+3
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
bijuu
7 posters
Strana 3 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re:
First topic message reminder :
Přesun do Kumo,už se to rozjíždí.Podle dostupných informací se již přesunuly nebo přesenují armády ostatních vesnic."Zas jdeme pozdě...Chlapi vyrážíme!" křiknu na šest mužů s potměšilými výrazy.Je to narychlo sestavený tým určený a vycvičený k výslechu a mučení zajatců...Dostla název Hōfuku - Odplata.
Ještě zrakem přehlédnu muže "Chlapi víte do čeho deme,znáte rizika.Jsme připraveni nezklamat Iwagakure!Tým Hōfuku odchod směr Kumogakure!" ozval se řev a dali jsme se do pohybu.
/Odchod směr Kumo 22:44
Přesun do Kumo,už se to rozjíždí.Podle dostupných informací se již přesunuly nebo přesenují armády ostatních vesnic."Zas jdeme pozdě...Chlapi vyrážíme!" křiknu na šest mužů s potměšilými výrazy.Je to narychlo sestavený tým určený a vycvičený k výslechu a mučení zajatců...Dostla název Hōfuku - Odplata.
Ještě zrakem přehlédnu muže "Chlapi víte do čeho deme,znáte rizika.Jsme připraveni nezklamat Iwagakure!Tým Hōfuku odchod směr Kumogakure!" ozval se řev a dali jsme se do pohybu.
/Odchod směr Kumo 22:44
Anonymní- Anonymní
Re:
Dívala jsem se na Shiz a Yonbiho, jak proniká do její těla (zní to divně, vím xD) trochu se smutkem v očích. ,,Bude ti na užitek, Shiz, slibuji." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Shiz!" vykřikla jsem a zachytila ji, než dopadla na zem. Usmála jsem se na ni a pohladila ji po vlasech. Dobrá práce, Shiz." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Skvělá práce, Tsunade-sama." zvedla jsem k ní hlavu. Klečela jsem se Shiz v náručí na zemi.
Anonymní- Anonymní
Re:
Hitomi Yamada napsal:,,Skvělá práce, Tsunade-sama." zvedla jsem k ní hlavu. Klečela jsem se Shiz v náručí na zemi.
Hmm krásný pohled,taková péče...to jsem nikdy nepoznal zatlačil jsem slzu a podrbal se na hlavě "Tady už jsem prd platný,nepotřebuje někdo ošetřit?" rozhlédnu se po spoludružinících
Anonymní- Anonymní
Re:
I se Shiz jsem se zvedla. Její tělo bylo bezvládné, jako hadrová panenka. Pousmála jsem se. ,,Děkuji, já jsem v pořádku a Shiz bude také." usmála jsem se na Yuua. Pohlédla jsem na Takashiho a zamračila jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Jedným očkom som ako vždy pozoroval.
Čo má zasa za problém ? Bojím sa, že to radšej nechcem vedieť.
Čo má zasa za problém ? Bojím sa, že to radšej nechcem vedieť.
Anonymní- Anonymní
Re:
Položila jsem Shiz ke stromu, u kterého seděl Takashi. Klečela jsem, takže jsem byla na Takashiho úrovni.
,,Vrtá ti hlavou odkud tě znám?" ušklíbla jsem se.
,,Vrtá ti hlavou odkud tě znám?" ušklíbla jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Odrfkla jsem si. ,,Znám tě...Můj dědeček pocházel ze Sněžné. Znal se s tvou rodinou, feudálním pánem. Bylo mi o Sněžné hodně vyprávěno, tak jsem se zajímala. JE to místo, odkud pochází Hyoton...Takže takhle tě znám...Nevím sice jak, ale naše rodina je vaší zavázána, takže tě zabít nemůžu, i když bych to moc ráda udělala, někdy mi jdeš na nervy..Jsi pod mou ochranou, když by se cokoli dělo.." vysvětlila jsem mu a čekala na jeho reakci.
Anonymní- Anonymní
Re:
Neviem prečo, ale začínam mať pocit, že z toho budú problémy.
Chvíľu som sa iba nečinne prizeral, no napokon som nahodil zvedavý úsmev.
"Podľa slov tamtoho chlapca, ty si mizukage, že ? Takže som pod ochranou jedného z najbohatších mužov a najsilnejších žien. Obdivuhodné, ako ďaleko je môj otec až schopný zájsť."
Chvíľu som sa iba nečinne prizeral, no napokon som nahodil zvedavý úsmev.
"Podľa slov tamtoho chlapca, ty si mizukage, že ? Takže som pod ochranou jedného z najbohatších mužov a najsilnejších žien. Obdivuhodné, ako ďaleko je môj otec až schopný zájsť."
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Ano, jsem Mizukage...Neznám tě, takže ještě nevím, jestli mám být ráda, že jsi můj, dá se říci, svěřenec..Zatím jsi namyšlený a rozmalezný fracek." usmála jsem se sladce.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pokúsil som sa o úsmev.
Tak tomuto sa hovorí studená sprcha.
Následne som si vzdychol.
"Tak ma dobre počúvaj, nemusíš to robiť preňho, ja nestojím o ochranu a ty zjavne nestojíš o ochraňovanie, takže nevidím jediný dôvod."
Tak tomuto sa hovorí studená sprcha.
Následne som si vzdychol.
"Tak ma dobre počúvaj, nemusíš to robiť preňho, ja nestojím o ochranu a ty zjavne nestojíš o ochraňovanie, takže nevidím jediný dôvod."
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Jsem ráda, že si rozumíme a jsme naladěni na stejné vlně." usmála jsem se. ,,Ale bohužel..Z úcty k dědečkovi a tvému otci jsem povinna tě chránit..Minimálně tak, aby jsi nezemřel, když budeš v mé blízkosti." zvdychla jsem a pokusila se o úsměv.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Rozumiem."
Postavil som sa zo zeme, prešiel som 10 krokov od nej. Následne som sa otočil jej smerom a zamával som.
"Tak, máš o povinnosť menej !"
Postavil som sa zo zeme, prešiel som 10 krokov od nej. Následne som sa otočil jej smerom a zamával som.
"Tak, máš o povinnosť menej !"
Anonymní- Anonymní
Re:
Pousmála jsem se a též jsem mu zamávala. ,,Tohle ještě bude zajímavé." zašeptala jsem a ušklíbla se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Dal som ruky do vreciek a šiel som sa prechádzať.
No pekne. " Yukikage " mi odovdzal brnenie. Bývalá kage ma vyučuje. Hokage mi predĺžil život. Mizukage ma má chrániť. Začína toho byť trochu veľa na jednu osobu. Pritom jediné, čo naozaj chcem, je prostý život gennina s 12 hodinovou možnosťou spánku každý deň.
No pekne. " Yukikage " mi odovdzal brnenie. Bývalá kage ma vyučuje. Hokage mi predĺžil život. Mizukage ma má chrániť. Začína toho byť trochu veľa na jednu osobu. Pritom jediné, čo naozaj chcem, je prostý život gennina s 12 hodinovou možnosťou spánku každý deň.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vzala jsem Shiz opět do náruče a pomalu s ní odcházela do Kirigakure. Celou cestu mi v hlavě vrtala Yukigakure. OOdfoukla jsem si pramen vlasů z obličeje a ušklíbla se a pokračovala v cestě ve svých myšlenkách.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ještě jednou se podívám na dámy Krásný to pohled "Dámy,loučím se s Vámy ukloním se,až na zem."Kdybyste něco potřebovali,dejte vědět do Konohy..Sbohem Můzy z Kirigakure ještě jednou se ukloním a již peláším ku domovu.
Odchod Konoha
Odchod Konoha
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Povolení tohoto fóra: