Jezero
+2
Noriko Kana
bijuu
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 7 z 21
Strana 7 z 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Re: Jezero
zvednu jedno obočí a trošku mi zrůžový líce očkem mrknu po Sasukem co to sním udělá.
"No existuje, holky tam jsem jen tři. Jinak samí kluci, ale jsem jako jedna velká rodina. Stále nevím Tvé jméno." zamrkám
"No existuje, holky tam jsem jen tři. Jinak samí kluci, ale jsem jako jedna velká rodina. Stále nevím Tvé jméno." zamrkám
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Reina Kana napsal:zvednu jedno obočí a trošku mi zrůžový líce očkem mrknu po Sasukem co to sním udělá.
Usměju se a prohrábnu si vlasy "Hmm jména,tak nedůležité...když to chcete Sho Kanetsu..pro přátele Sluňíčko....a Tvoje jméno krásko?Jinak to beru pokud chceš" mrknu na ni a usmívám se
Anonymní- Anonymní
moje tváře začínají pomalu ale jsitě nabírat z růžové na červenou.
"R-Reina Kana." usměju se i já. "Budu ráda, když tam budeš, proč zrovna Sluníčko? Myslím, že tuším." opřu se o ruku, čímž se dostanu jakoby blíž k němu.
"R-Reina Kana." usměju se i já. "Budu ráda, když tam budeš, proč zrovna Sluníčko? Myslím, že tuším." opřu se o ruku, čímž se dostanu jakoby blíž k němu.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:moje tváře začínají pomalu ale jsitě nabírat z růžové na červenou.
Zpozoroval jsem jak se ke mě posunula a začnu se usmívat "Sluňíčko podle jedné mé techniky kdy vytvářím zmenšené kopie slunce..hehehe...ale to je nezajímavé... teď mi dojde že jsme u ohně tři..."A kdo je ten pán kterému nevidím do očí?Nějaký Tvůj poskok?" ptám se Reiny
Anonymní- Anonymní
dám si pramen vlasů za ucho.
"Můj přítel." řeknu, ale nadále se věnuju jemu
"To zní moc hezky, to mi musíš tu techniku někdy ukázat. Ovládáš oheň?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:dám si pramen vlasů za ucho.
"Oj,omlouvám se mistře...nejste poskok..." řeknu ironicky.
A opět věnuji pozornost Reině "Mno ovládám Fūton a Katon a Shakuton...pročpak se ptáš?" dopovím a dívám se jako pejsem na pamlsek
Anonymní- Anonymní
"Potřebovala bych naučit nějakou techniku Katonu, mám v sobě Nibi a její předností je oheň, abych s ní mohla bojovat na plno ptořebuju něco umět. Mohl by jsi mi něco málo ukázat a případně naučit?" zahledím se mu do očí
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:"Potřebovala bych naučit nějakou techniku Katonu, mám v sobě Nibi a její předností je oheň, abych s ní mohla bojovat na plno ptořebuju něco umět. Mohl by jsi mi něco málo ukázat a případně naučit?" zahledím se mu do očí
Podrbu se na hlavě a podívám se Rei do očí "Hmmm bijuu...silná...hezká...to je sen" usměju se "Mno nevím jestli budu dobrý učitel,ale něco bych Tě mohl zkusit naučit...To je jen na Tobě" a hluboce se zakoukám do jejich očí
Anonymní- Anonymní
"K tomu co jsi vyjmenoval si přidej ještě Leader Akatsuki" hodím si vlasy na záda a svůdně se usměju.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:"K tomu co jsi vyjmenoval si přidej ještě Leader Akatsuki" hodím si vlasy na záda a svůdně se usměju.
Mírně se zadusím,nakonec chytnu dech "Joj,vy jste teda moje šéfka...hmm tak krásnou šéfku jsem v životě neměl" usměju se "Jej a když jste ta šéfka...nemáte mít i teď nějaké povinnosti?Já Tě tu strašně zdržuju...navíc už tma...zítra je taky den" usměju se a hodím kus dřeva do ohně
Anonymní- Anonymní
"Zdržuješ? Jsem ráda, že jsem z kanceláře vypadla, pořád něco musím řešit, díky za kompliment nesmírně mě to těší. Můžeme si tykat, všichni mi tykaj. Jsem Reina." podám mu ruku a políbím ho na tvář, pak si lehnu a zadívám se na hvězdnou oblohu.
"Jestli nemáte něco proti, dneska spim pod širákem a do sídla půjdu až zítra." oznámila jsem oběma a zavírali se mi oči
"Jestli nemáte něco proti, dneska spim pod širákem a do sídla půjdu až zítra." oznámila jsem oběma a zavírali se mi oči
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:"Zdržuješ? Jsem ráda, že jsem z kanceláře vypadla, pořád něco musím řešit, díky za kompliment nesmírně mě to těší. Můžeme si tykat, všichni mi tykaj. Jsem Reina." podám mu ruku a políbím ho na tvář, pak si lehnu a zadívám se na hvězdnou oblohu.
Rychlost polibku a podání ruky mě zcela zaskočila...zrudnul jsem a blbě koukal
"Pod širákem spím skoro každý den...ale aspoň mám teď společnost" usměju se a také se natáhnu,dám si ruce za hlavu a čučím na měsíc
Anonymní- Anonymní
"Nevím kdy jsem tohle udělala na posledy." promluvila jsem do ticha a položila si ruce na břicho a usměju se. Ještě chvíli se dívám a pak se otočím na bok směrem k Shoovi a usnu.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:"Nevím kdy jsem tohle udělala na posledy." promluvila jsem do ticha a položila si ruce na břicho a usměju se. Ještě chvíli se dívám a pak se otočím na bok směrem k Shoovi a usnu.
Chvíli se dívám na spící Reinu a pak opět pozoruju měsíc a potichu si brblám
"Zajímavý den,hezká kost,prácička...budou prašule usměju se a zavřu oči
Anonymní- Anonymní
Joj dlouho jsem spal Zvednu se a koukám na Ty dva Hmmm ještě spí,nechám je.
Svlékl jsem si vestu i tričko a vkročil do jezera spáchat nutnou hygienu "Uiii,voda ledová" hučím mezi cákáním vody na sebe.
Po chvilce jen tak stojí a koukám do nebe.
Svlékl jsem si vestu i tričko a vkročil do jezera spáchat nutnou hygienu "Uiii,voda ledová" hučím mezi cákáním vody na sebe.
Po chvilce jen tak stojí a koukám do nebe.
Anonymní- Anonymní
pomalu otevírám oči, venku se zálo být teplo. Byla jsem líná vstávat. Vedle mě ležel Sasuke, pomalu jsem si sedla a protáhla se a spozorovala Shoa ve vodě jak tam jen tak nečině stojí. Napadl mě šílený nápad. Co nejtišeji jsem dokázala jsem se přesunula k němu a strčila ho tak silně, že spadl do vody celý.
To sem si mohla myslet, že to uděláš ušklíbla se Nibi a já s ní
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:pomalu otevírám oči, venku se zálo být teplo. Byla jsem líná vstávat. Vedle mě ležel Sasuke, pomalu jsem si sedla a protáhla se a spozorovala Shoa ve vodě jak tam jen tak nečině stojí. Napadl mě šílený nápad. Co nejtišeji jsem dokázala jsem se přesunula k němu a strčila ho tak silně, že spadl do vody celý.
Pod hladinou To ji nedaruju vynořím se a podívám se na Reinu "Vidím,že ses dobře vyspala co?" řeknu potměšile a pomalu jdu k Reině..."Aspoň jsem umytý" dojdu těsně před Reinu a začnu sebou házet jako když se pes snaží dostat vodu z kožichu,takže cákám vodu ze svého těla na Rei "A máš to" usměju se a vypláznu na ní jazyk
Anonymní- Anonymní
"Hej ne." dávám ruce před sebe, je mi jasný, co bude po styku s vodou a vlasy následovat a taky hned na to se mi konečky vlasů začalÿ vlnit naštvu se a stříknu po něm vodu.
"Tos neměl dělat moje vlasy jsou tabu." a začnu na něj cákat ještě víc
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:"Hej ne." dávám ruce před sebe, je mi jasný, co bude po styku s vodou a vlasy následovat a taky hned na to se mi konečky vlasů začalÿ vlnit naštvu se a stříknu po něm vodu.
Směju se a nechám na sebe dopadat kapky vody "Promiň to jsem vážně nevěděl...a i kdybych věděl,stejně by mi to v cákání nezabránilo" zubím se na Rei."Mno mohl bych zvýšit svým jutsu teplotu okolního vzduchu...ale je asi možné že bys měla vlasy ještě víc vlnité" škrábu se na hlavě a směju se
Anonymní- Anonymní
"Ne to ani nezkoušej, za prví by bylo ještě větší vedro než je a za druhý." podívám se smutně na svoje vlasy, který už se vlnili. "je pozdě." při slvoě pozdě mi něco svitlo.
"Sakra kolik je hodin? Já si tady s tebou hraju a měla bych mít jednání s Tsukikagem a Orochimarem." zhrozím se
"Sakra kolik je hodin? Já si tady s tebou hraju a měla bych mít jednání s Tsukikagem a Orochimarem." zhrozím se
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:"Ne to ani nezkoušej, za prví by bylo ještě větší vedro než je a za druhý." podívám se smutně na svoje vlasy, který už se vlnili. "je pozdě." při slvoě pozdě mi něco svitlo.
Začnu se smát "Vidíš co děláš,shazuješ mě do vody a pak nepřijdeš včas na schůzi" vypláznu na ní jazyk a začnu se oblékat "Já tu asi ještě zůstanu...jo a vem si tady dřímala" ukážu prstem na spícího chlápka
Anonymní- Anonymní
"Abych pravdu řekla, na tu schůzi se mi moc nechce." kouknu na Shoa a ždímu si dlouhé vlasy. Kleknu si k Sasukemu a trošku s ním zatřesu.
"Sasí, vzbuď se, musíme se vrátit." řeknu a vstanu. podám SHoovi malý krystal.
"Má funkci radaru čím víc se budeš přibližovat ke mě tím víc bude zářit. Tak najdeš i Akatsuki." usměju se a čekala jsem až Sasuke vstane
"Má funkci radaru čím víc se budeš přibližovat ke mě tím víc bude zářit. Tak najdeš i Akatsuki." usměju se a čekala jsem až Sasuke vstane
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:"Abych pravdu řekla, na tu schůzi se mi moc nechce." kouknu na Shoa a ždímu si dlouhé vlasy. Kleknu si k Sasukemu a trošku s ním zatřesu.
Prohlížím si krystal a po chvilce jej schovám do kapsy kalhot "Dobře,díky jsi hodná" rvu na sebe vestu "Já se dneska stavím,jen si chytnu něco k jídlu" zazubím se
Anonymní- Anonymní
kývnu
"Radím ti, jestli z kanceláře uslyšíš křik chvíli počkej radši venku, není na mě moc hezký pohled, když jsem naštvaná." mrknu na něj a vyjdu směr sídlo
(Přesun - sasuke šel se mnou)
"Radím ti, jestli z kanceláře uslyšíš křik chvíli počkej radši venku, není na mě moc hezký pohled, když jsem naštvaná." mrknu na něj a vyjdu směr sídlo
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:kývnu
"Já to přežiju...Zatím hojda" zašklebím se a vydávám se hledat dřevo na oheň "Hmmmm,to jsem zvědav kdo ještě poletuje v té sebrance do které jsem vstoupil....ať to nejsou samí kreténi... melu si pro sebe a koukám po spadlých větvích
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 7 z 21
Povolení tohoto fóra: