+3
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
bijuu
7 posters
Strana 2 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re:
First topic message reminder :
Přesun do Kumo,už se to rozjíždí.Podle dostupných informací se již přesunuly nebo přesenují armády ostatních vesnic."Zas jdeme pozdě...Chlapi vyrážíme!" křiknu na šest mužů s potměšilými výrazy.Je to narychlo sestavený tým určený a vycvičený k výslechu a mučení zajatců...Dostla název Hōfuku - Odplata.
Ještě zrakem přehlédnu muže "Chlapi víte do čeho deme,znáte rizika.Jsme připraveni nezklamat Iwagakure!Tým Hōfuku odchod směr Kumogakure!" ozval se řev a dali jsme se do pohybu.
/Odchod směr Kumo 22:44
Přesun do Kumo,už se to rozjíždí.Podle dostupných informací se již přesunuly nebo přesenují armády ostatních vesnic."Zas jdeme pozdě...Chlapi vyrážíme!" křiknu na šest mužů s potměšilými výrazy.Je to narychlo sestavený tým určený a vycvičený k výslechu a mučení zajatců...Dostla název Hōfuku - Odplata.
Ještě zrakem přehlédnu muže "Chlapi víte do čeho deme,znáte rizika.Jsme připraveni nezklamat Iwagakure!Tým Hōfuku odchod směr Kumogakure!" ozval se řev a dali jsme se do pohybu.
/Odchod směr Kumo 22:44
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Pocházíš ze Sněžné, ne? Mé kekkei genkai odtamtud pochází také. O tu vesnici, stejně tak o její ninji se zajímám." ušklíbla jsem se na něj a pomocí pečetí utvořila ledové vězení, které nás všechny skrylo.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Sun 20 Mar - 14:16, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Hopsal jsem po jedné noze a zkoušel udržet rovnováhu. Vytáhnul jsem meč.
"Katon eiso!" Meč byl polacen ohněm, který dosahoval i skoro k bijuu a pálil ho.
"Katon eiso!" Meč byl polacen ohněm, který dosahoval i skoro k bijuu a pálil ho.
Anonymní- Anonymní
Re:
Poskládala jsem pečetě. ,,Fuuton: Reppushou!" proud větru se ztransformoval do víru, který mířil na Yonbiho.
Anonymní- Anonymní
Re:
Odskákal som až za Tsunade, ktorá už pripravovala techniku. Stál som za ňou a pozoroval dianie.
Prečo by si pamätala práve moje meno ?
Prečo by si pamätala práve moje meno ?
Anonymní- Anonymní
Re:
YONBI
Katon a fuuton sa spojili a vytvorili nebezpečný útok, ktorý ma zasiahol. Napriek tomu som na nich zaútočil. Vyskočil som do vzduchu a pri dopade som zasa udrel päsťami do zeme. No už bol veľmi blízko pri nich.
Katon a fuuton sa spojili a vytvorili nebezpečný útok, ktorý ma zasiahol. Napriek tomu som na nich zaútočil. Vyskočil som do vzduchu a pri dopade som zasa udrel päsťami do zeme. No už bol veľmi blízko pri nich.
bijuu- Počet príspevkov : 183
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Re:
Jen tak tak jsem se udržel a když se přiblížil, meč jsem tam pořád držel a jelikož byl blíž tak ho to pálilo ještě víc
Anonymní- Anonymní
Re:
Zem se otřásla já zavrávorala. Zamračila jsem se. Další pečetě. ,,Hyouton: Sensatsu suishou!" utvořily se obrovské jehlice, které letěly velkou rychlostí na Yonbiho. Několik z nich ho zasáhly.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vytvořila jsem velkou ledovou zeď, abychom měli čas utéct lávě. Ta posrážce s lávou roztála. Složila jsem pečetě. ,,Suiton: Suishou ha!" na Yonbiho se valila masa vody.
Anonymní- Anonymní
Re:
bijuu napsal:YONBI
Oheň pálil, ale ja som otvoril tlamu a vypľul na nich veľké množstvo lávy.
Hu láva odskakuji v dál a do bezpečí.Přehlédnu bojiště Bordel... udělám pečetě a "Fūton: Shinkūha" vydechnu a vytvořím velkou čepel ze vzduchu a pošlu ji směrem k Yonbimu
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Výborně." usmála jsem se. ,,Buď připravená, bude se pečetit." oznámila jsem jí.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Doton: Yomi numa!" Zakřičela jsem a ve velké propasti, do které Yonbi spadl se objevilo bahno.
"Shizuko, pojď sem..Rychle! Shishou fuuin!" přivolala jsem pečetící kruh? xd
"Shizuko, pojď sem..Rychle! Shishou fuuin!" přivolala jsem pečetící kruh? xd
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Temeeeeee!" Zabodla jsem svou kosu do země a zem kolem začala zamrzat. ,,Tohle by mělo na chvilku zastavit, ale honem!" křikla jsem na ně.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Sun 20 Mar - 14:52, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
"Shishou fuuin!!!!" zakřičela jsem a Yonbi se proměnil na světlo, které vniklo do Shizuki.
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Povolení tohoto fóra: