Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+3
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
bijuu
7 posters

Strana 4 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 5 Mar - 21:43

First topic message reminder :

Přesun do Kumo,už se to rozjíždí.Podle dostupných informací se již přesunuly nebo přesenují armády ostatních vesnic."Zas jdeme pozdě...Chlapi vyrážíme!" křiknu na šest mužů s potměšilými výrazy.Je to narychlo sestavený tým určený a vycvičený k výslechu a mučení zajatců...Dostla název Hōfuku - Odplata.

Ještě zrakem přehlédnu muže "Chlapi víte do čeho deme,znáte rizika.Jsme připraveni nezklamat Iwagakure!Tým Hōfuku odchod směr Kumogakure!" ozval se řev a dali jsme se do pohybu.

/Odchod směr Kumo 22:44

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 21 Mar - 16:44

Do konohy som sa vydal hneď po Yuuovi.
Nemám pocit, že by som nazbieral nejaké skúsenosti. Akurát som bol svedkom toho, že vyššie hodnosti berú svoju prácu neprofesionálne.
(Smer - Konoha)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 27 Mar - 16:11

Došel jsemk bráně,naposledy jsem se podíval dozadu... a poté jsem vykročil dopředu do světa ...
(Směr: Mezi Hranice Suny,Konohy a Iwy... čili do Deštné...)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 3 Apr - 18:51

Objevili jsme se nad branou do vesnice.
"Deidaro..tady někde bude."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 3 Apr - 18:59

Pozeral som sa dole na dedinu Ach jaj stare casy pomyslel som si a pozrel som sa na Ora Dobre pohladam ho Povedal som a sledoval som oblast dalekohladom na oku

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 3 Apr - 19:02

"Hm tamhle je!" všimnu si čakry, díky Rinneganu.
"Hora Tsuchi."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 3 Apr - 19:03

Pozrem sa smerom na Horu Vidim...Un! Povedal som a letel som smerom tam

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Uzumaki Allii Fri 22 Apr - 22:44

Pomalu jsem se dostával k branám Iwagakure. *teď jen najít toho obchodníka* zamyslel jsem se nad tím, kde by mohl být. Na chvilku jsem si sedl na lavičku a rozlížel se kolem.
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 1543

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Apr - 22:48

Zahliadla som nejakého chlapca a rozbehla som sa k nemu. Po ceste keď som k nemu bežala som na neho mávala.
"Ahooj!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Uzumaki Allii Fri 22 Apr - 22:53

"Huh?!" uslyšel jsem dětský holčičí hlas a otočil jsem se za ní. *ježiš, ona vážně běží sem*
Také sem zamával a s úsměvem zavolal "Ahoj!" *tak to tu ještě scházelo* Přitom všem pozoruju okolí, jestli někoho jiného nezahlédnu.
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Apr - 22:56

Ešte než sa k nemu dievča dostalo ju strhlo na zem lano, ktoré malo to dievča okolo krk. Stál som 5 metrov od toho decka, pretože som vyšiel spoza múru. "Takže koho tu máme?" Pomalým krokom som prišiel k Asami, skôr ako sa spamätala a vstala bol som už pri nej. Zdrapol som ju za rameno a postavil na nohy. "Blbé decko!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Apr - 23:01

Padla som na zem a silno sa udrela. Náhle som cítila bolesť v ramene a už som aj bola na nohách. "Prepáčte Nagaharu-sama." V svetle mesiaca sa mi v očiach zablysli slzy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Uzumaki Allii Fri 22 Apr - 23:03

"Co to do prdele bylo" zvedl jsem se *nechci to nijak prodlužovat*
Pomalu jsem přišel k němu "Co to mělo znamenat?"

Uzumaki Allii
Uzumaki Allii
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Apr - 23:08

"Čo malo znamenať čo?" Blbo som na neho pozrel a vyceril svoje žlté zuby. "Predpokladám, že si tu kvôli obchodu. Chceš Tomoshi, mám pravdu?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Uzumaki Allii Fri 22 Apr - 23:12

"*ehm, tomu páchne z držky*
Pravdu máš, ale neodpověděl jsi mi na otázku. Kdo to je a proč se k ní tak chováš, copak na to máš právo ?" podíval jsem se na malou holčičku a snažil se jí věnovat úsměv. Následně jsem se zase podíval na Nagahara.
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Apr - 23:15

"Kúpil som ju, je to môj majetok tak isto ako ty vlastníš dom, heh teda ak nejaký máš." Zahehtal som sa. "Je to len prosté decko, sirota. Tak čo náš obchod. Chceš Tomoshi? Beriem 110 ryo za kus."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Uzumaki Allii Fri 22 Apr - 23:22

*tak tohle asi neuznávám, sice nevím, jestli udělám správně, ale co*
Z nenadáni jsem vrhl kouřovou bombu na zem "Kage Bunshin no Jutsu" vytvořil jsem pět klonů, jednoho jsem poslal někam dál i s tou malou holčičkou- na strom.
"Promiň, ale aspoň něčemu tě naučím. Lidi jentak vlastnit nemůžeš, ne když jsem tu já"
Klony se na něj vrhli pěstmi a já odskočil a nakoncentroval chakru.
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Apr - 23:31

Cítil som, že lano, na ktorom som mal priviazané to dievča sa pohlo a vyšmyklo sa mi z ruky. Uskočil som z dymu aj pre klonmi.
- Acid Permeation
 - Stránka 4 300px-Acid_Flower
Bublinky, ktoré som na klony vyslal ich zničili. "Čo to má znamenať? Takto sa obchody nerobia!" Vytiahol som Tomoshi a zničil ich, Pre mňa už cenu aj tak nemali a predať by som ich nepredal. Týmto som mu nadobro zamedzil možnosť úspešnej misie. Spravil som pečate.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Apr - 23:33

Zrazu, ani sama neviem ako som sa octila na strome. "Čo sa deje, prečo ubližuješ páno Nagaharovi?" Nevinne, ale najmä nechápavo som sa pozerala na klona, ktorého spravil Allii.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Uzumaki Allii Fri 22 Apr - 23:40

*Kso*
Poskládal jsem pečetě a z nedaleké vodní nádrže jsem zaplavil vodou oblast. Zmizel jsem se ve vodě a udělal jsem tři kage bunshiny, které se objevili okolo obchodníka. Čekal jsem, jak na klony zareaguje. *Ty nemáš byakugan, nemůžeš to tak dobře odhadnout jako Mikomi* zapřemýšlel jsem a vzpomněl jsem si na ni *jak by to asi vyřešila ona* rychle jsem se toho zbavil a pokračoval v boji. Poskládal jsem pečetě.

Klon: "Holčičko, teď buď prosím zticha" usmál se na ni a pevně ji chytil, aby nespadla.
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Apr - 23:45

Klony, ktoré ma obkľúčili som oslepil.
- Blinding Bubbles Technique
 - Stránka 4 300px-Blinding_bubbles
Hneď ako som tak urobil som uskočil a na zaplavenú oblasť poslal niekoľko bublín.
- Exploding Bubble
 - Stránka 4 300px-Exploding_bubble_technique
Asi 20 bublín začala radom vybuchovať v okolí oslepených klonov ale aj po celej zaplavenej oblasti.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Uzumaki Allii Fri 22 Apr - 23:52

*Tak takhle* jakmile bubliny začali vybuchovat, voda okolo se začala vlnit. Párkrát do mě narazily tlakové vlny od výbuchu a házely si se mnou pod hladinou. Dokonce jsem si i 'lokl'.
Jakmile jsem se trochu zotavil, doskládal jsem pečetě a využil toho, že byl také trošku ochromen z tlakových vln. "Suiton:Suigadan"
 - Stránka 4 Suigadan-1a6314c
Vynořil jsem se z vody a hodil jsem okolo něj pět kunaiů, aby s jistotou dostal nějaký zásah.
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Apr - 23:59

"Do frasa!"
- Protective Bubble Dome
 - Stránka 4 300px-Bubble_barrier_technique
Kuanie sa od bubliny odrazili rovnako tak ako aj voda, avšak tá s bublinou zamávala. Keď som obrannú bublinu zrušil hodil som na Alliiho 4 shurikeny, z každej ruky 2.
Kým shurikeny leteli spravil som techniku.
- Smokescreen Bubbles
 - Stránka 4 300px-Smoke_bubble
Akonáhle sa objavil dym ja som sa rozutekal k stromu, kde bolo do decko.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Uzumaki Allii Sat 23 Apr - 0:09

Vše se seběhlo tak náhle, že jsem málem nestihl zareagovat na letící shurikeny. Jentak tak jsem se jim uhnul, avšak jeden mě škrábl rameno, ale nic vážného. *už toho mám vážně dost* jakmile se dým trošku rozfoukal, všiml jsem si, jak se snaží jít po té malé holce. Vzal jsem si do ruky kunai *tak schválně, co řekneš na tohle* - "Shunshin no Jutsu".
Bleskurychle jsem se objevil podrazil mu nohy a kopl do břicha. "Možná by ses měl zamyslet a vzdát se" řekl jsem udýchaným hlasem *dnes už toho mám vážně dost - trénink, boj s Mikomi, dlouhá cesta a teď ještě obchodník, který si váží dítěte, jako kusu masa* Silně jsem mu přitiskl kunai ke krku a jak ležel ne zemi, zatlačil jsem mu ruce, aby nemohl provést žádné ninjutsu.
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 23 Apr - 0:18

"To vieš, že sa vzdám, možno tak vo sne!" Nohou som ho zo seba skopol ale kunai, ktorý som mal pri krku mi prerezal hrdlo. Začal som sa dusiť. "Ksooo....ssss.ss...." Pomaly, ale iste sa moja smrť blížila. Napokon som zomrel.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Uzumaki Allii Sat 23 Apr - 0:25

Kopl mě do břicha, hodně to zabolelo, ale víc mě trápila rána od shurikenu. Pomalu se začala otevírat. Nevěnoval jsem tomu zatím moc pozornosti. Podíval jsem se na dusícího se Nagaharu. "Stejně jsem tě chtěl podříznout" pousmál jsem se.
Pak ve mně něco hrklo a teprv jsem si uvědomil, co jsem řekl "Chtěl ?! Co to povídám.." zaskočilo mě, že jsem něco takového dokázal vyslovit.
Vstal jsem tělo mrtvého jsem nechal ležet, ani jsem ho neobral.. podíval jsem se na něj a hned odvrátil pohled.
Klon seskočil ze stromu a postavil holčičku na zem přede mě, v tom se vypařil.
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content