okolní území
+3
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 25 z 30
Strana 25 z 30 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30
okolní území
First topic message reminder :
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
(Berte to jako výlet, jako nějaký tábor. Vy jste děti, my vedoucí. xD)
Anonymní- Anonymní
Re: okolní území
"Dostal ho ako dar však? Takže patril jemu a nikomu inému... znič ho. Ak sa k nemu dostane niekto a zneužije potupí osobu, ktorá sa s ním narodila a aj Kosuke-sana."
Anonymní- Anonymní
"Ano, při nějaké misi se svým kolegou Hyuugou z hlavní rodiny. Dobře zničím ho, abych pravdu řekl, nechtěl jsem zasahovat do Hyuuga zákonů."
Anonymní- Anonymní
"Ok. Jdeme domů." políbil jsem naposledy Hitomi a otočil se směrem k hlavní budově.
"Konoha no Shinobi!" řekl jsem v rozhlase.
"vracíme se domů."
"Konoha no Shinobi!" řekl jsem v rozhlase.
"vracíme se domů."
Anonymní- Anonymní
"Nevím Futoshi." usmál jsem se.
"Uvidíme se doma." udělal jsem pečeť a přemístil se díky Hiriashin no jutsu do kanceláře Senju, protože Tsunade neodstranila pečetě.
"Uvidíme se doma." udělal jsem pečeť a přemístil se díky Hiriashin no jutsu do kanceláře Senju, protože Tsunade neodstranila pečetě.
Anonymní- Anonymní
Vyšla jsem z budovy a začala se rozhlížet kolem sebe. Hledala jsem několik známích lidí... hlavně tedy jednoho, ale po tom nebylo ani vidu, ani slechu... tak alespoň ty další.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
dělal jsem kliky během nich jsem si všimnul PiliKKy "ÁÁÁ Růženka-sama se nám konečně probrala"
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
"Nashledanou." rozloučila jsem se se všemi a taky odešla. Vzala jsem sebou mrtvá těla.
Anonymní- Anonymní
"Čekala jsem až přijde nějaký princ a vzbudí mě... bohužel, kdybych měla čekat, zakořením tam!" zakřenila jsem se. "Hledala jsem tě, nejspíš půjdeme domů... neviděla jsi někde Yoko? Musím jí to taky říct... a Neura? Zajímalo by mě, jak dopadl u Assasina..." zamumlala jsem.Kisuke Uchiha napsal:dělal jsem kliky během nich jsem si všimnul PiliKKy "ÁÁÁ Růženka-sama se nám konečně probrala"
Shinobi
"Neura ? ne....a Yoko neznám....a šel bych tě zachránit sám ale bohužel mám práci" nebo spíš máš jiného prince na tváři jsem měl úsměv
Shinobi
Konoha odchází.. Pomyslela jsem si a vzdychla jsem. Hledala jsem v davu přemisťujících se osob někoho známého. "Tady je.." Usmála jsem se, když jsem spatřila černovlásku mluvící s nějakým černvolasým chlapcem.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
"Konoha ide preč....umm..." zamrmlala som. "Chiyo-basama..." pošepkala som do vetra.
Anonymní- Anonymní
"Cssss.... princové vymřeli!" vzdychla jsem. "No to nevadí... jdu najít Yo a potom... Yoko!!" vykřikla jsem na blondýnku kus od sebe a zamávala na ní.
"Yomune!! Výborně i tebe jsme hledala... vracíme se domů!" usmála jsme se na něj.
"Yomune!! Výborně i tebe jsme hledala... vracíme se domů!" usmála jsme se na něj.
Shinobi
"Hurá" postavil jsem se a pomalu šel do Suny
Shinobi
"Pili.." Usmála jsem se.
"Umm, takže odcházíme? Docela se na ten písek těším!" Ušklíbla jsem se.
"Umm, takže odcházíme? Docela se na ten písek těším!" Ušklíbla jsem se.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
Příšel jsem k Pilice a dal jí květiny a malou krabičku...
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Zmateně jsem na Neura zůstala koukat. "Ehmmm Neuro...?" zamrkala jsem na něj nechápavě.
Shinobi
Strana 25 z 30 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 25 z 30
Povolení tohoto fóra: