Domeček Kana - Karasu
Strana 4 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Domeček Kana - Karasu
First topic message reminder :
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Domeček Kana - Karasu
"Tak Lady by ráda diskutovala." postavím se a jako minulý den jí vezmu do náruče. "Dovolte mi abych vás tam dopravil." ušklíbnu se a odnesu jí do ložnice kde jí položím na postel, sám si lehnu vedle ní.
Anonymní- Anonymní
"Ano velmi ráda diskutovala, lorde." tahle hra se mi líbila a opřela jsem se o loket a dívala se mu do očí. "Shiki, čím jsem si tě zasloužila, že tě mám?" pohladila jsem ho ve vlasech
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Tím, že jsi se narodila." usměju se na ní. "Spíš čím to, že někdo jako já, může být s andělem jako jsi ty." pohladím jí po tváří, přisunu se kousek blíž a věnuju jí dlouhý polibek.
Anonymní- Anonymní
i já se k němu víc přitisknu a polibek prohloubím, rukou sjedu na zátylek a částečně si pohrávám s konečky vlasů a zároveň si ho přidržuji u sebe.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Rukou pomalu sjedu ze zad níž. Když se od sebe po chvilce odtrhneme usměju se a prohlásím. "Myslím, že na tohle téma bych diskutoval dále, jaký je váš názor Lady?"
Anonymní- Anonymní
"Musím s Vámi jen souhlasit, Lorde." musela jsem se usmát taky, "Kdo v této diskuzi ale prosadí svůj nápad bude těžké." lehla jsem si zase na polštář a sledovala jeho obličej na kterém hrál úsměv
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Překulím se a spočinu tak přímo nad ní. "No...jakožto Lord bych měl mít poslední slovo, ne? Lady?" usměju se a následuje další dlouhý polibek.
Anonymní- Anonymní
...který mu opětuju, i když jsem měla na jazyku protesty, že poslední slovo budu mít já, tak jsem se od něj nemohla odtrhnout. Ruce mu spočinuly jedna na rameni a druhá na krku a lehce ho si ho přitáhly k tělu a já zavřela oči, abych si ten okamžik vychutnala.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Užívám si kouzlo okamžiku. Po chvilce jsme se znovu převalily a já byl tentokrát ve spod. Jednou rukou jí zajedu do vlasů a držím jí u sebe. Druhou pak lehce stisknu její zadeček.
Anonymní- Anonymní
Já si při výměně pozic sedla na něj a pak jsem se sklonila pro další polibek. Doteky ve vlasech mi byly velmi příjemné jako snad každému. Takové uklidňující. Já svýma rukama bloudila po jeho hrudi a dlaněmi ho hladila.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Co jen může být lepší...prožene se mi hlavou, je na mě vidět, že si to velice užívám. Rukou jí pomalu zajedu pod tričko a začnu jí hladit vzadu na krku. Trošku mi tam vadí podprsenka kterou předstíraně neúmyslně rozepnu a ještě víc si jí přitáhnu k sobě.
Anonymní- Anonymní
Vyvolával ve mě větší pocity touhy a motýlci v břiše byli jak splašení. Rozepnul mi podprsenku a já v tu chvíli měla husí kůži. Položila jsem lokty vedle jeho hlavy a ruce se mu zabořily do vlasů a já ho stále víc a víc líbala....
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Řízeni něčím, co už jsme nedokázali a ani nechtěli ovládnout jsme...
Anonymní- Anonymní
PO rušné a namáhavé noci jsme potřebovali oba dost spánku. Probudila jsem se skoro k obědu, viděla jsem, že Shiki ještě spí, ale já neměla na to od něj vstát. Proto jsem se jen překulila na bok a dívala se na něj a konečky prstů ho jemně hladila po krku.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Proberu se se šimravým pocitem na krku. Na tváři se mi rozleje široký úsměv. "Dobré ráno, jak se vám spalo Lady?" řeknu a otočím se na ní.
Anonymní- Anonymní
"Jako když mě do vody hodí. A Vám Lorde Tsuchikage?" chytla jsem ho laškovně za bradu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Lepší to být nemohlo." políbím jí ruku kterou mě chytne. "Ale opravdu se mi dneska nikam nechce." přitisknu se k ní blíž.
Anonymní- Anonymní
"Ale vstát by jsme měli máme povinnosti...tedy pardon Vy máte povinnosti Lorde." ušklíbnu se a políbím ho na nos a pak mu položím hlavu na hruď a dívám se jen z okna a poslouchám tlukot jeho srdce.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Obejmu jí volnou rukou a zadívám se do stopu. "Nejraděj už bych se od tebe nehnul. Ale do tý Kumo budu must." zapřemýšlím nahlas.
Anonymní- Anonymní
"Jo ale ty jako Tsuchikage bys neměl cestovat. Měla bych tam jít já." řekla jsem a položila mu jednu ruku na hruď
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Pokud vím. Tsuchikage jsi ty krásko. Já jsem ANBU, tyhle věci jsou na mě." usměju se.
Anonymní- Anonymní
"Já jsem toho názoru, že KAge by měl být muž, ne žena. Krom toho, ty jsi lepší než já." po očku jsem se na něj podívala
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Ale notak. Ty jsi ale tvrdohlavá víš to?" mrknu na ní a políbím jí.
Anonymní- Anonymní
"Jsem a stojím si za tím. Ty jsi lepší vůdce než já. Umíš vyjednávat já bych je místo toho spíš skřípla." opřela jsem si své čelo a o jeho
"A celý den strávit v posteli, to se mi taky ještě nestalo. Máš na mě špatný vliv."
"A celý den strávit v posteli, to se mi taky ještě nestalo. Máš na mě špatný vliv."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"A vadí to snad něčemu? Zatím se nic nestalo ne?" ušklíbnu se a dám jí pusu na nos.
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Povolení tohoto fóra: