Hokage monumenty
+14
Kisuke Uchiha
Aki Kana
Katashi Aokawa
Natsuki
Ryuuji Akatsuchi
Arisu Otoginokuni
Shinobi
Kiwi Namikaze
Kushina Uzumaki
Noriko Kana
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
Uzumaki Allii
18 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 25 z 37
Strana 25 z 37 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37
Re: Hokage monumenty
,,Snáď máš pravdu, ale to že som z klanu Senju mi skôr uškodí ako pomôže lebo všetci budu očakávať veľké veci a ja ich budem musieť ukázať, tak snáď keď nato dôjde tak ich nesklamem,, pozeral som sa stále na oblohu a pri tom ma niečo napadlo ,,Vieš čo pošlem moju žiadosť o priepustku Hokagemu písomnou formou cez jastraba,, rýchlo som napísal odkaz Hokagemu, potom so vytiahol zvitok nakreslil malého jastraba a ,,Ninpo: Choju Giga,, a jastrab oživol na nohu som mu pripevnil lístok z odkazom a poslal som ho za Hokage-samom.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Wow. usměju se a podíval jsem se na toho orla.Ale potom jsem trochu zesmutněl.Kinomaru seskočil z kapuce a přišel k Shimonuovi.Začal se o něj opírat.Kinomaru? podíval jsem se na Kinomara(pejsek) pořád se otíral o Shimonua.
Anonymní- Anonymní
,,Hm,, usmial som sa na psíka a začal ho hladkať. ,,No snáď sa teraz toho povolenia dočkám,, pozrel som sa na Shewja ,,Čože si zosmutnel?,,
Shinobi
Já?Já nejsem nikdy smutný. snažil jsem se usmívat,ale v mysli jsem byl smutný
Anonymní- Anonymní
Tušil som že mi nehovorí pravdu ale nebol som si istý ,,Hm tak sa maj už som celkom unavený, lebo som celkom dlho nespal,, pomaly som vstával oprášil sa a ešte pred odchodom som sa naňho pozrel ,,Rád som ta spoznal Shew Inuzuka, určite sa ešte niekedy stretneme možno aj v jednom týme a ak ta niečo trápi tak by si to nemal v sebe držať lebo to bude ešte horšie,Dobrú noc,, zakýval som mu na rozlúčku a odchádzal som (Presun)
Shinobi
Ja som nechápal čo tu vlastne tasher chce aj keď on bol akýsi pozahaľovaný .
Anonymní- Anonymní
Přisel jsem pomalým krokem k tomu "psímu" klukovi.
Tak co tu bylo tak zajímavého, že si po tom šel jak pes po steaku.
Usmál jsem se pod maskou.
Tak co tu bylo tak zajímavého, že si po tom šel jak pes po steaku.
Usmál jsem se pod maskou.
Anonymní- Anonymní
Já nevím přišel jsem pozdě. řeknu a díval jsem se pořád tam kde byli hlavy hokage
Anonymní- Anonymní
No nic zajímavého tu už asi není. Takže jsme sem šli zbytečně. Mít osobní zchůzku s tím vaším Hokagem. Je asi jako pokusit se utéct z Askabanu.
Řekl jsem posměšně.
Řekl jsem posměšně.
Anonymní- Anonymní
Díval jsem se pořád na hokage hlavy a potom jsem se podíval na ty dva.Proč jste šli sem?
Anonymní- Anonymní
Tak nějak jsem doufal, že tu na tu vaší hodící mrtvolu jménem Hokage narazíme. Bohužel jsem měl chybný úsudek.
Zašklebil jsem se pod maskou.
Zašklebil jsem se pod maskou.
Anonymní- Anonymní
Začínal jsem usínat,ale chtěl jsem být na pozoru hlavně před těma dvěma.
Anonymní- Anonymní
Vím,že to zní jako hloupost,ale nedali by jste si semnou cvičný souboj někdo? zeptám se i přes to jak jsem byl pořezaný.
Anonymní- Anonymní
To je fakt, tady na tom nevkusu, jen marníme čas.
Ukázal jsem na skálu s Hokagy.
Můžeme jít někam jinam.
Ukázal jsem na skálu s Hokagy.
Můžeme jít někam jinam.
Anonymní- Anonymní
Copak, snad nejsi tak háklivý na takové maličkosti jako je tahle skála. Neříkám, že Hokage minulosti neuznávám jako shinobi, ale tohle je prom kýč.
Řekl jsem s naprostým klidem.
Řekl jsem s naprostým klidem.
Anonymní- Anonymní
Ne nejsem na tohle háklivý,ale nemám rád když se něco stane Kinomarovi jako předtím to bych vám měl vrátit za něj! řeknu naštvaně a napřáhl jsem,že mu chci dát pěstí za Kinomara,ale nechtěl jsem to dodělat věděl jsem,že by mě jinak zabili tak jsem si lehnul na zem a začínal usínat.
Anonymní- Anonymní
Ten kluk je nějaký pošuk asi. Tohle se jen tak nevidí.
Usměji se v duchu a sednu si na hlavu 1. Hokage. Mám tam nádherný výhled na Konoku a okolí.
Usměji se v duchu a sednu si na hlavu 1. Hokage. Mám tam nádherný výhled na Konoku a okolí.
Anonymní- Anonymní
Vzbudím se a pootevřu oči.Zvednu se a skočím na hlavu 1 hokage.Vy jste neodešli?
Anonymní- Anonymní
Všiml jsem si, že se ten prcek probudil a trochu mu kývl hlavou na pozdrav.
Anonymní- Anonymní
Proč jste už neodešli? zeptám se.To mě sledujete?Těžko ninju jako mě by nesledoval nikdo
Anonymní- Anonymní
Nebuď tak sebestředný. Na Hokageho můžeme čekat kdekoli. Tady je alespoň klid. Tak proč se vracet do ulic města.
Řekl jsem s úšklebkem pod maskou.
Řekl jsem s úšklebkem pod maskou.
Anonymní- Anonymní
Strana 25 z 37 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 25 z 37
Povolení tohoto fóra: