+3
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
bijuu
7 posters
Strana 1 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re:
Přesun do Kumo,už se to rozjíždí.Podle dostupných informací se již přesunuly nebo přesenují armády ostatních vesnic."Zas jdeme pozdě...Chlapi vyrážíme!" křiknu na šest mužů s potměšilými výrazy.Je to narychlo sestavený tým určený a vycvičený k výslechu a mučení zajatců...Dostla název Hōfuku - Odplata.
Ještě zrakem přehlédnu muže "Chlapi víte do čeho deme,znáte rizika.Jsme připraveni nezklamat Iwagakure!Tým Hōfuku odchod směr Kumogakure!" ozval se řev a dali jsme se do pohybu.
/Odchod směr Kumo 22:44
Ještě zrakem přehlédnu muže "Chlapi víte do čeho deme,znáte rizika.Jsme připraveni nezklamat Iwagakure!Tým Hōfuku odchod směr Kumogakure!" ozval se řev a dali jsme se do pohybu.
/Odchod směr Kumo 22:44
Anonymní- Anonymní
Re:
vešel jsem bránou do ulice. Bylo tu boží dopuštění. Třeba budu mít štěstí a Reinu tady najdu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nič, čo by sme si nemohli domyslieť.
Zastavil som tam aj ja a prezeral som si bránu.
Zastavil som tam aj ja a prezeral som si bránu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Hitomi Yamada napsal:S ostatními jsme došli k bráně.
,,Tak fajn, jsme tu." zastavila jsem se.
"Tak jsme tu,kde je ta potvora?" poškrábu se na hlavě "Po pravdě se moc netěším,jsem specializován na zcela jiný druh práce...než je chytání bijuu... tvářím se sklesle
Anonymní- Anonymní
Re:
Začíná mi lézt na mozek. Už abych to měla za sebou, potřebuji dovolenou! Rozhléžela jsem se.
,,Yonbi to tu stihl zputošit pořádně." řekla jsem spíše pro sebe.
,,Yonbi to tu stihl zputošit pořádně." řekla jsem spíše pro sebe.
Anonymní- Anonymní
Re:
Otočil som sa smerom k Shizuke.
Z toho, čo som včera začul, by som povedal, že ona bude jinchuuriki. Otec mi o týchto shinobi praktikách rozprával, nikdy som to nebral vážne, ale teraz... Je to kruté...
Z toho, čo som včera začul, by som povedal, že ona bude jinchuuriki. Otec mi o týchto shinobi praktikách rozprával, nikdy som to nebral vážne, ale teraz... Je to kruté...
Anonymní- Anonymní
Re:
"Nechci být šťoura,ale neměli bychom mít nějakou strategii?" poškrábu se na hlavě "Přece na něj jen tak všichni neskočíme..."
Anonymní- Anonymní
Re:
Ucítila jsem obrovské množství čakry. Pak mizukage křikla, že je tu. Rozhlížela jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Skočiť naňho, to by mohlo fungovať. Pri najmenšom by sme ho rozosmiali k smrti."
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Taky plán...Ale...Tady moc strategie nepůjde..Musíme ho prostě zneškodnit a udržet, aby ho Tsunade mohla zapečetit do Shiz.." vzdychla jsem. ,,Nebo pokud máte nějaký nápad, sem s ním." usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Čo tak si schrupnúť ? Nevyzerá, že by na nás útočil, možno sa unaví aj on."
Navrhol som to i napriek tomu, že som vedel, že to neprejde.
Navrhol som to i napriek tomu, že som vedel, že to neprejde.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,KSoo!" vrazila jsem pěstí do zdi vedle brány. ,,Že já se nestala učitelkou ve školce!" zastrčila jsem si pramínek za ucho a pomalým krokem jem se rozešla blíže k Yonbimu. Když umřít, tak s grácií, ušklíbla jsem se nad sebou.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pozrel som sa na sčasti zdemolovanú bránu a stenu.
"Keď nevieš niekoho poraziť, pridaj sa k nemu. To je tiež stratégia na yonbiho."
"Keď nevieš niekoho poraziť, pridaj sa k nemu. To je tiež stratégia na yonbiho."
Naposledy upravil Takashi dne Sun 20 Mar - 13:52, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Ještě slovo, Takashi a přivedu tě do stavu bez tíže." zavolala jsem na něj skoro nenávistně. Kousla jsem se do prstu a udělala pečetě. ,,Kuchiyose no Jutsu!" hned jsem měla v ruce svou kosu.
,,To už jsem taky jednou řekla, Yoshiro!" odsekla jsem. ,,Zastavit, zeškodnit a nechat Tsunade zapečetit do Shiz!" zopakovala jsem s nevolí v hlase.
,,To už jsem taky jednou řekla, Yoshiro!" odsekla jsem. ,,Zastavit, zeškodnit a nechat Tsunade zapečetit do Shiz!" zopakovala jsem s nevolí v hlase.
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Povolení tohoto fóra: