Jezero
+2
Noriko Kana
bijuu
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 12 z 21
Strana 12 z 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Re: Jezero
Hyuuga-Mikomi napsal:Rozhlédnu se a hned mám jasno.
"Je tu víc lidí, ale ti co nás zajímají a jsou sami dva..." ukážu kamsi před sebe.
"Ještě 200 metrů tímhle směrem. Zatím o nás nevědí."
Kývnu "Dobře Mikomi..tak půjdem..já první,Vy za mnou,jasné?" pomalu vyjdu "Mikomi hlídej je,kdyby se pohybovali řekni"
Anonymní- Anonymní
Přikývnu na znamení, že tak udělám. Yuu mě má v patách a já se modlím, aby byl Hisagi zticha a svůj plán s "nenápadným" naběhnutím a rozkopáním neuskutečnil.
Anonymní- Anonymní
HOOKI (C-rank)
Len tak z ničoho nič som schmatol jedno drevo a hodil ho od nás. Drevo letelo smerom, kadiaľ sa blížili ninjovia z Konohy.
SADAI (B-rank)
"Čo robíš... tupá hlava, si rád, že si vonku?"
Len tak z ničoho nič som schmatol jedno drevo a hodil ho od nás. Drevo letelo smerom, kadiaľ sa blížili ninjovia z Konohy.
SADAI (B-rank)
"Čo robíš... tupá hlava, si rád, že si vonku?"
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
stoupnu si před Shoa,
"To stačí, Sasuke, tímhle nic nevyřešíš. Svůj názor jsem ti řekla, víš kde mě hledat, když si budeš chtít promluvit. Jdeme Sho. Začíná tu být nějak moc lidí" řeknu, protože ucítím neznámé a známé chakry a tlačím Shoa dozadu, pro odchod
"To stačí, Sasuke, tímhle nic nevyřešíš. Svůj názor jsem ti řekla, víš kde mě hledat, když si budeš chtít promluvit. Jdeme Sho. Začíná tu být nějak moc lidí" řeknu, protože ucítím neznámé a známé chakry a tlačím Shoa dozadu, pro odchod
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Udělám pečeť "Shakuton: Kajōsatsu u mně se objeví čtyři zmenšené kopie slunce..pokrčím rameny a sleduji Sasukeho nohy...do oči se mu dívat nebudu "Detail Sasuke...necítíš,že se na jezeře motá hodně lidí" usměju seUchiha Sasuke napsal:pomalu jsem šel k němu už s plným chidori v ruce
Anonymní- Anonymní
"je mi to jedno...teď uvidíme čí oheň je lepší....AMATERASU !!!" namířil jsem oko na slunce a potom na kousek shoa který se schovával za Reinou
Anonymní- Anonymní
Dám signál at se všichni zastaví "Dobře změna....Zkuste je obejít a vpadnete jim do zad...já teď na ně přímo zautočím...kdybych náhodou zařval..utečte" usměju se
Anonymní- Anonymní
HOOKI (C-rank)
Blbo sa zatvárim. "Bože nerieš, len tak som to tam hodil, nudím sa tak čo?!" Chytím si katanu, ktorú som mal už pri sebe a špáram ňou do zeme.
Blbo sa zatvárim. "Bože nerieš, len tak som to tam hodil, nudím sa tak čo?!" Chytím si katanu, ktorú som mal už pri sebe a špáram ňou do zeme.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Uchiha Sasuke napsal:"je mi to jedno...teď uvidíme čí oheň je lepší....AMATERASU !!!" namířil jsem oko na slunce a potom na kousek shoa který se schovával za Reinou
"Vyliž si mísu blboune,já se prát nechci" nasměřuju všechny čtyři sluníčka do vody...zvedne se oblak páry a já odcházím.
(Přesun Bohnice)
Anonymní- Anonymní
"To určitě." procedím mezi zuby. Utéct... haha.
"Vidím dobrou cestu na přepad zezadu nebo z boku." syknu na Shiz a Hisagiho. "Tudy je to docela pohodlný a budeme krytí."
"Vidím dobrou cestu na přepad zezadu nebo z boku." syknu na Shiz a Hisagiho. "Tudy je to docela pohodlný a budeme krytí."
Anonymní- Anonymní
"Shouton wall!" před námi se objevila krystalová zeď, kterou jsem nechala neméně ztrojnásobit svou tloušťkou.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Tak sa dohodnite, ja mám za to, že by sme mali počúvať plán vodcu skupiny." Šepkám a čakám na odpoveď.
Anonymní- Anonymní
Hyuuga-Mikomi napsal:"To určitě." procedím mezi zuby. Utéct... haha.
"Na kecy nemáme čas,jdu přímo vy z boků nebo zezadu...z hora ne,tam Vás,pokud si Vás všimnou sejmou lehce....jděte,ale potichu udělám randál" a jdu směrem k oněm ninjům
Anonymní- Anonymní
"To beru. Já jdu zleva. Vy ostatní buď za mnou, nebo si dělejte co chcete, pokud to není v rozporu s plánem Yuu."
Pomalu se plížím blíž.
Pomalu se plížím blíž.
Anonymní- Anonymní
"Idem z prava!" Dopoviem a idem smerom z pravej strany. Po chvíľke sa však zastávam v tichosti vytvorím 6 klonov, všetko Kage bunshin no Jutsu.
Anonymní- Anonymní
i ta zeď začala hořed po nějaké době začala praskat "Amaterasu nic neuhasí...kromě mě"
Anonymní- Anonymní
Zůstala jsem sama. No super! Přemýšlela jsem, za kým bych měla jít, kdo bude potřebovat pomoc.
Anonymní- Anonymní
SADAI (B-rank)
Arogantne sa na neho pozriem. "Radšej už zmlkni. Stále len rozprávaš."
HOOKI (C-rank)
"Jasne šéfko, jasne."
Arogantne sa na neho pozriem. "Radšej už zmlkni. Stále len rozprávaš."
HOOKI (C-rank)
"Jasne šéfko, jasne."
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 12 z 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 12 z 21
Povolení tohoto fóra: