cúvam preč. Cúvala som do vody, rýchlo som sa otočila a rozbehla som sa po nej preč. V strede jazera som okolo seba vytvorila guľu a vnorila som sa do vody.
Anonymní- Anonymní
"Hee??" Pozrem udivene na nu "Co je to s nou?" Rozbehnem sa za nou a zastavim sa v strede jazera a nahlas vzdychnem "Teraz som ju nasiel a uz mi zasa zmizla" Dam si ruku na xicht a jednym okom pozorujem jazero
Anonymní- Anonymní
Zjavila som sa za ním a spýtala som sa ho. "Najali Vás aby ste sa zbavili poslednej ochrany Kirigakure? Moja matka a otec mali len jedno dieťa..MŇA. Kvôli tomu som prišla o polovicu svojho života a aj naďalej oň prichádzam...tak prečo si zo mňa teraz robíte srandu?!" dodám nahnevane.
Anonymní- Anonymní
"Ja si srandu nerobim!" Pozrem na nu vazne "Neviem ako ti to mam dokazat...Mama a otec nemali len teba...ale aj mna. Nepoznas ma lebo nas od seba oddelili hned ako sme sa narodili"
Anonymní- Anonymní
"Ukáž že máš Suitongun! Zaútoč na mňa!?" poviem mu odhodlane a sama aktivujem Suitongun, na tvári sa mi zjavilo modré tetovanie. Chytila som sa za hruď, použila som ho príliš rýchlo a tak začal bojovať proti mne. "Takúto techniku....by nikto nechcel...." poviem Renjimu a kľaknem si.
Anonymní- Anonymní
Aktivujem Suitongun a na lavom lici sa mi objavi tetovanie "Suiton: Mizu rappa" vystrelim pred seba vodnu vlnu a pozreim na Yuuki "Tak uz mi veris?" Podam jej ruku
Anonymní- Anonymní
Vypľula som krv a pozrela som sa na jeho ruku. "Kde si bol doteraz....?" poviem a rozplačem sa.
Anonymní- Anonymní
Strana 20 z 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Povolení tohoto fóra: