Tréningové prostory
+2
Uzumaki Allii
Nawaki
6 posters
Strana 3 z 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Re: Tréningové prostory
´Se šermem nemám skušenosti kenjutsu protože to je ůžasná moc to chci umět a nevidíš tu železnou hůl co mi trčí ze zad´
Anonymní- Anonymní
"Nie som si celkom istý, či ti môžem pomôcť. Moja špecializácia je tiché zabíjanie a v prvom rade sa viac sústredím na seknutie, než na údery. Myslím si, že s tou palicou narábaš lepšie, než ja."
Anonymní- Anonymní
"Skutoční majstri kenjutsu hovoria, že si meč musia vybrať sami, aby s ním vedeli dobre narábať, preto ti nebudem radiť. Vráť sa, keď si nejaký zoženieš."
Ľahol som si na zem a čakal.
Ľahol som si na zem a čakal.
Anonymní- Anonymní
Asi sa tak skoro nevráti. No, ja sa chcem prejsť, pri najhoršom ho stretnem cestou.
Postavil som sa zo zeme a šiel...
Postavil som sa zo zeme a šiel...
Anonymní- Anonymní
Přišla jsem s Allim do podobných prostorách.
"Tady by to snad šlo." podívala jsem se kolem. Nikdo nikde.
"Začneme. Můžeš na mě používat cokoliv budeš chtít. Jen tě upozorňuji, nebudu tě šetřit." Sudala jsem si Sako a křupla klouby.
"Tady by to snad šlo." podívala jsem se kolem. Nikdo nikde.
"Začneme. Můžeš na mě používat cokoliv budeš chtít. Jen tě upozorňuji, nebudu tě šetřit." Sudala jsem si Sako a křupla klouby.
Anonymní- Anonymní
"Dobře tedy.."
Zkoncentroval jsem chakru a spojil ruce.
"Tajuu Kage Bunshin no Jutsu" *začneme s tímhle, třeba jí to překvapí*
Vytvořil jsem zhruba 50 kopií, které se rozběhly na Tsunade ze všech stran, byl ttu jen malý úhel na hození kunaiů. Hodil 3 kunaie vpravo, vlevo a nad ní. Následně jsem se ztratil mezi klony.
Zkoncentroval jsem chakru a spojil ruce.
"Tajuu Kage Bunshin no Jutsu" *začneme s tímhle, třeba jí to překvapí*
Vytvořil jsem zhruba 50 kopií, které se rozběhly na Tsunade ze všech stran, byl ttu jen malý úhel na hození kunaiů. Hodil 3 kunaie vpravo, vlevo a nad ní. Následně jsem se ztratil mezi klony.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Kage bunshin? Je fakt Uzumaki, ale nemá čakru kyuubiho.
Vyskočila jsem do vzduchu, kopem odrazila tři kunaie a další kop nasměrovala do země. Ta se roztříštila na kousky.
Vyskočila jsem do vzduchu, kopem odrazila tři kunaie a další kop nasměrovala do země. Ta se roztříštila na kousky.
Anonymní- Anonymní
Ozvalo se 'Poof' několikrát ze sebou. Skoro všechny klony se odbouchly padající zeminou. Teď už jsem tam stál jen pětkrát.
Všichni jsme se rozběhli. *tohle by mohlo vyjít*
"Shunshin no Jutsu" zašeptal jsem. Objevil jsem se za Tsunade a pokusil se ji věnovat úder.
Všichni jsme se rozběhli. *tohle by mohlo vyjít*
"Shunshin no Jutsu" zašeptal jsem. Objevil jsem se za Tsunade a pokusil se ji věnovat úder.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Otočila jsem se a Alliimu dala menší ránu do břicha.
"Doton: Yomi numa!"
Pod klony se vytvořila bažina, do které zapadly.
"Doton: Yomi numa!"
Pod klony se vytvořila bažina, do které zapadly.
Anonymní- Anonymní
*Ksoo..* lehce to zabolelo, odskočil jsem. "Řekla jsi, že mě nebudeš šetřit, tak proč jen tak malá rána..?"
"Kage Bunshin no Jutsu"
Udělal jsem tři klony, které stáli při mě. Mezitím, co jsem skládal pečetě.
"Suiton: Suishi no Jutsu" pomalu jsem začal přečerpávat vodu z nádrže a zaplavoval oblast.
Potom se klony postavily vedle sebe. Jeden udělal stoličku, druhý přes něj přeskočil a letěl vzduchem na Tsunade. Třetí po ní hodil kunai a rozběhl se na ni normálně po zemi.
"Kage Bunshin no Jutsu"
Udělal jsem tři klony, které stáli při mě. Mezitím, co jsem skládal pečetě.
"Suiton: Suishi no Jutsu" pomalu jsem začal přečerpávat vodu z nádrže a zaplavoval oblast.
Potom se klony postavily vedle sebe. Jeden udělal stoličku, druhý přes něj přeskočil a letěl vzduchem na Tsunade. Třetí po ní hodil kunai a rozběhl se na ni normálně po zemi.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Voda? Tak ta se hodí, a nedala jsem ti povolení mi tykat. Suiton: Suijinheki!" Voda se objevila u mě a vytvořila vodní štít, který se okolo mě omotal a smetl klony. Poté co voda odpadla, jsem se objevila u něj a praštila do krku.
Anonymní- Anonymní
Ležel jsem na zemi a trochu sebou cukal.. *Ksó, ksó, ksó..* na mém výrazu bylo jasně vidět, jak si v duchu kleji. Ohledně tykání jsem mlčel.
Snažil jsem se zvednout, šlo to velmi pomalu. *rychle se sebou musím něco udělat.. takhle by mě už dodělala i stará babička s holí v ruce*
Snažil jsem se zvednout, šlo to velmi pomalu. *rychle se sebou musím něco udělat.. takhle by mě už dodělala i stará babička s holí v ruce*
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"waaaáááá!!" Vyskočila jsem a kopem ho srazila k zemi.
"Když stojíš před nepřítelem, nikdy, nikdy z něj nespusť oči!" sevřela jsem pravou pěst a dala mu jednu do břicha.
"Když stojíš před nepřítelem, nikdy, nikdy z něj nespusť oči!" sevřela jsem pravou pěst a dala mu jednu do břicha.
Anonymní- Anonymní
"Ouch.." začal jsem kašlat, přikryl jsem si pusu rukou a následně na ni podíval *krev ještě nekašlu, tak je to dobrý.. ale ta bolest je hrozná. Tohle jen tak nenechám* "To už bylo lepší.. na starší dámu" řekl jsem se smíchem s účelem ji vyprovokovat.
Připravil jsem se na Kawarimi a očekával další ránu.
Připravil jsem se na Kawarimi a očekával další ránu.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Sevřela jsem pěst a udeřila do země. Ta opět praskla a vytvořila velký kráter.
"Cos to řekl?!" zakřičela jsem na něj.
"Cos to řekl?!" zakřičela jsem na něj.
Anonymní- Anonymní
Jak se země otřásla náhrada se ukázala, byl to kus dřeva. Já se objevil v letu za Tsunade a pokusil jsem se ji shodit na zem a chytit jí ruce, abych ji v podstatě částčně znehybnil. Nechtěně jsem se dotkl jejího prsa.. (xD)
*máčk, máčk* uvědomil jsem si to a celý zrudl, jak rajče.
*máčk, máčk* uvědomil jsem si to a celý zrudl, jak rajče.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Schoulila jsem se do klubíčka a nohama ho odkopla do vzduchu.
Začala jsem do něj bušit plnou silou a pak ho odkopla do země, tam se zamáčkl a pak jsem na něj dopadla a nohama ho zamáčkla ještě víc.
Začala jsem do něj bušit plnou silou a pak ho odkopla do země, tam se zamáčkl a pak jsem na něj dopadla a nohama ho zamáčkla ještě víc.
Anonymní- Anonymní
Tentokrát jsem vážně vykřikl bolestí.. v tom celém kombu jsem na chvilku ztratil vědomí a zase nabyl.
Teď už jsem vážně cítil krev v pusu, odkašlal jsem si. *skvělá sensei, takovýhle přístup přesně potřebuji, i když tohle mě vážně zaskočilo*.
"Heh, co teď? Aspoň jsem se poučil, že na Taijutsu to proti tobě nic nezmůžu" tykáním jsem ji ještě trošku vyprovokoval a čekal, jestli jí to bude vadit. Přitom jsem začal ještě víc kašlat krev a pomalu se mi zavírali oči.
Teď už jsem vážně cítil krev v pusu, odkašlal jsem si. *skvělá sensei, takovýhle přístup přesně potřebuji, i když tohle mě vážně zaskočilo*.
"Heh, co teď? Aspoň jsem se poučil, že na Taijutsu to proti tobě nic nezmůžu" tykáním jsem ji ještě trošku vyprovokoval a čekal, jestli jí to bude vadit. Přitom jsem začal ještě víc kašlat krev a pomalu se mi zavírali oči.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Ty!!" Jedním prstem jsem udeřila do země, která se rozpůlila.
"Už jednou.." přišla jsem k němu a zvedla ho do vzduchu. "Jsem ti řekla." odeskla jsem a pevně držela za límec.
"Abys mi VYKAL!" byla jsem připravená sním mrštit o zem.
"Už jednou.." přišla jsem k němu a zvedla ho do vzduchu. "Jsem ti řekla." odeskla jsem a pevně držela za límec.
"Abys mi VYKAL!" byla jsem připravená sním mrštit o zem.
Anonymní- Anonymní
Od zavírání očí jsem hned upustil.. "Fajn, Tsunade-sama. Omlouvám se Vám." opět jsem začal kašlat krev. Trošku jsem pokašlal i Tsunade.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Ležel jsem na zemi.. "Tsunade- sama.. můžete na chvilku, přijít blíž ke mně?
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Strana 3 z 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Similar topics
» Tréningové Prostory
» Roklinové treningové území.
» Prostory v hoře
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory