+3
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
bijuu
7 posters
Strana 7 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re:
First topic message reminder :
Přesun do Kumo,už se to rozjíždí.Podle dostupných informací se již přesunuly nebo přesenují armády ostatních vesnic."Zas jdeme pozdě...Chlapi vyrážíme!" křiknu na šest mužů s potměšilými výrazy.Je to narychlo sestavený tým určený a vycvičený k výslechu a mučení zajatců...Dostla název Hōfuku - Odplata.
Ještě zrakem přehlédnu muže "Chlapi víte do čeho deme,znáte rizika.Jsme připraveni nezklamat Iwagakure!Tým Hōfuku odchod směr Kumogakure!" ozval se řev a dali jsme se do pohybu.
/Odchod směr Kumo 22:44
Přesun do Kumo,už se to rozjíždí.Podle dostupných informací se již přesunuly nebo přesenují armády ostatních vesnic."Zas jdeme pozdě...Chlapi vyrážíme!" křiknu na šest mužů s potměšilými výrazy.Je to narychlo sestavený tým určený a vycvičený k výslechu a mučení zajatců...Dostla název Hōfuku - Odplata.
Ještě zrakem přehlédnu muže "Chlapi víte do čeho deme,znáte rizika.Jsme připraveni nezklamat Iwagakure!Tým Hōfuku odchod směr Kumogakure!" ozval se řev a dali jsme se do pohybu.
/Odchod směr Kumo 22:44
Anonymní- Anonymní
Re:
No su dufam ze mi na ne date pozor len ich nedrzte privelmi dlho pretoze dokazu z vas vysat chakru v okamihu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Dobehol som za Smortnom. "Už som sa bál, že mi utečieš. Asi som si mal radšej kúpiť mapu."
Anonymní- Anonymní
Re:
"žjó... no ale aspoň že jsi připraven... tak asi vyrazíme...cestou tě budu trénovat trochu... né moc,protože to moc neumím ...ale něco tě naučím..."řekl jsem a vzal jsem baťoh na své záda,která byla zahalena poutnickým hávem,který nosí potníci (nikoli ninjové)...
Anonymní- Anonymní
Re:
Před branou jsem si nandala kapuci. Prošla jsem a kývla jsem na střáže. Pak jsem jim podala všechny zbraně, které jsem měla. Pokynula jsem Hirakovi, aby udělal to samé.
Naposledy upravil Ayame Takahashi dne Tue 31 May - 18:45, celkově upraveno 1 krát
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Re:
Stráž
Prebrali sme zbrane.
Chuunin 1
Otočil som sa na toho chlapíka. "To je všetko? Viac nemáš?"
Prebrali sme zbrane.
Chuunin 1
Otočil som sa na toho chlapíka. "To je všetko? Viac nemáš?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Chuunin 2
Pozrel som sa na tú ženu. "Áno choďte, Tsuchikage by mal byť v kancelárii.!"
Chuunin 3
Ich zbrane som odniesol na vrátnicu.
Chuunin 1
"Len aby... len aby..."
Pozrel som sa na tú ženu. "Áno choďte, Tsuchikage by mal byť v kancelárii.!"
Chuunin 3
Ich zbrane som odniesol na vrátnicu.
Chuunin 1
"Len aby... len aby..."
Anonymní- Anonymní
Re:
Zastal som pred hlavnou bránou. Nemám pri sebe nič ako dôkaz, že som z Iwy. Snáď si ma stráže pamätajú. Kráčal som smerom do dediny.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pozrel som sa na Smortna, ale ešte som neprehovoril. Najbezpečnejšie bude v dedine.
(Presun.)
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Re:
Před vstupem do vesnice jsem se zastavil a udělal jsem jednoho klona. Radši nebudu moc riskovat. Ještě jsem sundla čelenku, to samé udělal i klon. Poté se klon vydal do vesnice zatímco já se tam někde schoval.
Anonymní- Anonymní
Re:
Klon pred bránou zastavili stráže. "Musíte najskôr prejsť kntrolou! A odovzdajte nám vaše zbrane. Pri odchode z dediny Vám ich vrátime."
Anonymní- Anonymní
Re:
Stráže vložili zbrane do trezoru. "Prečo idete do našej dediny? A odkiaľ prichádzate?"
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Já jsem cestovatel po světe. Tady bych si chtěl jen pár dní odpočinout. Nic víc, nic míň." Podíval jsem se na něho a naznačoval mu tím, že nemám nějaké špatné úmysly.
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Povolení tohoto fóra: