+3
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
bijuu
7 posters
Strana 5 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re:
First topic message reminder :
Přesun do Kumo,už se to rozjíždí.Podle dostupných informací se již přesunuly nebo přesenují armády ostatních vesnic."Zas jdeme pozdě...Chlapi vyrážíme!" křiknu na šest mužů s potměšilými výrazy.Je to narychlo sestavený tým určený a vycvičený k výslechu a mučení zajatců...Dostla název Hōfuku - Odplata.
Ještě zrakem přehlédnu muže "Chlapi víte do čeho deme,znáte rizika.Jsme připraveni nezklamat Iwagakure!Tým Hōfuku odchod směr Kumogakure!" ozval se řev a dali jsme se do pohybu.
/Odchod směr Kumo 22:44
Přesun do Kumo,už se to rozjíždí.Podle dostupných informací se již přesunuly nebo přesenují armády ostatních vesnic."Zas jdeme pozdě...Chlapi vyrážíme!" křiknu na šest mužů s potměšilými výrazy.Je to narychlo sestavený tým určený a vycvičený k výslechu a mučení zajatců...Dostla název Hōfuku - Odplata.
Ještě zrakem přehlédnu muže "Chlapi víte do čeho deme,znáte rizika.Jsme připraveni nezklamat Iwagakure!Tým Hōfuku odchod směr Kumogakure!" ozval se řev a dali jsme se do pohybu.
/Odchod směr Kumo 22:44
Anonymní- Anonymní
Re:
Videla som čo sa stalo a hlavne som videla veľa krvi. Dala som si ruky pri ústa a zvolala smerom k mŕtvemu. "NAGARAHUR-SAMAAAAA!"
Anonymní- Anonymní
Re:
Chytil jsem ji za rameno a možná až teď jsem si uvědomil, že jsem mohl udělat velkou chybu. *Chybu jsem tak jako tak udělal, protože mise je neúspěšná, ale teď myslím na tu holčičku*
"Klid.. klid.." obejmu ji "Jsi v pořádku, jak se jmenuješ, holčičko?" zeptám se a čekám, co bude dál.
"Klid.. klid.." obejmu ji "Jsi v pořádku, jak se jmenuješ, holčičko?" zeptám se a čekám, co bude dál.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
"Nagaharu-sama ma volal decko a-ale niekedy mi povedal Asami." Pozerala som na to telo a vyšmykla sa chlapcovi. Skočila som k telo a búchala doň, aby sa ten človek prebral.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Umm neviem. Nagaharu ma občas vodil do Vlnkovej zeme, áno Vlnková zem tak to nazýval. Bola tam jedna žena, ktorá mu vždy zaplatila a ja som tam mohla byť." Zvedavo som sa pozrela na toho chlapca, nevedela som o čom to všetko je.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nevedela som čo to robí, okrem tej ženy vo Vlnkovej zemi ma nikto do náruče nikdy nebral. Nechala som sa niesť.
[Môžme hneď, je neskoro a myslím, že nerobíme nič závratné, čo by malo vplyv na chod dediny, či Orochimara a pod. Ak by bol u Assasina problém, preberám zodpovednosť.]
[Môžme hneď, je neskoro a myslím, že nerobíme nič závratné, čo by malo vplyv na chod dediny, či Orochimara a pod. Ak by bol u Assasina problém, preberám zodpovednosť.]
Anonymní- Anonymní
Re:
Proběhla jsem branou. Nebrala jsem ohledy na to, jestli tam někdo je nebo ne. Měla jsem jediný cíl. Cítila jsem její chakru! Běžela jsem neznámou vesnicí směrem ke kostelu a hřbitovu u něj.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re:
Vyskákal som na hradbu brány. Môj výhľad mi ukázal, že sa obrana dediny obnovuje. Množstvo ninjov pracovalo na obnove hradieb... keď som sa otočil smerom do dediny mohol som vidieť, ako ľudia pracujú na príbytkoch. "Iwa bude obnovená!" Povedal som ninjovi, ktorý stál po mojom boku. "Získame späť zašlú slávu našej dediny. Pokoríme tých, ktorí nám budú oponovať!" Zdvihol som ruku nad seba a rýchlo ju zovrel v päsť. "Ostatné dediny sú mocné! Akatsuki zasa existuje." Založil som si ruky v bok. "Chcem aby boli hradby do dvoch dní kompletne zrenovované. Hliadky, ktoré ich budú strážiť sú samozrejmosťou." Dopovedal som a zoskočil z hradieb dolu. Keď som dopadol zem podomnou zapraskala. Vzpriamil som sa a vykročil smerom do dediny. Na to, aby mohla dedina fungovať... potrebuje misie. Musím teda nejaké zariadiť.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Dojdu k bráně a čekám...upravuji si vestu a dlouhý rukáv jí patřící.Po chvilce jsem spokojen a můj zrak zaujme mrak na nebi.
Anonymní- Anonymní
Re:
Dorazili sme k bráne už však vyzbrojení. "Tak a sme tu. Vyrážame?" Opytál som sa Hirokiho, ktorý bol zahľadený do neba.
Anonymní- Anonymní
Re:
Podívám se na kolegy "Jasně,jdem" usměju se a vyrazím.
(Přesun během a skokem Konoha)
(Přesun během a skokem Konoha)
Anonymní- Anonymní
Re:
Dorazili jsme k bráně..zrušil jsem přeměnu "Uff to by bylo..jdem do kanclu" protáhnu se a vyrazím.
(přesun kancl)
(přesun kancl)
Anonymní- Anonymní
Re:
Tiež sme dorazili k bráne. "No zas tak ťažké to nebolo. Zrušili sme premenu a bežali do kancelárie. (Presun)
Anonymní- Anonymní
Re:
(Stráž brány)
Traja chuunini sa zoskupili okolo Mounth-a.
Chuunin *1
Jasne som videl na čelenke toho návštevníka znak Suny. "Suna no Shinobi! Čo vás sem privádza?!"
Traja chuunini sa zoskupili okolo Mounth-a.
Chuunin *1
Jasne som videl na čelenke toho návštevníka znak Suny. "Suna no Shinobi! Čo vás sem privádza?!"
Anonymní- Anonymní
Re:
Pozrel som sa na osoby.
"Prepáčťe ja som sa len tak zamotal a myslel som si že by som tu mohol niekde prespať."
"Chápem že teraz musíťe byt v strese ked vycinaju nepriatelia ale ja som rovnako zmätený ako vy."
"Prepáčťe ja som sa len tak zamotal a myslel som si že by som tu mohol niekde prespať."
"Chápem že teraz musíťe byt v strese ked vycinaju nepriatelia ale ja som rovnako zmätený ako vy."
Anonymní- Anonymní
Re:
Chuunin *2
"Prespať? No povedzme, že by si aj mohol."
Chuunin *1
"Ale musíš odovzdať všetky svoje zbrane... kompletnú výbavu nám, aby sme ťa mohli pustiť do dediny. Pri odchode ti ju vrátime."
"Prespať? No povedzme, že by si aj mohol."
Chuunin *1
"Ale musíš odovzdať všetky svoje zbrane... kompletnú výbavu nám, aby sme ťa mohli pustiť do dediny. Pri odchode ti ju vrátime."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak platí ale mám pri sebe len jeden ninja kunai zvitok a pero."
Snad by ste mi mohli nechat môj zvitok a pero pretoze som umelec a rád píšem príbehy.
Snad by ste mi mohli nechat môj zvitok a pero pretoze som umelec a rád píšem príbehy.
Anonymní- Anonymní
Re:
Chuunin *3
"Prepáč, umelec neumelec, všetko čo máš pri sebe ostáva na vrátnici, inak ťa do dediny nemôžeme vpustiť."
"Prepáč, umelec neumelec, všetko čo máš pri sebe ostáva na vrátnici, inak ťa do dediny nemôžeme vpustiť."
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Povolení tohoto fóra: